Jump to content

mpilos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpilos

  1. Γειά σας και καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το οποίο διευκρίνιση δεν έχω βρεί πουθενά. Όταν φλασάρουμε ROM οι ρυθμίσεις USB πως πρέπει να είναι; Samsumg kies ή συσκευή αποθήκευσης; Επίσης το USB debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB) πρέπει να είναι τικαρισμένο ή όχι. Προσοχή αναφέρομαι για φλασάρισμα δηλ. προτού πατήσουμε start στο odin.
  2. Λοιπόν, επειδή είχα κάνει μια ερώτηση και δεν πήρα απάντηση, αν δηλαδή πρέπει να συνδέσουμε το κινητό με το Pc βγάζοντας τη μπαταρία βρήκα μόνος μου οτι δέν είναι ανάγκη να τη βγάλουμε. Μετά απο πολύ δισταγμό και ψάξιμο αποφάσισα τελικά να βάλω θέματα στο κινητό αφου έκανα πρώτα backup το φάκελο LGAPP. Αφού δοκίμασα πολλά θέματα και μεταξύ αυτών και τα εντυπωσιακά HTC Diamond και Vtocco κατέληξα στο οτι είναι μόνο για εντυπωσιασμό γιατί κανένα δεν είναι πιο λειτουργικό απο τα μανίσια ΟΛΑ μα ολα έχουν διάφορα bugs (δυσανάγνωστες γραμματοσειρές, δεν κρατούν τις ρυθμίσεις τους μετά απο επανεκκίνηση, δεν μπορείς να βάλεις δικά σου wallpapers κ.λ.π.). Ο σοβαρότερος λόγος που έψαξα για θέματα είναι οτι στο μενού του Viewty δεν μπορείς να παραμετροποιήσεις καμμία συντόμευση σύμφωνα με τις ανάγκες σου (και αυτό κατα τη γνώμη μου είναι το σοβαρότερο πρόβλημά του). Για παράδειγμα για να πας στο ξυπνητήρι απο την πρωτη οθόνη πρέπει να πατήσεις τέσσερα κουμπιά. Το ιδιο και για την αριθμομηχανή, τα αρχεία της κάρτας σου και άλλα χρήσιμα που τα δουλεύουμε καθημερινά. Αν κανείς ξέρει κάποιο θέμα που δουλεύει άψογα και να έχει συντομεύσεις παρακαλώ ας το αναφέρει. Μέχρι τότε πίσω στο καλό Βlack theme της LG.
  3. Γειά σας. Αναφέρθηκε σε προηγούμενη σελίδα οτι για να συνδέσουμε το Viewty με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το EFS Media Builder πρέπει να βγάλουμε την μπαταρία του και να το συνδέσουμε χρησιμοποιώντας το USB καλώδιο παίρνοντας έτσι ρεύμα απο το USB. Είναι αυτό απαραίτητο; Και αν ναι τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί έχοντας την μπαταρία επάνω; Επίσης πρέπει να αναφέρω οτι έχω ψάξει πολύ το Internet για οδηγίες σχετικά με τη χρήση του EFS Media builder και κανείς δεν αναφέρει οτι πρέπει να είναι βγαλμένη η μπαταρία απο το τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...