Jump to content

wang79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wang79

  1. Μαλλον πρεπει να ενημερωθεις λιγο καλυτερα σαν Ελληνας φορολογουμενος γιατι δεν νομιζω να πληρωσαμε εμεις οι φορολογουμενοι την εξαγορα αναμεσα σε υγιεις επιχειρησεις.Τωρα για τα νουμερα των εταιρειων μπορεις να ενημερωνεσαι απο εγκυρες οικονομικες εφημεριδες και διαφορα αλλα μεσα.Οσο για τους πανηγυρισμους δεν ξερω που ειδες κατι τετοιο εσυ?Ακομη μιλας για επενδυση και θελεις αποδοση? Μαλλον κατι εχεις κανει λαθος εδω η εγω δεν καταλαβαινω σωστα.
  2. 1 Αν δεν ειχαν ανεβει τα νουμερα της cosmote θα ειχαν ανεβει της vodafone η της wind αρα εσυ μπορει να μην υπηρχες στη θεση που εισαι τωρα 2Πρεπει να μαθεις να συνεργαζεσαι και οχι να κατακρινεις γιατι τα ιδια μπορει να λενε και τα καταστηματα για το helpdesk της cosmote 3Ειμαστε 430 καταστηματα και ο καθε πωλητης πουλαει πανω απο 5000 κωδικους.δηλ δεν ειναι σαν εναν πωλητη vod / wind και γνωριζει πολλα περισσοτερα απο τον ανταγωνισμο θα σου στειλω και μια ερευνα για να δεις κατα ποσο εξυπηρετηται ο πελατης στα καταστηματα Γερμανος
  3. Καλα τα λες εσυ που καθεσαι πισω απο ενα τηλεφωνο αλλα απ οταν εγινε η συγκχωνευση με το Γερμανο τα νουμερα τις cosmote εως και σημερα εχουν ανεβει απο 35% σε 45%.(Δεν ειναι τυχαιο) Αρα φιλε μου υπαρχουν καλοι και κακοι υπαλληλοι παντου και μην θεωρεις πως εσυ εισαι ο σωστος και κανενας αλλος.
×
×
  • Create New...