Jump to content

Dalai_Lampa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dalai_Lampa

  • Ημ. Γέννησης 23/02/1959

Dalai_Lampa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σιγά μη πάρω αμπάριζα όλο το διαδίκτυο για να βρω τι κάνει το κινητό... Εκανα όμως κάτι πιο απλό... πήρα τηλέφωνο τη MOTOROLA και μου είπαν πως είνα λάθος η μετάφραση... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  2. 3)to manual den to exo diavasei Δεν έχεις κάνει τα αυτονόητα... gi auto panta prin paroume 1 kinito diavazoume to analogo topic tou sto myphone :!: Πρώτα διαβάζουμε καλά το manual και μετά αρχίζουμε να ρωτάμε εδώ κι εκεί...
  3. Πας στο: Ηχοι>Ρύθμιση>κλήσεις και διαλέγεις από το κατάλογο... θα δεις και το mp3 εκεί μέσα Ελπιζω να βοήθησα... :cool:
  4. Ναι, αλλά μετά την ενδειξη κουδούνι και δόνηση δεν έχει ένδειξη φώτα συμβάντων... απλά σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις και δόνηση... το manual απαναλαμβάνω λέει επί λέξη: Ρυθμίσεις>Κουδούνι & Δόνηση>Φώτα Συμβάντων>Ναί ή όχι Βλέπεις εσύ την ένδειξη Φώτα Συμβάντων ώστε να τη βάλεις στο Ναι ??? Αόοοοοοοοοοοοομμααααααααατοοοοος :o
  5. Πέτα το MOTOROLA :p Τώρα χωρίς πλάκα, όπως θα δεις και παραπάνω πρέπει να βγάλεις από μέσα τη καρτούλα της μνήμης για να μπορέσει να το αναγνωρίσει με το Mobile Phone Tools (το έχεις εγκαταστήσει αυτό από το CD της συσκευασίας, έτσι??). Αν έχει τη κάρτα μέσα θα το βλέπει σαν Removable disk όπως θα δεις και στο windows explorer (εξερεύνηση των windows) ή από το my computer (o υπολογιστής μου)... καλό κουράγιο :cool:
  6. Αν δεν τα έχει κάνει σκατά για πες μου σε ποιά σελίδα του βιβλίου οδηγιών λέει πως πρέπει να κάνουμε τα βίντεο mp4 και ότι οι φωτό πρέπει να είναι ούτε μικρές ούτε μεγάλες ούτε μέτριες... (επί τη ευκαιρία σου λέω πως παίρνει τις φωτογραφίες όσο μεγάλες κι αν είναι όταν τις κάνεις transfer μέσα από το Mobile Phone Tools αλλά τις μικραίνει πάρα πολύ κατά τη μεταφορά τους στη συσκευή.. δεν τις βλέπεις όμως καθόλου αν κάνεις τη μεταφορά όταν η συσκευή έχει μέσα τη κάρτα μνήμης και το pc βλέπει τη συσκευή σαν εξωτερικό δίσκο... Και για να δεις ότι όντως υπάρχουν προβλήματα πήγαινε στη σελίδα 71 του βιβλίου οδηγιών χρήσης και στο Κεφάλαιο: Ρύθμιση φωτεινών ενδείξεων συμβάντων. Εκεί γράφει: Εύρεση της λειτουργίας Ρυθμίσεις>Κουδούνι & δόνηση>Φώτα Συμβάντων>Ναι 'η Οχι Κάντο κι αν βρεις την επιλογή "Κουδούνι & δόνηση" στη συσκευή σου... σφύρα μου κλέφτικα... :wacko: κι αν σε στεναχωρεί που ρωτάω... πολύ απλά μην απαντάς... έτσι κι αλλιώς δεν βοήθησες και καθόλου :cool:
  7. Το βιβλίο οδηγιών λέει και για λήψη βίντεο... Αλλά και πάλι όταν το συνδέω με το pc και μεταφέρω στη μνήμη μερικά βιντεάκια... πάω στο τηλέφωνο στα multimedia>video και η λίστα είναι κενή.. τι διάολο γίνεται ??? :wacko: To ίδιο μου κάνει και με τις φωτογραφίες... μόνο τα mp3 μπορώ να τα δώ... Mήπως η Μοτορόλα τάχεικάνει ψιλοσκατά με το σόφτγουερ ????
  8. ....ρε παιδιά, ίσως είμαι εντελώς άσχετος, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βρω πως κάνει λήψη βίντεο το Ε398... και το manual δεν λέει κουβέντα... :confused: :cry: τι γίνεται ????
  9. ε όχι και δεν έχουμε προβλήματα.. εγώ με το που αγόρασα το 735 μου κολλούσε ανάμεσα στα μενού και κάποια στιγμή τα έφτυσε.. στο σέρβις μου έκαναν ανβάθμιση software.. μέχρι στιγμής πάει καλά.. ελπίζω να είναι όντως αξιόπιστο όπως λένε.. απο καλώδιο USB ξέρετε αν υπάρχει κάτι ? χάθηκε ο κόσμος να βάλουν μέσα στο κουτί μαζί με το CD κι ένα τόσο δα καλωδιάκι ??
×
×
  • Create New...