Jump to content

costasp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    964
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About costasp

  • Ημ. Γέννησης 05/09/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

costasp's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα... Ρυθμίσεις >> Χώρος Αποθήκευσης >> Επιλέγεις το στικάκι, πατάς το "eject" button και είσαι έτοιμος :)
  2. Καλημέρα... Σίγουρα υπάρχει μία... "γκρίζα ζώνη" όσον αφορά στο σήμα του WiFi. Προσωπικά έχω 3 συσκευές: ένα S7 Edge, ένα iPhone 6Plus και ένα LG Zero. Το router μου βρίσκεται στο σαλόνι, σε μία απόσταση 5-6 μέτρων από το κρεβάτι μου. Τόσο το iPhone, όσο και το LG δείχνουν ένδειξη "καμπάνας", με full WiFi σήμα... την ίδια στιγμή το Edge παλεύει να περάσει τις 2 μπάρες. Καταλαβαίνω το θέμα του SAR και μπράβο στην Samsung που κάνει κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά πιστεύω ότι εν έτει 2016, μία εταιρία του βεληνεκούς της Samsung θα έπρεπε να έχει βρει μία λύση, μία χρυσή τομή. Σημειώστε δε ότι τόσο το iPhone όσο και το Zero είναι μεταλλικά (αν έχει κάποια σημασία αυτό). Όσον αφορά στο δίκτυο κινητής, να πω την αλήθεια, δεν έχω παρατηρήσει διαφορά απόδοσης μεταξύ των τριών, τουλάχιστον στο σπίτι μου και στις περιοχές που κινούμαι...
  3. Περίεργο... έκανα την παραπάνω διαδικασία και (αναμενόμενο ίσως?) δεν έχω τον λογαριασμό Google μου! Να υποθέσω ότι πρέπει να το ξαναπεράσω από την αρχή? Με restart ΔΕΝ διορθώθηκε... :confused: Edit: απλά, ξαναπέρασα τον λογαριασμό, restart και όλα ΟΚ... αν και πίστευα ότι η εν λόγω διαδικασία δεν θα έσβηνε τον λογαριασμό! Τέλος πάντων...
  4. Καλημέρα 1. Όταν πατάς το αριστερό capacitive key (του multitasking), επάνω στο παράθυρο των (περισσοτέρων, όχι όλων) των εφαρμογών παρουσιάζεται ένα σύμβολο στα δεξιά, δίπλα από το Χ που την κλείνει που ουσιαστικά σε ενημερώνει ότι αυτή η εφαρμογή μπορεί να "χωρέσει" μαζί με μία άλλη στην οθόνη. Το πατάς, και την κάνει shrink to fit σε μισή οθόνη. Κάνεις το αντίστοιχο και σε μία άλλη εφαρμογή και voila... έχεις 2 εφαρμογές να τρέχουν συγχρόνως στην ίδια οθόνη! 2. Εύκολο... Πήγαινε Ρυθμίσεις >> Σύνθετες Λειτουργίες >> Galaxy Labs (τέρμα κάτω) >> "Εμφ. όλων των εφ. σε αρ. οθ." (πολύ περιγραφικό, ε? :lol:) και ενεργοποίησέ το! Κ.
  5. ...και για όποιον αναρωτιέται (φτου και μακριά), €275 το κόστος αλλαγής οθόνης...
  6. Είδες? Είπα... "χαζή ερώτηση"...! Χίλια ευχαριστώ!
  7. Καλημέρα! Ώρα χαζής ερώτησης: το ότι στο δικό μου ΔΕΝ υπάρχει η παράγραφος που αναφέρεται στην γρήγορη ασύρματη φόρτιση, που βλέπω στο screenshot του Κώστα, έχει (προφανώς) να κάνεις με το γεγονός ότι δεν το έχω βάλει ΠΟΤΕ σε wireless charger? Ή πρέπει να περάσω κάποια εφαρμογή για να το ενεργοποιήσω αυτό? Ρωτάω γιατί ετοιμάζομαι να πάρω έναν ασύρματο φορτιστή, μην τον πάρω τσάμπα κι άδικα... :)
  8. Καλησπέρα... Ψάχνω τρόπο να περάσω/ενεργοποιήσω σαν System Font κάποιες "ελληνικές" γραμματοσειρές, όπως πχ. Calibri, Segoe UI, Roboto, Helvetica Neue κ.α... Αφενός δεν ξέρω αν θα "παίζουν"/απεικονίζονται σωστά τα ελληνικά, αφετέρου δεν έχω δοκιμάσει το iFont. Το έχει δοκιμάσει κανείς (είτε το iFont, ή κάποιο άλλο app), ή έχει κάποιος φίλος/η κάποια πρόταση? Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  9. Κύριοι καλημέρα... Έχει ασχοληθεί κανείς με το "adoptable storage" concept? Σκέφτομαι να το κάνω και να ενοποιήσω όλη την 64GB MicroSD μου (είναι Kingston Class10) με τα 32GB της συσκευής. Αν ναι, μπορεί να μας πει εντυπώσεις, ευκολία επιτέλεσης??? Ευχαριστώ και καλό μας Πάσχα παιδιά! Κ.
  10. Πάντως και σε εμένα, το "feeling" από το update και μετά είναι ότι η μπαταρία κάτι έχει χάσει σε αυτονομία. Μέχρι το update, το έβγαζα από την πρίζα 07:45-08:00 το πρωί και με την μέση δική μου χρήση, έπεφτε στο 15% (οπότε έμπαινε στον φορτιστή) το επόμενο μεσημέρι, κάπου μεταξύ 13:00-15:00, ανάλογα τη χρήση (σημειωτέον ότι το βράδυ ΔΕΝ το βάζω σε airplane mode, απλά κλείνω τους συγχρονισμούς των email accounts [5 τον αριθμό]) και τους ξανανοίγω στις 06:15-06:30 που ξυπνάω). Μετά το update, η συσκευή φτάνει στο threshold του 15% κατά τις 10:00-11:00. Η μέση χρήση μου δεν έχει αλλάξει, ούτε έχω εγκαταστήσει κάτι... "παράξενο" για να το αποδώσω εκεί. Περιμένουμε το "bug-fix update" λοιπόν... :confused:
  11. Καλησπέρα. Εχει ακούσει/διαβάσει κανείς κατι πιο συγκεκριμένο σχετικά με επερχόμενο update που θα λήξει το θέμα με τα random freezes/reboots???
  12. Να υποθέσω ότι έχουν παρατηρήσει και άλλοι χρήστες το πρόβλημα που αναφέρεται εδώ; Για όποιον βαριέται να ανοίξει το link, να πω ότι με την 9.3 τόσο ο Safari όσο και ο Chrome, "κολλάνε" εντελώς όταν πας να ανοίξεις links στις σελίδες! Ουσιαστικά, τους καθιστά άχρηστους, αφού μπορείς να ανοίξεις μόνο σελίδες των οποίων ξέρεις το ακριβές URL... Οι όποιες απόψεις ευπρόσδεκτες :)
  13. Σας ευχαριστώ παιδιά! Την εγκαθιστώ στο 640 μου άμεσα! :D
  14. Για να δούμε... καλή μας μέρα και καλή επιτυχία παιδιά! Κ.
  15. costasp

    Meizu M2

    Έλα ρε τρέλα... Με 'γεια!
×
×
  • Create New...