Jump to content

A504

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About A504

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

A504's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thanx again!Εγω εχω cosmocarta οποτε αμα το εχω ενεργοποιημενο και συνδεθει για λήψη (λεμε τωρα) αφαιρει χρηματα απο το υπολοιπο της καρτας μου...
  2. OΚ Ευχαριστω για την απαντηση!Διαβασα και το FAQ;) Δηλαδη μολις περασουνε οι 3ης μηνες ληγει η προπληρωμενη αδεια πλοηγησης και μετα πρεπει να την αγορασεις κανονικα αν εχω καταλαβει σωστα.Επισεις απενεργοποιησα το Αssisted GPS απο τις ρυθμίσεις και αφησα τσεκαρισμένα τα Intergrated GPS και Βασει Δικτυου..Αυτα τα 2 τι ειναι και επισεις το Αssisted GPS εκανα καλα που το απενεργοποιησα η επειδη ειναι δωρεαν οι 3ης μηνες παριελαμβανετε και το Α-GPS στο πακετο? Ευχαριστω προκαταβολικα:)
  3. Γεια σας!Μολις ενεργοποιησα τους 3ης μηνες φωνητική πλοηγηση στο Ν78...Επαθα πλακα!Και @@@μω!:D Ειναι δωρεαν οι 3ης μηνες απο τι διαβάζω έτσι?Μην μου ερθει κανενα μπουγιουρντί και πληρώνω!?:cry: Το πρόσβαση στο δίκτυό ενοειτε οτι ειναι στο "ποτε"
  4. Τα προγραματα antivirus των PC(εχω το ΝΟD32) βρισκουνε ιους κινητων?Κατεβασα θεμα απο το http://www.zedge.net και πριν το βαλω το scanara...Δεν βρηκε κανενα ιο οποτε το περασα στο τηλεφωνο...Ελπιζω να εκανα καλα..
  5. Αγορασα χτες και εγω το Ν78 Pearl white απο το e-shop 248ευρω!Πολυ καλο κινητο και γρηγορο:happy: Σε αντιθεση με τα λεγομενα του gsmarena εγω την εχω καταβρει με το keypad του Ν78 και δεν εχω κανενα προβλημα στην συνθεση μηνηματων και τα συναφη..Αυτο που με δυσκολευει λιγο ειναι το navikey αλλα θα το συνηθησομε που θα παει:p Κατι αλλο που μου αρεσε ειναι η ποιοτητα του ηχου!Το μονο που μου την σπαει λιγο στο κινητο ειναι το καπακι πισω που δεν σου δινει και την πιο στιβαρη αισθηση:mad:Κατα τα αλλα το κινητο τα σπαει....:D Αν και φοβομουνα παραεισαγωγη τελικα διαπιστωσα με χαρα οτι εχει ελληνικο πληκτρολογιο και το product code του ειναι το σωστο για Ελλαδα(0547725) Αυτα τα ολιγα απο μενα:wink:
  6. Γεια σας παιδια ειχα ξαναεπισκευτει το φορουμ οταν ειχα παρει το N95!Δυστηχως μου το βουτηξανε!Sad story!Αnyway μετα απο ψαξιμο λεω να παρω το N78..Τωρα που εχει πεσει στα 270 ευρω πιστευω ειναι πολυ καλη αγορα και πολυ καλη αναλογια τιμης/δυνατοτητες....!Θα το παρω απο το γερμανο λογω επιδοτησης του πατηρ μου..Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο Γερμανος παιρνει κανονικα απο alpha copy η κανει παραεισαγωγη....Τι παιζει?
×
×
  • Create New...