Jump to content

apotheker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apotheker

  1. Περα απο κατι κωδικους που γραφει ,γραφει 64K wind,βοηθαει αυτο που σου ειπα καθολου;
  2. Ολοκαινουρια ειναι η καρτα sim της Wind,ενω στο παλιοτερο Sharp παιζει κανονικα :mad:.
  3. Καλημερα,εχει καποιος το συγκεκριμενο κινητο με καρτα sim της wind;Ενω μου δουλευει κανονικα με cosmote,vodafone με wind μου βγαζει (οταν τα καταφερει)μη αποδεκτη καρτα sim.Το κινητο ειναι αγορασμενο απο E-Shop.
  4. Καλημερα μπορει να μου πει καποιος που στο μενου εχει την επιλογη για να εμφανιζεται ή οχι ο αριθμος του κινητου μου οταν καλω καποιον.
  5. Το ιδιο πρεπει ναχαμε ολοι,γι'αυτο ενδιαφερομαι,επειδη ειδα οτι το mobiclip τρεχει πιο καλα και πιο ξεκουραστα.
  6. Καλημερα,εχει ασχοληθει κανεις με μετατροπη ταινιων σε συμβατα αρχεια με το mobiclip player?
  7. Τελικα βρηκα την εξης λυση: με το smartmovie converter κανω convert το avi σε avi 320X240(οποτε ενα 40λεπτο αρχειο πεφτει στα 180mb περιπου),και τελικα παιζει σωστα την ταινια και με ελληνικους υποτιτλους:D.
  8. Κατεβασα το Divxplayer uiq 3rd osis,εστειλα ενα επεισοδιο Lost που ειχα ευκαιρο (περιπου 350 mb),τοπαιζε με δυσκολια θαλεγα,μετα εκανα convert ενα αλλο αρχειο avi και του αλλαξα και αναλυση επαιζε μια χαρα αλλα δεν ειχε ηχο.Αν μπορεις να μου στειλεις το λινκ απ'οπου κατεβασες το divxplayer:)
  9. Καλησπερα σε ολους,αγορασα και εγω το z10,και εχω και εγω διαφορες αποριες,εγκατεστησα και εγω το divx mobile player αλλα δεν βγαζει ηχο οταν παιζει το avi αρχειο,δοκιμασα και με αρχειο avi χωρις να κανω καποια μετατροπη,αλλα και με μετατροπη σε λιγοτερα mb και αλλη αναλυση 320Χ240(σε αυτη την περιπτωση παιζει καλυτερα και χωρις σπασιματα),ηχο δεν εβγαλε.... υ.γ.δεν βρηκα καποια ενοτητα για νεα μελη,αν υπαρχει ας μου στειλει καποιος το λινκ.
×
×
  • Create New...