Jump to content

aanastasopoulos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    911
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by aanastasopoulos

  1. καλησπέρα

    μου εσπασε η οθονη και αγορσα 2 φορες οθονη απο 2 διαφορετικους πωλητες στο Αλι αλλα και τις 2 φορες το αποτελεσμα ειναι μαυρη οθονη. Θεωρω αδυνατον να ειναι προβληματικη και τις 2 φορες η οθονη.

     

    Ξερετε τι μπορει να παιζει ?

  2. Καλησπέρα

     

    εδω και καποιες μερες μετα απο συνεχη χρηση 2 ετων η σύνδεση wifi παρουσιάζει προβλημα συνδεσης με οποιοδηποτε router. Πρακτικα πρεπει να ειμαι σε μερικους ποντους κοντα στο router για να το δει και να συνδεθει.

     

    Εκανα μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων αλλα το προβλημα παραμενει. Εχετε καποια αποψη τι να ψαξω αν διορθωνεται το προβλημα ?

  3. Όσο καλά και να είναι τα LeEco (και σε συμφέρουσες τιμές για αυτά που προσφέρουν), η εταιρία πάει τάχιστα για φούντο (εξ ου άλλωστε και οι δελεαστικές τιμές), οπότε όποιος ψωνίσει καλό είναι να ξέρει ότι ουσιαστικά θα βρεθεί με συσκευή χωρίς υποστήριξη (από λειτουργικό άλλωστε είναι ήδη χωρίς υποστήριξη από καιρό, εκτός και αν είναι κανείς διατεθειμένος να ασχοληθεί με φλασάρισμα custom ROMs).

    Τώρα που έπεσε σε λογικά επίπεδα η τιμή του, καλύτερη και πιο ισορροπημένη αγορά, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να είναι το Cool Play 6 (οκ, όχι ότι και με την Coolpad μπορεί να περιμένει κανείς ότι θα δει πολλές αναβαθμίσεις και ενημερώσεις, αλλά άλλο είναι να ψωνίσει κανείς από εταιρία που... δεν έχει κλείσει! :))

    To hardware είναι πολύ ενδιαφέρον και με βάση τον κοντινό του... πρόγονο, το Cool1, πιστεύω ότι μπορεί να περιμένει κανείς και καλές επιδόσεις κάμερας (και αυτονομία και επιδόσεις γενικότερα), ενώ το νεώτερο λειτουργικό της Coolpad είναι, λένε, πολύ κοντά πλέον σε στοκ Android (κάτι που προσωπικά θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα - αν και αυτό το τελευταίο είναι πρωτίστως θέμα γούστου...)

     

    η εταιρία πάει τάχιστα για φούντο

     

    θα μας πεις τη πηγη της πληροφοριας ?

  4. Καλημερα σας,

    Εκανα την τελευταια αναβαθμιση στο λειτουργικο eui 5.9.026s. Όλα καλα αλλα το μόνο σοβαρο προβλημα ειναι πως έχει κολήσει η εφαρμογή play store. Δεν μπορω να συνδεθω και δεν μπορω να κάνω τπτ. Όταν την ανοιγω απλα μου εμφανίζει ''Έλεγχος πληροφοριών...' και μετα τπτ...

    Έχει καποιος ιδέα ή έτυχε σε κάποιον?

    έχω δοκιμάσει να απεγκαταστίσω το play store και να το ξαναεγκαταστίσω αλλα τίποτα.

     

    εγω εχω την 5.08.018S και απο την πρωτη φορα που το ανοιξα εκανε αυτο που περιγραφεις. Το εκλεισα το ανοιξα κανα 2 φορες το αφησα ανοιχτο το playstore για καμποση ωρα και ξεκολησε. Το ιδιο εκανε και ενα άλλο που ειχα. Δηλαδη διαπιστωσα οτι την πρωτη φορα για να μπεις στο playstore κανει πολυ χρονο.

  5. Εδώ και λιγες μερες το LETV X600 μου παρουσιάζει το εξης προβλημα με την οθόνη:

    Η αφη δεν ανταποκρινεται σωστά, για παραδειγμα υπαρχει ένα γραμμα που είναι αδυνατον να πατηθει και εμφανιζεται το διπλα του, καποιες φορες όταν πατας σε ένα σημείο πατιεται καποιο άλλο και ειδικα όταν πατας το πανω μερος της οθονης μπλοκαρει. Εάν κλεισω και ανοιξω την οθόνη τοτε ξεμπλοκαρει.

