Jump to content

antgeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

antgeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ. Να 'σαι καλά.
  2. Παιδιά, καλησπέρα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο σημείο τού φόρουμ για την ερώτησή μου. Αν όχι, συγγνώμη. Λοιπόν, σκέφτομαι να πάω στο νέο πρόγραμμα i-300 τής Wind. Ποιές ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στο iPhone 3G μου (APN, User Name, Password κ.λπ.); Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από κατάστημα τής Vodafone και δεν είναι jailbroken. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν η απορία έχει απαντηθεί αλλού. Έψαξα, αλλά δεν βρήκα τίποτε.
  3. Στο σπίτι, όπου υπάρχει το πρόβλημα, χρησιμοποιώ μόνο έναν υπολογιστή --- το Powerbook. Μάλλον στο Philips θα είναι το πρόβλημα. Θα δοκιμάσω να βάλω το νεότερο f/w. Ευχαριστώ. Δεν το είχα σκεφτεί, για να πώ την αλήθεια...
  4. Καλησπέρα σε όλους! Στο γραφείο έχω σύνδεση OTEnet 768Kbps και modem/router SpeedTouch 530i. Η σύνδεση γίνεται μέσω τοπικού δικτύου και μοιράζεται σε άλλους τέσσερις ηλ. υπολογιστές. Στο σπίτι έχω σύνδεση OTEnet 8Mbps και modem/router Philips CGA5722N/TE. Η σύνδεση γίνεται με καλώδιο Ethernet απ' ευθείας στον ηλ. υπολογιστή μου. Έχω ένα Apple Powerbook με Λ/Σ Mac OS X 10.5.3 "Leopard", το οποίο το πηγαινοφέρνω μεταξύ γραφείου και σπιτιού. Το πρόβλημα είναι ότι, όταν είμαι σπίτι, δεν λειτουργεί σωστά το Google Maps [και όλα τα άλλα σάϊτ που βασίζονται σ' αυτό, όπως http://www.ploigos.gr]. Δεν φορτώνονται σωστά ούτε οι χάρτες ούτε οι δορυφορικές φωτογραφίες. Κι αν φορτωθούν, μετά από πολλά δευτερόλεπτα, δεν θα είναι όλες. Ή, όταν κάνω ζουμ, δεν μεγεθύνονται οι εικόνες. Κι αυτό γίνεται με όλους τους browser [safari, Firefox, Camino, OmniWeb, Opera]. Είναι ένα πολύ παράξενο κι ενοχλητικό πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, θα τού είμαι ευγνώμων. Σάς ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Αντώνης
  5. Παιδιά, ξέρει κανείς αν τα αρχεία .mmf από Samsung παίζουν στο Nokia 6233; Ευχαριστώ.
  6. Παιδιά, στο flight mode παύει να εκπέμπει και να δέχεται ραδιοφωνικά σήματα, οπότε σταματάει να λειτουργεί και το ραδιόφωνο. Και κάτι άλλο: Έχω κάτι πολυφωνικούς ήχους (αρχεία .mmf) από ένα Samsung που είχα παλιά. Ξέρει κανείς αν τα δέχεται το Nokia 6233; Ευχαριστώ!
  7. Ευχαριστώ και τους δυό σας Ασυμβίβαστε και nikoskat. :) :) :)
  8. Καλημέρα σε όλους! Ερώτηση: Υπάρχει λογισμικό αντίστοιχο του PC Suite για Mac OS X, ώστε να περνάω διάφορα αρχεία από τον Mac στο 3230 και αντιστρόφως; Ευαχαριστώ!
  9. Έχω δοκιμάσει δύο μόντεμ, οπότε έβγαλα τελείως το ένα για να βάλω το άλλο. Τώρα, για πρόγραμμα, όχι, δεν εγκατέστησα τίποτα. Πάντως, ευχαριστώ. :-)
  10. Καλό απόγευμα σε όλους! Όταν κάνω διπλό κλικ στο εικονίδιο τής σύνδεσής μου στο Ίντερνετ, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου που λέει τα εξής: "Σηκώστε το ακουστικό τού τηλεφώνου και καλέστε [ή ζητήστε από τον τηλεφωνητή να κάνει την κλήση]. Πατήστε το "ΟΚ" αμέσως μόλις καλέσετε τον αριθμό και στη συνέχεια κλείστε το ακουστικό. Αριθμός τηλεφώνου: 89625 ΧΧΧΧΧ" Πίσω από αυτό το παράθυρο εμφανίζεται ένα άλλο που γράφει: "Σφάλμα 676: Η γραμμή είναι κατειλημμένη." Πατάω "ΟΚ" στο πρώτο παράθυρο και "επανάληψη" στο δεύτερο, εμφανίζονται συνέχεια τα ίδια και δεν μπαίνει με τίποτα στο Ίντερνετ. Έχω δοκιμάσει δύο μόντεμ και τέσσερις ISP. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ! Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω ότι, όταν σχηματίζω με το χέρι τον αριθμό 89625 ΧΧΧΧΧ και πατάω "ΟΚ", μπαίνω στο Ίντερνετ κανονικά.
×
×
  • Create New...