Jump to content

giannakos83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannakos83

  • Ημ. Γέννησης 20/06/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

giannakos83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι είναι επελεγμένη η επιλογή always! Παρόλλα αυτά, αυτό που περιέγραψα πιο πάνω νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με το WiFi γιατί συμβαίνει όταν ειναι κλειστό και το gn βρίσκεται σε mobile data. Να συμπληρώσω ότι πριν απο το update σε jelly bean δεν αντιμετόπιζα κανένα παρόμοιο πρόβλημα και δεν έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση. Σπαζοκεφιλιά... Δεν ξέρω αν με κάποιο περίεργο τρόπο μπαίνει το κινητό σε power saving mode και ρίχνει την σύνδεση με το google service...
  2. Καλησπέρα! Παρατήρησα ότι από τη στιγμή που έκανα το update σε jelly Bean όταν το galaxy nexus μου μπαίνει σε sleep mode αποσυνδέεται απο το google service. Όταν το "ξυπνάω" η μπάρα σήματος γίνεται γκρι και μετά απο μικρό χρονικό διάστημα γίνεται πάλι μπλε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνω όλα τα push notifications όπως gmail, gtalk κ.α. Αν μπορεί και γνωρίζει κάοποιος ας μου πει την άποψη του Ευχαριστώ
  3. εμένα ειναι yakju και δεν εχει αναβαθμιστεί ακόμα... αν κάνω manual install τα επόμενα updates θα γίνονται ΟΤΑ ή θα πρέπει να τα κάνω πάλι manual?
  4. Εμένα δεν μου έχει βγάλει μύνημα για OTA update ακόμα... τι είναι καλύτερο να περιμένω ή να το κάνω manual? έχει σημασία που είμαι Κύπρο για το ΟΤΑ? σε 5 μέρες που θα είμαι Ελλάδα θα γίνει το OTA UPDATE? @afilopou: Ακριβώς αυτά που είπες μου κάνει και εμένα... reboot και μαύρες οθόνες...
  5. Τις δύο τελευταίες ημέρες παρατήρησα ότι το gn κάνει συχνά reboot. Το reboot γίνεται σε τελείως άσχετες στιγμές όπως όταν πάω να ανοίξω τα settings... το GN μου έχει την έκδοση 4.0.1 και δεν το έχω πειράξει καθόλου με custom rom και τέτοια... έχει αντιμετοπίσει κανένας αντίστοιχο πρόβλημα? υπάρχει λύση? μήπως φταίει το hardware της συσκευής και πρέπει να την πάω για αντικατάσταση? please help :worry:
  6. Δυστυχώς δεν έχω κάνει τίποτα απο αυτά τα δύο... έχω ψάκσει τα πάντα... δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...
  7. Ναι ειναι τικαρισμένο...
  8. Ακριβώς αυτό... όταν ειμαι σε mobile data κανει sync μονο manualy
  9. Καλησπέρα! Μετά απο τέσσερεις ημέρες λειτουργίας του gn παρατήρησα ότι το gmail δεν γίνεται sync όταν είναι εκτός wireless... ξέρει κανεις τι μπορεί να φταίει? υπάρχει κάποια ρύθμηση που πρέπει να κάνω?
  10. Τελικά έκανα uninstall το go weather και απο ότι φαίνεται δούλεψε... μάλλον αυτό έφτεγε... το set mobile data limit δεν το εχω τικαρισμένο. Αν συνεχίσει να κάνει προβλήματα πάντως θα προχωρίσω σε factory reset ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!
  11. Δεν ξέρω ποια rom φοραει το κινητό :( παντώς δεν το έχω πειραξει καθόλου όσο αφορά τη rom. Το android version ειναι 4.0.1. Όταν το πατάω σκαλώνει για περίπου 30 sec και μετά πετάει ένα μύνημα ότι δεν ανταποκρίνεται η εφαρμογή... Έχεις κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει?
  12. Γεια στην παρεα του galaxy nexus... Αγόρασα το κινητό πριν από δύο ημέρες και δεν αντιμετόπισα κανένα πρόβλημα! Ξαφνικά σήμερα δεν ανταποκρίνεται καθόλου η εφαρμογή Data usage στα settings... έχει αντιμετοπίσει κανένας παρόμοι πρόβλημα? Υπάρχει κάποια λύση?
×
×
  • Create New...