Jump to content

LStiliaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LStiliaras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

LStiliaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα σε παραπέμψω απλά..... στο πόστ #369 στο οποίο με μία καλύτερη ανάγνωση ίσως μετρήσεις τα ευχαριστώ μού ;) Φιλικά!
  2. Παραθέτω πιο κάτω το λινκ απο το οποίο μπορεί να κατέβει το νεο μενού καθώς και τα προγραμματάκια που λέω. Εκτός απο αυτό που εμφανίζονται στο βασικό μενού του (δηλ. Video player & Picture Viewer) συμπεριλαμβάνω και κάποια ακόμη για προβολή Doc, Excel, Pdf, αναπαραγωγή mp3 κλπ... τα οποία μπορεί κάποιος να τα τρέξει μέχω του windows explorer κανονικα όπως θα τρέχαν σε εναν υπολογιστή (διπλό κλικ).... @Φίλε atel Το πιο βασικό είναι να υπάρχουν τα σωστά paths στο αρχείο UpdateMe.nfsm γιατί απο εκεί ξεκινάνε όλα... παράδειγμα για να δουλέψει το κουμπί σωστά και να τρέξει πχ. το viewer πρέπει να υπάρχει ένα φάκελος FileViewers μέσα στον οποίο υπάρχει το exe αρχείο imageviewer.exe δεδομένου ότι το path του είναι \Storage Card\FileViewers\imageviewer.exe Αντίστοιχα θα πρέπει να τροποποιήσει ο καθένα το αρχείο αυτό ώστε να το προσαρμώσει στη δομή του δικού του μηχανήματος... (το αρχεί UpdateMe.nfsm να πώ ότι ανοίγει με το σημειωματάριο) και το link.... http://rapidshare.com/files/197923920/New_Menu_2100max.zip
  3. Γειά σας κι απο εμένα. Θέλω κατ αρχάς να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας εδώ μέσα που κάνετε τόσο καλή δουλειά, προπαντώς εσείς που απαντάτε (για τις λύσεις που δίνετε) αλλά και εσείς που ρωτάτε (γιατί εκφράζεται προβλήματα που απασχολούν σε γενικότερο επίπεδο). Διάλεξα να κάνω το πρώτο μου ποστ εδώ λόγω του ότι είμαι εδώ και μια εβδομάδα περίπου κάτοχος ενός Navigon 2100max και ενώ στην αρχή ψιλοαπογοήτευτηκα καθώς μου φάνηκε λάθος επιλογή (κυρίως λόγω της κάλυψης του χάρτη) στη συνέχεια ψάχνωντας και διαβάζωντας, τη βρήκα την άκρη. Ενώ αρχικά είχε φορεμένο το χάρτη Q3_2008, μέσω του Navigon fresh το αναβάθμισα δωρεάν σε Q4_2008 (πρώτη φορά) αν και νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να περιμένω να βγεί ο επόμενος και μετά να το κάνω register και αναβάθμιση. Τεσπα το έκανα. Δοκίμασα αρχικά λοιπόν το πρώτο μενού του φίλου activea και του φόρεσα πάνω Destinator 7 και iGO8 (εκτός του Navigon έτσι).Ψάξε λίγο απο εδώ ψάξε λίγο απο εκεί βρήκα ποιές εκδόσεις παίζουν καλά (μιάς και κάποιες κολούσαν, άλλες κάναν τα δικά τους κλπ.) και κάποια προγραμματάκια όπως για προβολή εικόνων και βίντεο και κάνωντας και κάποιες τροποποιήσεις στο αισθητικό μέρος του μενού κατέληξα κάπου. Χθές όμως αποφάσισα να παίξω με το μενού nfspeed (λίγο Photoshop, λίγο προγραμματισμός) και επισυνάπτω το τελικό αποτέλεσμα σε σχετική φωτό. Άν λοιπόν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτό μπορώ πολύ ευχαρίστως να το διαθέσω. Αυτά... και πάλι ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...