    Εχω ανεβασει ένα βιντεο στο youtube κανοντας ένα τεστ αφης.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=b41vcBhLv3I&feature=youtu.be

     

    Εχω φυσικα κανει reset στις αρχικες ρυθμισεις αλλα δεν άλλαξε κατι στην συμπεριφορά του.

    Η ερωτηση μου είναι αν είναι προβλημα καθαρα του LCD Display ή κατι άλλο (software ή hardware). Εχει κάποιος άποψη στο παραπάνω προβλημα ?

  6. καλησπέρα

     

    μου εσπασε η οθόνη μετα απο ενα χρονο χρησης. Ξερει κάποιος από που θα παρω κατι εγκυρα λειτουργικό που το εχει ξαναγορασει καποιος ?

     

    Ευχαριστώ

  7. αφού σου έκλεψαν το λογαριασμό σου στο Yahoo έκαναν επαναφορά του κωδικού στο PayPal.....

     

    μετα έκαναν αγορές...

    για αυτό τον λόγο καλό είναι να μην αφήνουμε καμμια κάρτα στο PayPal....

     

    θα μου πεις είναι μπελάς να βάζεις και να βγάζεις, στην περίπτωση αυτή βάζεις μια revolut αλλα την απενεργοππιηεις για ηλεκτρονικές συλλογές....

     

    Sent from my L200 using Tapatalk

     

    και να προσθέσω και κατι αλλο, οποιαδήποτε συναλλγη ακόμα και μη επιτυχή φαίνεται στην εφαρμογή της revolut αε αντίθεση με την skrill η καποια αλλη κανονική πιστωτική κάρτα....

     

    Το σωστό ειναι να εχεις παντου δευτερο verification απο το κινητο σου (email, paypal, κλπ)

  8. Σχετικά με τις 3 μικροχρεώσεις που μου έκανε η Revolut.

    Σήμερα που είχα χρόνο, έκανα μια έρευνα και βρήκα ότι ίσως τις έχω κάνει εγώ τις συναλλαγές στο Aliexpress, από λάθος μου.

    Eπειδή έγινε δεκτή η πληρωμή δεν κατάλαβα, ότι είχα επιλέξει λάθος κάρτα.

    Πως μπορώ να δω, με ποια κάρτα πλήρωσα τις αγορές, μέσα από το Aliexpress?

     

    Από το Αλι δεν μπορεις να δεις απο ποια καρτα σου εγινε η συναλλαγη.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Κι εγώ κυρίως τη yahoo υποψιάζομαι αλλά πώς διάβολο βρήκε κωδικούς του PayPal;!

    Και τον είχα αλλάξει πριν κανά δίμηνο...!

    Όσο για το PayPal οι απαντήσεις τους ήταν εντελώς ξύλινες και σχετικές με τις τυπικές διαδικασίες υποβολής καταγγελιών για unauthorized transactions οι οποίες όμως δεν λειτουργούν στο σάιτ τους και γι αυτό αναγκάστηκα να τους πάρω τηλ. δύο φορές αλλά ούτε που νοιάστηκαν για το όνομα και τη διεύθυνση που δήλωσε ο τύπος.

    Αντίθετα η revolut ζήτησε τα πάντα και ακόμα εξετάζουν την κατάσταση.

    Μάλιστα μου ζήτησαν να ακυρώσω την κάρτα και μου στέλνουν νέα και χωρίς μεταφορικά!

     

    Μάλιστα ... ειναι η υποτιθεμενη ασφαλεια που σου παρεχει το Paypal εναντι των καρτων !! :mad:

  9. αν έχω καταλάβει καλά σε κάποιους χακαραν το Yahoo τους και απο αυτό μπήκαν σε paypal gearbeat και έκαναν αγορές.....

     

    το Yahoo είχε θέμα πριν καιρό που κλάπηκαν κάποια στοιχεία και κωδικοί....

     

    θα έπρεπε οποίος έχει λογαριασμό εκεί να αλλάξει τον κωδικό του....

     

    αυτο που με προβληματίζει είναι ότι όταν γίνονται αγορές η revolut δσν στέλνει μηνύματα.....

     

     

    Sent from my L200 using Tapatalk

     

    ναι παντα στελνει απο την εφαρμογη αλλα αν τα βλεπει καποιος

  10. Σκέτο το αριθμό θέλει

     

     

    Το εχω ενεργοποιησει και ακυρώσει 4-5 φορές

    You've activated your mobile phone.

