Jump to content

Mixalis168

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mixalis168

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mixalis168's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ante bravo,etsi pernas kai oti allo theme vriskeis sto internet!!!
  2. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις κανει λάθος!!Πήπως δεν βάζεις το σωστό θέμα απο τα 3 του κινητού για να λειτουργήσει σωστά ο theme manager?Στην αίσχατη περίπτωση δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τον manager!!Καλή τύχη...:):):)
  3. Λοιπόν φίλε μου θα πας στον φάκελο themes που έχεις δημιουργήσει στο κινητό για τον theme manager και θα δημιουργήσεις εναν φάκελο με ονομα HTCDiamond οπου και θα αντιγράψεις ολα τα περιεχόμενα του 3ου φακελου (theme) που υπάρχει στο Ziparismeno αρχείο που κατέβασες.Μετά θα επιστρέψεις στο themes που υπάρχει στο κινητό σου για τον theme manager και στο ThemeList.txt θα γράψεις <HTCDiamond ThemeName="HTC_Diamond" Location="0" FolderName="HTCDiamond" FileName="HTC_Diamond.swf" /> Αποθήκευσέ το και είσαι έτοιμος!Πάνω κάτω έτσι βάζεις καινούργια θέματα στο theme manager.Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα και να τα καταφέρεις!!!
  4. Δείτε αυτό http://viewtyfulthemes.webs.com/ έχει μέσα αρκετά θέματα με φωτός!!
  5. Λοιπόν το theme από το vtocco θα το βρείτε εδώ http://www.mygreatphone.com/forum/themes/7837-vtocco-support.html και οταν ανοίγουμε το κινητό,για να μην χάνεται το θέμα πρέπει στον φάκελο theme με όλα τα θέματα που αντιγράψαμε στο κινητό στο themelist.txt να βάλεις στην λίστα με τα θέματα πρώτο αυτό που θές εσύ να ανοίγει το κινητό!!Ετσι δεν θα χάνετε το θέμα!!Α δείτε και αυτήν την σελίδα http://viewtyfulthemes.webs.com/ Έχει μέσα μερικά θέματα.Δοκίμασα το πρώτο απο το HTC Diamond πολύ καλό και στα ελληνικά παρακαλώ!!!Δοκιμάστε το!!!
  6. Το έψαξα,το βρήκα,το έβαλα και απλα τα σπάει!!!
  7. Παιδιά άκουσα πως υπάρχει και θέμα tocco απο το samsung f480!Ισχύει?Αν ναι,που το βρίσκουμε?
  8. Γεια σε όλους,είμαι νέος στην παρέα.Λοιπόν παιδιά χτες το απόγευμα αγόρασα το viewty και είμαι πολύ ευχαριστημένος...και ευτυχισμένος.Έκανα μια μετάβαση απο το S700 που το έχω αρκετά χρονια..Υ.Γ. Πέρασα και το theme manager και τώρα το κινητό απλα τα ΣΠΑΕΙ!!! Α και μηπώς ξέρετε αν μπορώ να κάνω urgrade firmware??Και κάτι τελευταίο,γιατί δεν βρίσκω ως avatar το viewty??;)
×
×
  • Create New...