Jump to content

evikop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evikop

  1. Προς Αρχιμήδη, Δεν έκανα τελικά την αναβάθμιση, είχα προβλήματα με την σελίδα της Intracom που μου έστειλες αλλά ευχαριστώ. Σαφή πάντηση από τον ΟΤΕ ή την ΟΤΕΝΕΤ για το αν το Jetspeed υποστηριζει VPN passthrough ή όχι δεν πήρα ποτέ!Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όμως δεν πιστεύω ότι το υποστηρίζει καθώς δεν αναφέρεται πουθενά!To 510 της Alcatel αναφέρει το PPTP πρωτόκολλο σαφέστατα.
  2. Άλλαξα modem, αγόρασα το speedtouch 510 της Alcatel και όλα λειτούργησαν μια χαρά (και η σύνδεση στον VPN server!). Χρησιμοποίησα πάλι το PPPoA πρωτόκολλο, αν και αρχικά νόμιζα ότι το Ethernet Bridged ήτανε το κατάλληλο στο setup του modem και ακολούθησα τις οδηγίες του provider για IP και DNS addresses στο LAN. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας. Σημείωση: Το καινούργιο modem είναι 30 ευρώ φτηνότερο από εκείνο της Intracom.
  3. Δεν έχω σταθερή IP(αυτό εννοείς με τον όρο καθαρό IP;). Όταν δοκιμάζω με dial up μέσω PSTN,έχω πρόσβαση στον vpn server, άρα δεν είναι το firewall που εμποδίζει. Πώς αναβαθμίζω το firmware του jetspeed;
  4. Γεια σας, Προσπαθώ να αποκτήσω πρόσβαση σε ένα vpn server χρησιμοποιώντας το PPTP πρωτόκολλο. Έχω ADSL γραμμή πάνω σε PSTN γραμμή, otenet σύνδεση εδώ και μία εβδομάδα και έχω εκνευριστεί φοβερά με την τεχνική υποστήριξη που παρέχουν... Υποψιάζομαι ότι φταίει το modem (Intracom JetSpeed 500) που χρησιμοποιώ και δεν υποστηρίζει το PPTP. Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...