     

    The mobile number (********69**) that you registered on your PayPal account as a Security Key has been activated.

    In addition to your username and password, you’ll also use this mobile number to log in to PayPal, whether you log in to see your account, to make a payment or to take any other action.

     

    δοκιμασα και παιζει ισως παλαιοτερα να ειχε προβλημα ευχαιστω

  11. Τους εχεις αποθηκευμένους κάπου, είναι εύκολοι, είναι ίδιοι παυπαλ και εμαιλ, ο υπολογιστής σου είναι οκ από ιούς κλπ.

     

    Ο μεγαλύτερος ιος σήμερα είναι τα ίδια τα Windows χαχαααα

     

     

    Ενεργοποίησε την εξτρα προστασία του παυπαλ. αποστολή pin με sms

     

    εχω προσπαθησει να βαλω το κινητο μου για εξτρα προστασια αλλα δεν το δεχοτανε με κανενα συνδιασμο δηλαδη με 0030 μπροστα ή +30 ή χωρις. Σιγουρα γινεται ?

  12. Μωρέ άσε τις λογικές και τις θεωρίες.

    Πες μου εσύ πρακτικά τι περιμένεις να κερδίσεις με την καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

    Συγκεκριμένα πράγματα. Θα κερδίσω αυτό, αυτό κι αυτό. Όχι θεωρίες για το πως θα πάει μπροστά η χώρα και την καταναλωτική συνείδηση μπλα μπλα. Μαθηματική σκέψη, όχι θεωρητική.

    Όταν κλέβαΜΕ τόσα χρόνια το κράτος αγοράζοντας προϊόντα αξίας και φέρνοντας τα στην Ελλάδα σαν "garden tools 15€" εκμεταλλευόμενοι την *********ποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν καλά ε; Τώρα καταγγελίες. Εννοείται ότι δεν υποστηρίζω τα ΕΛΤΑ ή τα τελωνεία που ακόμα μια φορά είναι απροετοίμαστα να εφαρμόσουν οποιαδήποτε αλλαγή (αλλαγή = εφαρμογή του νόμου).

    Ούτε χαίρομαι φυσικά με τα παιδιά που έχουν πληρώσει τόσα λεφτά και είναι στον αέρα. Μακάρι να πάρουν τα προϊόντα τους γρήγορα και σε ακέραιη κατάσταση.

     

    Εγώ δεν τρώω ξύλο γιατί ξέρω να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ που λένε.;)

    Σιγά μην κάτσω τώρα να παραγγείλω από Κίνα να περιμένω 2-3 μήνες για να γλιτώσω 5% της αξίας του προϊόντος (χάνοντας άλλα πράγματα παράλληλα).

     

    Η ΕΕΤΤ ειναι μια "ανεξαρτητη αρχή" και ο εποπτικος μηχανισμός για τα ταχυδρομεία και τις τηλεπικοινωνίες. Θεωρεις ότι δεν λειτουργει ? Εχεις κανει χρηση και δεν ειχες αποτελεσμα ειτε για τις τις τηλεπικοινωνιες ειτε για τα ταχυδρομεία ?

  13. Άρα μπορούμε να προσθέσουμε λογαριασμούς από οποιαδήποτε χώρα / χώρες, αρκεί η δηλωμένη διεύθυνσή τους να είναι η ελληνική διεύθυνση. Χρήσιμο tip. Ευχαριστούμε.

     

    Ο κυπριακός λογαριασμός όμως που έχω στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λεμεσού έχει δηλωμένη κυπριακή διεύθυνση στα "χαρτιά" της τράπεζας. Μπορώ στο paypal παρολ' αυτά να δηλώσω ΕΛΛΑΔΙΚΗ διεύθυνση;

     

    Προφανως οχι δεν μπορεις :)

  14. Κοντεύει μήνα κολλημένο από τότε που εφτασε Ελλάδα...ευτυχώς βρήκα αυτό το thread κ είδα ότι ειναι το συνηθισμένο πλεον...

     

    το περίεργο είναι ότι κάποια έρχονται σε 15 μέρες κ κάποια σε 3 μήνες :wacko:

     

    Δεν ειναι περιεργο διοτι δεν αντεχουν ολο αυτο τον ογκο και καποια τα διωχνουν γρηγορα αλλα αυτο ειναι στη τυχη

  15. Σε επικοινωνία με τα ελτα μου είπαν οτι έχει ανασταλεί η χρέωση των 3 ευρώ από Ιούνιο με 2 εξαιρέσεις .. κάτι για ems και κάτι άλλο.

