Jump to content

platoni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by platoni

  1. πάντως αυτό που φαίνεται στο βιντεάκι στα ρώσικα, είναι η συσκευή σε πολλά αγγίγματα να μην ανταποκρίνεται, αν δούμε το "αντίστοιχο" όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το iphone δεν είχε τέτοια ζόρια. δεν ξέρω αν αυτή η οπτική σύγκριση λέει κάτι ή είναι σωστή, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί και όσον αφορά στον επεξεργαστή αλλά και την πλατφόρμα ως νεα που είναι...
  2. Συγνώμη για το άσχετο, μια ερώτηση μόνο, μπορώ να βάλω κάπου στο myphone αγγελία για να πουλήσω το ppc μου; :confused:
  3. καλησπέρα παιδιά προσπαθώ να βρω ένα sync software για artemis και mac computer. Έχει γραφτεί κάποιο post γι' αυτό? ευχαριστώ πολύ :worry:
  4. ευχαριστώ ΜΙΝΟ για την πολύ καλή δουλειά:) :) :) Μόνο... τα links http://depositfiles.com/...... δεν δουλεύουν. εννοώ ότι ανοίγουν αλλά γράφουν το εξής: "Such file does not exist or it has been removed for infringement of copyrights" ή εγώ κάνω κάποιο λάθος...; :worry: :worry: :worry:
  5. Δοκίμασα το GPSTuner_V5 που είναι OFFROAD GPS και μου παγώνει τη συσκευή όταν πάει να ξεκινήσει το GPS της συσκευής. :wacko: Καμιά βοήθεια... :(
  6. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το GPSTuner που είναι off road gps, με P3300? Καμιά άλλη πρόταση για off road gps? Ευχαριστώ! :)
  7. Έχει δοκιμάσει κανείς το GPSTuner_v5 στο P3300?? :confused: :confused: :confused:
  8. Είναι εκδόσεις της Ελληνικής ROM από την ACE και διορθώνουν bugs σε σχέση με αυτό. Έναρξη/Ρυθμίσεις/Σύστημα/Γώσσα
  9. Ευχαριστώ πολύ! Με την ευκαιρία πέρασα και τη νέα ROM 3.0.3...:) Άλλη φορά θα προσέχω...:)
  10. Μέχρι που αντέχει overclocking η συσκευή παιδιά? εμένα μου παγωσε (με το baterystatus) και δεν ξεπαγώνει με τίποτα. ουτε soft reset! Να κάνω hard reset? ας μου πει κάποιος τα κουμπάκια που πατάμε...:cry:
  11. Έχει γραφεί σε φορουμ ότι οταν κάνουμε αναβάθμιση στη rom, δεν πρέπει να κάνουμε restore από full bakcup γιατί ξαναέρχονται τα παλιά αρχεία στη νέα rom. Ισχύει αυτό ή όχι? ποιος το έχει κάνει? :confused: :confused: :confused:
  12. καλή χρονιά σε όλους! Αντέγραψα το φάκελο του χάρτη Q3 φάκελο του προγράμματος στην sd. αλλά ενώ εμφανίζεται ως επιλογή στη συσκευή δεν επιλέγεται και ζητά activation. τι να κάνω? :( :( :(
  13. Ξέρει κανένας τις ρυθμίσεις για ασυρματη σύνδεση μέσω ασύρματου adsl router; Πως θα συνδεθεί στο τοπικό μου δίκτυο; πως θα το δει το activesync; Μου δείχνει συνδεδεμένο στο ασυρματο δικτυο με άριστο σήμα αλλά δεν το βλέπει το activesync. Δεν φένεται επίσης κάπως και από άλλο pc μου. καμιά ιδέα? :(
  14. Το navimate τελικα αντιγραφεται απο την μια sd σε αλλη! Ποιο mp3 player να ΄βαλω παιδια; κανενα pm για software δοκιμασμενα για την αρτεμη; μονο τιτλους αν μπορει καποιος. ευχαριστώ πολυ. ;)
  15. Από που το αγόρασες? πόσο το περίμενες?
  16. Καλή Χρονιά σε όλους! :) Έχει ακούσει κάποιος αν υπάρχει διαθεσιμότητα p3300? Έχω παραγγείλει από Vodafone το artemis εδώ και 15 μέρες και μου λένε ότι δεν έχουν διαθέσιμα…
  17. Παιδιά είναι αλήθεια ότι παρουσιάζει πρόβλημα το destinator 6 στο p3300? (αναφέρθηκε σε forum). ή έχει bug και παρουσιάζει πρόβλημα και σε άλλα ppcs?
  18. platoni

    Destinator 6

    Μια ερώτηση, το dest.6 και το dest. pn τι διαφορά έχουν? στην έκδοση? ή άλλη? ευχαριστώ πολύ! ΟΚ την διάβασα πιο πριν την απάντηση.
×
×
  • Create New...