Jump to content

evkp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evkp

  1. παιδια βοηθηστε με αν μπορειτε.το κινητο το παρελαβα με v4 rom (recovery ειχε το cwr)και το κινητο ηταν root.Eκανα αναβαθμιση στην miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0_jb-4.2 και ολα πηγαν καλα.Τώρα όμως εχει αλλαξει η recovery στην 3e....Κάνοντας τη διαδικασια με το root.zip που μου ειπαν τα παιδια και εκει που ξεκιναει η διαδικασια βγαινει ΣΦΑΛΜΑ και το κινητο μενει στην recovery. Ο φίλος larineos μου ανέφερε πως αμα υπάρχει καποιο προβλημα με το zip υπάρχει λύση.Μπορει να βοηθήσει καποιο τσακαλι????
  2. Φίλε larineos στο updater η σωστη διαδρομη για να περασω το root.zip ειναι select instalation pack>phone storage και επιλεγω μετα το αρχειο?????
  3. @geokart Τελικά μετά απο διάβασμα πήρα το ρίσκο και περασα την multi v5 με CWR και όλα καλά.Καλύτερος ήχος σαν αποτέλεσμα,εμφανίστηκαν λειτουργειες που δεν υπήρχαν πριν(updater, transfer,πιο σωστα παρουσιασμένα ελληνικα). Όμως χάθηκε το root της συσκευής.Ξέρει κανείς στην κατασταση που περιέγραψα,έναν απλό τρόπο να ρουτάρω???? @geokart Φιλε μου έβαλα s/n kai IMEI και μου εδειξε:Αυτο ειναι ενα κοκκινο ρυζι (και το cpu-z μοθ δείχνει σωστά όλα τα specs).
  4. Καλησπέρα σας παιδιά!Απο χθές είμαι κι εγώ κάτοχος του Hongmi!!Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές,το τηλέφωνο σου δίνει την εντύπωση ενός πλήρους εργαλείου στα χέρια εστω ενός μέσου χρήστη όπως εγώ....Δοκίμασα σήμερα το gps με το sygic και είμαι υπερευχαριστημένος!!Η πλοήγηση στο μενού καθώς και στο διαδικτυο είναι ταχύτατη!Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τον ήχο.Η ένταση είναι αρκετα χαμηλή θα έλεγα οσο καλοπροαιρετος και αν ήμουν,όπως επίσης και το ακουστικο σε ένα τηλεφωνημα που είχα....Δοκίμασα και το tweek με το MUTOOLS αλλά καμία διαφορα.Αυτό που μου έκανε εντυπωση αρκετα ποστ πιο πίσω ήταν ότι παιδιά με την multi v5 δεν είχαν πρόβλημα με τον ηχο του τηλεφώνου. Η εκδοση miui που έχω ειναι η JHBCNAH4.0 και όπως καταλαβαίνετε μου καρφώθηκε να κάνω αναβάθμιση στην v5 multi.Yπάρχει κάποιος πρόθυμος να με βοηθήσει να το κάνω????Γιατί φοβάμαι να πειραματιστώ μονος μου
×
×
  • Create New...