Jump to content

THED12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by THED12

  1. αυριο θα δικιμασω και το δικο μου με bluetooth και το απογευματακι θα σου πω.μεχρι τωρα δεν το δοκιμασα ποτε.:cool:
  2. το κανω εγκατασταση στο: η αποθ.μου.
  3. εγκατεστησα τα παντα. ακομη και το dryarbluetooth.Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος αλλα μετα την εγκατασταση δεν μπορω να τα βρω περασμενα στα προγραμματα. το μονο που δουλευει μια χαρα ειναι το nodata αλλα αυτο ειναι για αλλη δουλεια.:O
  4. καταρχην να σας ευχαριστησω για βοηθεια που μου δινετε. η αληθεια ειναι οτι εκανα εγκατασταση το obex με την ενδειξη signed αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω πως λειτουργει.:O αν μπορειτε και για να μην ζαλιζουμε και τους υπολοιπους στειλτε ενα pm. να αναφερω οτι η σελιδα ειχε 3η4 αρχεια obex και απο αυτα που διαβασα μαλλον εγκατεστησα το σωστο.
  5. καταρχην σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. τα κατεβασα και τα 3 αλλα δεν ξερω ποιο να κανω εγκατασταση.:wacko: δοκιμασα αυτο με την ενδειξη signed αλλα απο εκει και περα το χαος!! το παλευω ομως. σε ευχαριστω και παλι παντως.:clap:
  6. ευχαριστω πολυ. το βλεπω απο χθες εκει πανω και ειχα αρχισει να μετραω τα λεφτα μου για να δω αν θα μπω φυλακη η οχι.:lol:
  7. διπλα απο την ενδειξη του σηματος μου βγαζει ενα Χ και δυο βελακια απο επανω του.Ενα που παει αριστερα και ενα δεξια. Πειτε μου οτι δεν χρεωνομαι:cry:
  8. Σε ευχαριστω πολυ. τα κατεβαζω και τα 3?
  9. μια ερωτηση και απο εμενα. δευτερη μερα με το εν λογω κινητο και δεν ξερω πως να μεταφερω καποια αρχεια (φωτο κυριως) στην καρτα μνημης. επιασα να διαβασω απο την αρχη τα posts αλλα ειναι παρα πολλα.και κατι ακομη.....πως γινεται να το ρυθμισω ωστε οποια αρχεια δεχομαι με bluetooth να αποθηκευονται κατευθειαν στην καρτα μνημης?
  10. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει....Ψαχνω να βρω τις χρεωσεις και δεν μπορω.
  11. Δικιο εχεις! με εβαλες σε σκεψεις για αγορα νεας συσκευης!!!! Παλι εξοδα!!!!
  12. Μαζι με την συγκεκριμενη συνδεση προσφερουνε και το internet on the go με 30 % εκπτωση... αξιζει?
  13. δεν νομιζω να ειναι λογω φορτου. απο το 2004 το σημα της σε αυτη την περιοχη δεν ειναι καθολου καλο.Αντιθετως στην πολη της κομοτηνς ειναι πολυ καλο.
  14. Στην Μαρωνεια κομοτηνης το σημα ειναι ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ!!!!:down::down::down:
×
×
  • Create New...