Jump to content

gkspeed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkspeed

  1. Παιδια καλησπέρα. Εδω και λιγο καιρο εχω παρει το 3GS 16gb και ειναι αλήθεια οτι ψάχνομαι για gps. Εχω διαβασει πολλά απο τα νήματα του φόρουμ για το θέμα και έχω μια απορία. Πως γίνεται σε καποιους να δουλευει πχ το Navigon σχεδον αψογα και σε αλλους, οπως στον φιλο παραπάνω να μην μπορει καν να τον καθοδηγησει για ενα κεντρικό δρόμο της Αθήνας???:worry: Παιζει ρόλο αν το iphone ειναι JB ή όχι? Εγω το θέλω "μαμά" το κινητακι μου:lol:. Κι επειδη η απορίες μου τελικά ηταν 2, το gprs δεν απενεργοποιείται σε 3GS? Τι μπορεί να με χρεώσει μέσω gprs? Διάβασα το ανάλογο νημα για αρχάριους αλλα βρήκα σαφή απάντηση μόνο για το JB. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν η 2η απορία μου είναι off-topic αλλα δεν γνωρίζω αν εχει άμεση σχέση με το gps. Ευχαριστώ πολύ!!!:thanks:
  2. Τελικά ο τζόγος ηταν εντονος για 2 ημερων κινητο και το ΠΛΑΙΣΙΟ μου το αντικατέστησε χωρις πολλες κουβεντες!!! Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος!!! Και απο την εταιρία και απο το κινητό πλεον!!!:D
  3. Σ'ευχαριστω πολυ για την αμεση απάντηση!!!
  4. Καλησπέρα σε όλου και καλως σας βρήκα!!! Μόλις εχθες πηρα το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Αφου διαβασα αρκετες απο της σελίδες του θέματος, εχω να θέσω καποιες παρατηρήσεις-απορίες: 1.Το ξυπνητήρι σ'εμένα χτυπάει ακόμα κι αν κλείσω το τηλέφωνο. 2.Τι σημαίνει τζόγος? Οταν ανοίγω το πληκτρολόγιο τα 2 μερη του τηλεφωνου ειναι πολύ σταθερά στο "πανω-κάτω". Το μέρος που περιλαμβάνει την οθόνη όμως κάνει μια μικρη κίνηση "μεσα-εξω", δλδ προς εμένα που το κοιτάω και το αντίθετο. Είναι φυσιολογικό? 3.Πηγα στις λήψεις, και μέσω των ρυθμίσεων εβαλα το wi-fi του σπιτιου μου στις συνδεσεις για να μην χρεώνομαι. Πριν απο αυτο ομως για να μου εμφανίσει τα εικονίδια των ληψεων συνδεθηκε με τον διακομιστή. Φανταζομαι πως θα χρεώθηκα γι αυτο... Οτι κατεβασω απο εκει ειναι δωρεάν? 4. Mε το gps που εχει το κινητό πότε χρεώνομαι και πόσο? Οταν κλειδώσει δορυφόρους ή οταν του δώσω πορεία? Συγγνωμη αν κούραζω αλλα ειναι το πρωτο μου slide και symbian κινητό και εχω πελαγώσει. Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...