Jump to content

blackjohn11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blackjohn11

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

blackjohn11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα...Υπάρχει καμιά νέα εφαρμογή facebook σαν του I-phone για το 5800?
  2. Καλησπέρα...έχω το πρόβλημα με τις διακοπέσ στον ήχο του ακουστικού...επείδη είναι δύσκολο να ανατρέξω σε προηγούμενες σελίδες...μπορεί κάποιος να πει την λύση στο πρόβλημα αυτό???
  3. Στην εφαρμογη του facebook εχει βρει κανεις το chat.??Υπαρχει μηπως νεα εφαρμογη;
  4. Καλησπέρα...μια ερώτηση...Οι εφαρμογές για S60 V3 παίζουν στο 5800?
  5. Να πώ και εγώ με τη σειρά μου ένα θέμα με το ασύρματο νετ!Ενώ έμπαινα κανονικά από ασύρματο δίκτυο καφετέριας,τισ τελευταίες μέρες δεν με αφήνει με τη καμία ομως!!!ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΥΛΗΣ μου βγάζει...ενώ από το σπίτι μπαίνω κανονικά...!
  6. Καλημέρα...τελικά το πρόβλημα με το κουμπί της κάμερας οφείλεται στη κάρτα sim της vodafone!Αν πατήσει κάποιος 'εντάξει' μέτα δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα!Πολύ χρήσιμη η τελευταία αναβάθμιση!Αν ανοίξω το κινητό για τη σχισμή,λήγει αυτόματα η εγγύηση?
  7. Και όμως δεν έχω πειράξει τίποτα...Αλλά και να πείραζα...δεν δικαιολογείται νομίζω!
  8. Καλησπέρα...5η μέρα που έχω το κινητό και άρχισε τα κουλά του!Το κουμπί της κάμερας δεν ανοίγει αυτόματα την κάμερα παρα μόνμο λειτουργεί ενώ έχει ανοιστεί η εφαρμογή της κάμερας!Επίσης όταν ανοίγω το κινητό και βάζω το πιν το κινητό εμφανίζει μια μαύρη οθόνη και μόνο αν πατήσω το κουμπί του μενού ανοίγει!!Καμιά ιδέα!Του έχω κάνει φορματ όταν το πήρα!Η σχισμή πάνω δεξιά είναι δεδομένη!Να πω πως το κουμπί της κάμερας λειτουργούσε κανονικά!
  9. Eyxaristw! Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
  10. Πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση του....πάρα πολύ καλές...όλα λειτουργούν άψογα για την ώρα!Για εφαρμόγες υπάρχει καποιο λινκ?Αυτές από τη 'ΛΗΨΗ΄ είναι για περιορισμένη χρήση!
  11. Καλησπέρα....μόλις πήρα το κινητό...Έκδοση λογισμικού έχει 11.0.008..χρειάζεται κάποια επίπλεον αναβάθμιση??Ξέρει κάποιος γιάτι βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση του .ΝΕΤ fRAMEWORK?
  12. Το έχω παραγγείλει εδώ και 10 μέρες απο vodafone και ακόμα περιμένω.Μάλιστα σήμερα μου είπαν πως απο σάββατο κάνουν απογραφή.Αυτό μας έλειπε!Το κινητό πάντως έχει μέτρια διαθεσιμότητα!Στον Πειραιά π.χ δεν έχει έρθει ακόμα!!!!
  13. Αυτό φίλε είναι το τελευταίο που θα με απασχολήσει!!Καλή και γρήγορη τύχη να έχουμε!
×
×
  • Create New...