Jump to content

atmos83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About atmos83

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

atmos83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Katarxas efxaristw gia to endiaferon Panta eixa ta Regional settings sto Greece, alla kai etsi ta evgaze kinezika. Distixws ta dokimasa ola, alla ta notes den diavazontan. Telika, ekana auto poy eprepe apo ti prwti stigmi: Evala to Outlook 2007, kai mou ta evgale ola kanonika...!!! Distixws einai i trial ekdosi, opote an exete kana serial key gia ot registration, efprosdekto.. Efxaristw pantws..
  2. Μήπως βρήκες καμμία λύση? Παιδεύομαι και εγώ 2 μήνες τώρα με αυτά τα κινέζικα που βγάζουν οι σημειώσεις των επαφών.. και είναι μεγάλο πρόβλημα για τη δουλειά μου (να φανταστείς ότι πήρα ppc ακριβώς για αυτό το λόγο, για να μπορώ να έχω τις επαφές όπως τις βλέπω και τις ψάχνω στο outlook, στο κινητό μου) Υπήρξε μία μόνο φορά, που ως δια μαγείας, πέρασαν όλες οι επαφές σωστά στο κινητό - μαζί με τις σημειώσεις. Πρέπει να είχα απεγκαταστήσει το outlook, να το ξαναπέρασα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα κάνει.. Με το πρώτο hard reset όμως που έκανα στο κινητό, ξανά τα ίδια. Αν έχετε λύση, θα με σώσετε.
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να αλλάξω από τα settings του AdressBook να μην είναι το βασικό dialer, αλλά βρήκα ότι μπορώ να ψάξω ανάμεσα στα χιλιάδες contacts μου αυτό που θέλω, να κάνω copy τον αριθμό, να πάω αμέσως στο dialer, και μετά με τον αστερίσκο, να πάω στο dialer του κινητού, να κάνω paste και να επιλέξω από ποιά sim θα πάρει τηλ. Μπορεί να ακούγεται πολύπλοκο, αλλά θα το συνηθίσω. Ευχαριστώ πάντως, με σώσατε από δεκάδες ώρες αναζήτησης στο web για άλλο πρόγραμμα.
  4. Τελικά χρησιμοποιώ resco keyboard, που και ελληνικά έχει, και εύκολη εναλλαγή σε αγγλικά. Όσο για τις επαφές μου, έβαλα Inesoft adress 4,4 Ενώ κάνει ότι ακριβώς θέλω (και πολλά παραπάνω που πρέπει να απενεργοποιήσω) έχω πλέον το εξής πρόβλημα : η συσκευή μου (DX 900) είναι dual sim. Όταν πάω να πάρω τηλέφωνο, δεν μου βγάζει την επιλογή από τη Sim1 ή τη Sim2, όπως κάνει το πρόγραμμα του κινητού, αντίθετα καλεί από όποια κάρτα είναι στη θέση1.:mad: Μήπως έχετε κάποιο καλό contact manager, για dual sim? Ευχαριστώ και πάλι.
  5. Καλησπέρα! Μόλις χθες πήρα το DX900 και επειδή είμαι ψιλοαρχάριος στα ppc, έχω τις εξής απορίες: 1) Με ποιό τρόπο βάζω ελληνικά στο πληκτρολόγιό μου; Οι επαφές πέρασαν από το Outlook στη συσκευή και αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, σε όσες όμως επαφές είχε και Σημειώσεις, αυτές (οι σημειώσεις) βγήκαν αλαμπουρνέζικα. 2) Ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για αναζήτηση επαφών; Χρειάζομαι να ψάχνει σε όλα τα πεδία πληροφοριών της κάθε επαφής : όνομα, επώνυμο, εταιρεία, τίτλο θέσης εργασίας, περιοχή, σημείωση κτλ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ Διάβαζα για την νέα έκδοση ΡΟΜ, έγω βλέπω ότι έχει μέσα το κινητό μου την WWE 040 0470.. αυτή που λέτε ότι βγήκε. Είναι η ίδια, ή νέα έκδοσή της;
×
×
  • Create New...