Jump to content

JIMMYS10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JIMMYS10

  1. Καλή επιτυχία σε όλους!!! Ελπίζω το XPERIA Z να μην κουβαλάει τις παλιές "αμαρτίες" των άλλων XPERIA και να είναι εφάμιλλο και καλύτερο και από το iphone!!!
  2. Παιδιά σόρρυ που ενοχλώ,μια ερώτηση: πως αποθηκεύω ένα πρόγραμμα που κατεβάζω αντί για την κάρτα sim αλλά στην κάρτα μνήμης;
  3. Γεια σας παιδιά άσχετο με τα παραπάνω αυτό το θέμα, αλλά μήπως ξέρει κανείς να μου πει πως εγκαθιστώ το android 4.0 στο xperia x10 mini pro? Kάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
  4. Γεια σας παιδιά,όλα καλά? Μια ερώτηση άσχετη με το παραπάνω θέμα. Όταν έχω απενεργοποιημένο το mini-pro και το ανοίξω δεν παίρνω ειδοποίηση για τις κλήσεις που δέχτηκα όσο ήταν κλειστό. Τι πρέπει να κάνω για να ειδοποιούμαι για αυτές τις κλήσεις? Σας ευχαριστώ πολυ.
  5. JIMMYS10

    Sony Xperia S

    Γεια σας παιδιά,όλα καλά? Μια ερώτηση άσχετη με το παραπάνω θέμα. Όταν έχω απενεργοποιημένο το mini-pro και το ανοίξω δεν παίρνω ειδοποίηση για τις κλήσεις που δέχτηκα όσο ήταν κλειστό. Τι πρέπει να κάνω για να ειδοποιούμαι για αυτές τις κλήσεις? Σας ευχαριστώ πολυ.
  6. Ουτε και σε εμένα δεν δούλεψε,μου γράφει Σφάλμα Ανάλυσης! Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατα την ανάλυση του πακέτου
  7. Πήρα back-up kαι μετα hard reset. Φαίνεται να εχει στρώσει. Ευχαριστώ και πάλι
  8. OΚ μαγκες βρήκα ακρη τελικά!!! Τι χρωστάω?
  9. Παιδιά ευχαριστώ πολύ αλλα επειδή ειμαι ψιλο-άσχετος πως κάνω Hard Reset? Επίσης το SUS τι είναι?
  10. Γεια σας ειμαι κάτοχος ενος ΧPERIA X1O MINI PRO και κατα την ενεργοποίηση της συσκευής αρκετές φορές κάνει 2-3 επανεκκινήσεις απο μόνο του. Επίσης οταν είμαι συνδεδεμένος στο Ιnternet μερικές φορές κολλάει και κάνει πάλι επανεκκίνηση απο μόνο του. Την συσκευή την έχω σχεδόν εναν χρόνο. Εχει κανείς το ιδιο σύμπτωμα?
  11. KATA THN ENEΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥROBANK ΣΤΟΝ REAL FM ? TO EXΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ. ΠΑΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80-90!! ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΑ Ε?
  13. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ Ή ΘΑ "ΚΑΨΟΥΜΕ" ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΑΥΤΙ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΒΕΡΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?
×
×
  • Create New...