Jump to content

smitsakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by smitsakos

  1. ναι παιδια αυτο με τη βενζινη ισχυει!βαζω εδω και 1200 χιλιομετρα V-Power racing και το παπι παει πολυ πιο γρηγορα εννοώντας καλυτερη αποκριση στο γκαζι και γενικα στο ανοιγμα του γκαζιου μετα το πρςτο μπουκςμα μιας και ειναι εντελως μαμα
  2. ναι αυτό με την πίεση το έχω προσέξει και εγώ ότι είναι πολύ δυνατή οπότε μάλλον θα πρέπει να τον χέσω που το έκανε έτσι!όχι τίποτε άλλο μιας και πρόβλημα δεν πρέπει να δημιουργεί απλά γιατί να γίνει έτσι λες και το έχω χτυπήσει
  3. ερώτηση!μπορεί να μου πει κάποιος τους τρόπους που μπορεί μπροστά το ψυγείο του παπιού μας όπως το βλέπουμε να στραβώσει εννοώντας τα μεταλλικά φυλλαράκια που είναι σαν κύματα!κάποιος μου είπε ότι μπορεί να έγινε από την πίεση στο πλύσιμο στο πλυντήριο.αν ισύει να ξέρω αν πρέπει να βρίσω αυτόν που μου το έπλυνε.
  4. μην μ πεις οτι το πιστεψεσ??????η μονη εξατμιση που αξιζει(επιτελους την ειδα κ την ακουσα κ δοκιμασα)ειναι η sp.ORIGINAL CARBON YOSHIMURA MADE IN JAPAN ειναι μονο για το address αν θες παρε το τελικο(280 ευρω)και φτιαξε κ εναν λαιμο(δεν ξερω τιμη):X apostolis15 για πες τις εντυπώσεις σου απο την sp.γιατι οπως και πιο πανω ειχα αναφερει οτι την εχα δοκιμασει και μου αρεσε αλλα επεδη δεν ειμαι και πολυ καιρο στα μηχανολογικα του παπιου θελω και αλλες γνωμες σχετικα με αυτη την εξατμιση.
  5. ετσι μου ειπαν ετσι λεω!ολα στο ποιον θα πεσεις ειναι κλπ!οσο για τον φιλο απο πανω που αναφερεται στην πισω αναρτηση πραγματικα εβαλα και εγω τα metzeler και απο τοτε στα 2 ατομα χτυπαει στο παραμικρο και οταν λεω στο παραμικρο χωρις υπερβολες χτυπαει παντου!και εχω χαζεψει που δεν ξερω τι να κανω(περα απο το να αποφευγω και τις μικροτερες λακουβες κλπ)αλλα μιλαμε για πολυ χτυπημα!και μια ερωτηση!μετα την αλλαγη λαστιχα μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση καπου που δεν ξερω και πιθανον να μην ηξερε και αυτος που μου αλλαξε τ λαστιχα η μπα?
  6. σε οσα μαγαζιά ρώτησα και το σιγαστήρα να έχεις πάνω αν θέλει να σε γράψει σε γράφει!τώρα αν και με σιγαστήρα χαλάει κόσμο τότε μεγαλώνουν οι πιθανότητες κατά πολύ.Περιστέρι ΘΗΒΩΝ 129 & ΘΗΒΩΝ 123 210-5777906!ta stoixeia toy spilioti gia ton filo poy rwthse pio panw!
  7. twra noymero akribws den 8ymamai na so pw alla einai peristeri epi ths θηβών.!εχει και σιγαστηρα αλλα εγω το δοκιμασα χωρις και οπως ξαναειπα ηταν πολυ καλη!ο θορυβος δεν εμ ενδιαφερει και πολυ απλα να ανεβαζει λιγο το παπι και νομιζω οτι πραγματικα το ανεβαζε!και δεν ειναι και πολυ ακριβη!γυρω στα 180€ καπου εκει γυρω νομιζω!
