Jump to content

kerk74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kerk74

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kerk74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποιος είναι ο αριθμός αυτού του ποστ που γράφεις για την κάρτα sim που κοστίζει 30ε περίπου? Έννοιεις ότι υπάρχουν κάρτες sim που ξεκλειδώνουν το δίκτυο?? Εγώ όπως έχω γράψει έχω το Ν86 κλειδωμένο και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ξεκλειδώνει η όχι και αν το πηρα αδικα. Οι πόλοι λένε όχι δεν ξεκλειδώνει ,κάποιοι λένε ναι ,άλλοι δεν απαντάνε καθόλου και τελικά δεν ξέρουμε τι γίνετε.
  2. Παιδια Έχω φέρει από το εξωτερικό ένα Νοκια Ν86 δικτυο orange Πως μπορώ να το ξεκλειδώσω ως προς το δίκτυο?
  3. Ξέρει κάνεις για τον κλώνο του Nokia Ε71 dual sim αν μπορεί να περαστεί Ελληνική γλώσσα?
  4. Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω για ένα κινητό Samsung f480. Αυτό παρουσιάζει το πρόβλημα στην οθόνη αφής του ότι δουλεύει κατά το ιμηση.Δηλαδή στην μίση οθόνη δουλεύει με λίγο κόλλημα και στην άλλη μίση δεν δουλεύει καθόλου. Τι κάνουμε γιαυτό? υπαρχή κάποια λύση. Ευχαριστώ.
  5. Ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την υπομονή στις απορίες μου.
  6. Τα προβλήματα στο ΒΒ 8300 δεν βλέπω να έχουν τέλος. Είναι στην αναμονή με σβηστή οθόνη και το πιάνεις στο χέρι να του πληκτρολόγησης ένα τηλέφωνο πχ και πριν προλάβεις κάνει reset. Τι μπορεί να φτεια? Αναβάθμιση έχει γίνει μέσω του manager 5.0.0.11
  7. Δεν το ήξερα ότι δεν γίνεται. Επίσης θέλω να ρωτήσω τι μπορεί να φταίει επειδή καθυστερεί κάπως να φορτώσει oταν προτοανοιγει το ΒΒ και δευτερο προβλημα κάνει reset μερικές φορές από μονό του. Μήπως θέλει κάποιο διαφορετικό firmware? Τώρα έχει το ω4.2.2.114(Platform 2.4.0.53)
  8. Έχω την συσκευή της Blackberry 8300 και είναι στα αγγλικά. Πως μπορώ να βάλω την Ελληνική γλώσσα?
  9. Αν έχει κάποιος το ίδιο κινητό Iphone clone cect 168 η αν ξέρει τουλαχιστον να μας πει, θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να περαστεί Ελληνική γλώσσα. Ομοια και για το Νοκια 8800 carbon clone Ευχαριστώ.
  10. Σας χαιρετώ ολους. Η ερώτηση γίνετε για λογαριασμό φίλου που έχει το GPS Mio c320b με φορτωμένους τους χάρτες teleatlas v3.3.όπως το αγόρασε. Το ερώτημα του είναι αν μπορεί να φορτώσει στη memory κάρτα τους χάρτες Mio Map 2008 και πως θα γίνει αυτό? Από που δηλαδή μπορεί να τους κατεβάσει? και στην συνέχεια φορτώνεται στην κάρτα και το αρχειακή MioAutoRun-Beta6 v2 ? Ευχαριστούμε προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...