    Να στείλω την απόδειξη να την ελέγξουν μου είπαν ευγενικά.

    Το συγκεκριμένο tracking ξεκινάει απο cp και τελειώνει σε cn.

     

    Ναι ισχύει η χρέωση για τα 3 ευρώ σε δέματα και EMS όχι για επιστολικό ταχυδρομείο

  16. Στο 1ο λινκ δεν υπάρχει κάτι - μου βγάζει " Το έγγραφο που ζητάτε δεν υπάρχει. ".

    Το 2ο αναφέρεται σε τερματισμό (στις 7/12/2016) διαδικασίας έρευνας, που κινήθηκε από 1/8/2014, για ενδεχόμενη κρατική ενίσχυση. Το 2014.

    Από πουθενά δεν προκύπτει ότι τα ΕΛΤΑ αποδεσμεύονται από τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ (!!) σε σχέση με την ατέλεια των 22€ ή ότι στις άλλες χώρες εισάγονται κανονικά τα δέματα κι εδώ είμαστε στο έλεος των ΕΛΤΑ.

     

    -Συμφωνω απολυτα με οτι λες αναφερεται ξεκαθαρα στη καθολικη υπηρεσια ζητημα που δεν εχει λυθει ακομα θεμα ασχετο με οτι συζηταμε σχετικα με το τι εφαρμοζεται κατω απο 22 ευρω

  17. Γεια χαρά παιδιά. Θέλω να παραγγείλω μια μπαταρία για mobile WiFi που παίζει γύρω στα 20 δολάρια. Η default επιλογή που μου βγάζει το Aliexpress για shipping είναι "China post registered air mail", στα 6 δολάρια περίπου, κι όλα συνολικά, μαζί με τις μετατροπές κλπ έρχονται γύρω στα 22 ευρώ, που είναι πολύ καλά. Δεν έχω θέμα με το συγκεκριμένο κόστος του shipping, ούτε ιδιαίτερα με το χρόνο παράδοσης, μιας και το συγκεκριμένο προϊόν το ψάχνω εδώ και μήνες και το βρήκα μόνο στο Aliexpress. Θέμα με το τελωνείο θα έχω με τη συγκεκριμένη επιλογή αποστολής; Επίσης, αν θέλω να παραγγείλω και δεύτερη μπαταρία, έχω κίνδυνο να περάσει τελωνείο η αποστολή μου (στην περίπτωση αυτή το σύνολο πάει κοντά στα 44 ευρώ) ή καλύτερα να τις παραγγείλω ξεχωριστά, σε δύο αποστολές;

    Ευχαριστώ προκαταβολικά.

     

    παραγγελια ξεχωριστα

  18. Παίδες, σας είναι εύκολο να μου παραθέσετε κάποια λινκ για σωστές θήκες στο εν λόγω κινητό;

    Θέλω σίγουρες λύσεις παρακαλώ διότι μου έχουν φύγει αρκετά λεφτά.

    Δοκίμασα κάποιες από ebay που έγραφαν τις διαστάσεις αλλά τίποτα. Πάλι πιο μικρές είναι.

     

     

    Sent from my iPhone using Tapatalk

     

    Aν σου κανει μια καινουργια original Xiaomi χρώμα χρυσο στειλε μου pm

  19. Ανοιξε dispute στο paypal.Μην προσπαθεις αδικα να βγαλεις ακρη.Δεν προκειτε να παρεις τετοιο χαρτι.Το tracking λεει οτι η αποστολη παραδωθηκε;

     

    Το tracking λεει οτι η αποστολη εφτασε Ελλαδα.

     

    LVS2016933390455927N1 με bpost

     

    28/5/2017 00:41:03. Item is announced / bpost received the information

    28/5/2017 01:41:03. Item is ready for transport

    29/5/2017 13:00:00. Arrival at facilities

    29/5/2017 13:00:03. Arrival at export hub

    6/6/2017 08:22:14. Parcel is handled

    7/6/2017 09:21:00. Departure from office of exchange

    7/6/2017 09:21:06. Departure to country of destination

    7/6/2017 18:17:00. Item in delivery

    7/6/2017 18:17:39. Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.

×
×
  • Create New...