  8. apostolis15 prepei na les ayth toy spilioti sthn 8hbwn!phga kai thn eida kai to odhghsa kiolas to papi poy thn exei panw!den kserw ti allo mporei na exei kanei sto moter alla ayto pou odhghsa me afhse afwno!argotera mias kai akoma einai nwris na allaksw eksatmish mallon ayth 8a balw mias kai moy fanhke tromerh!an kai den exw odhghsei kamia allh ayth myo arese poly!
  9. m@@@k@!είμαι από μόνος μου 85 κιλά!χαχα!και μαζί με τον αδερφό μου είμαστε εκεί κοντά 160!οπότε μάλλον αυτό θα συμβαίνει που λες φίλε plammer!θα είμαι στα όρια και γιαυτό θα τερματίζει!ΔΙΑΙΤΑ ΔΙΑΙΤΑ ΔΙΑΙΤΑ!(λέμε τώρα)η απλά σφύξιμο στην ανάρτηση!αυτό μόνο στο συνεργείο ε??
  10. αυτές είναι οι διαστάσεις τους!τώρα για το φούσκωμα μπορεί να έκανε καμια @@ αυτός που τα φούσκωσε εκεί που άλλαξα τ λάστιχα!θα το κοιτάξω και θα δω!ευχαριστώ για την υπενθύμιση ότι παίζει ρόλο και ο αέρας στα λάστιχα γιατ΄ιτο είχα ξεχάσει εντελώς!
  11. βοήθειααα!άλλη μια ερώτηση παιδιά!!τώρα που άλλαξα λάστιχα και έβαλα τα metzeler M22 με το δεύτερο άτομο πάνω στις λακούβες βρίσκει το κεντρικό stant!τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω αυτό?και που οφείλεται?αφού τα λάστιχα έχουν τις ίδιες διαστάσεις με τα μαμά.εντάξει το παπί είναι χαμηλό αλλά πριν μόνο σε μεγάλες λακκούβες μου το έκανε ενώ τώρα σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει!κάτι με το αμορτισέρ πρέπει να θέλει ε/?
  12. Μια ερώτηση!με 2 άτομα πάνω που το κάνω συχνέ θα έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα??αν τα έχεις χρησιμοποιήσει φίλε madloufos θα ξέρεις και θα με βοηθούσες ιδιαίτερα αν μου έλεγες.
  13. Παιδιά επειδή έχω τρελαθεί με το θέμα των λάστιχων και δεν μπορώ να βρω τις σελίδες που γράφετε εδώ στο forum θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει ποια είναι καλύτερα για το crypton x μας.metzeler η michelen??οι περισσότεροι από αυτούς που έω ρωτήσει μου έχουν πει για metzeler!!ευχαριστώ.α και κάτι ακόμα!πήγα και είδα μια εξάτμιση σε ένα μαγαζί στην Θηβών στο περιστέρι κοντά και έπαθα πλάκα με το πόσο καλά πάει!δεν είναι κάποια μάρκα μιας και πάνω της γράφει SP (spiliotis)ξέρει κανένας κάτι για αυτή την εξάτμιση γιατί και αυτό θέλω να το αλλάξω.ευχαριστώ και πάλι.
  14. Παιδιά και εγώ νέος είμαι εδώ και νέος στο μηχανάκι μας στο οποίο έχω κάνει μόλις 500 χιλιόμετρα!Μόλις μιλήσατε για αυτό το σπρέι στην αλυσίδα με χυπήσατε στο αδύναμο σημείο!έβαλα ένα από ένα μαγαζί που πήρα αλλά όντας νέος με το που έβαλα μπροστά για να πάει παντού έκανα την ζάντα χάλια αφού αυτό είναι κολλώδες και έγινε άντε γεια!ξέρει κανένας αν το πάω στην πίεση για πλύσιμο θα βγει?και αν ναι θα ξαναλάμπει κανονικά η να πάρω κανένα γιαλυστικό??Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...