Jump to content

VLAH

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VLAH

  1. Παιδιά καλησπέρα! Είμαι ψιλο καινούργιος στο θέμα εφαρμογων και επειδη μόλις πήρα το κινητό μου απο τήν AC θα ήθελα να με βοηθήσει καποιος οσο ανφορα τις εφαρμογές οι οποιες δουλέυουν με την νέα εκδοση! Εστειλα το seleq v 1.5 και δεν μου ανοίγει το μήνυμα μετα. τι να κάνω? :confused:
  2. Φίλε σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!Όταν μπορέσεις θα ήθελα και τα πακέτα #1 και #4 ! Ευχαριστώ πολύ! username : vlah
  3. ΦΙΛΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΕΛΕΙΣ ΤΑ PACK: 6 & 8 ! username : vlah thanx απο τωρα....!
  4. Τα προηγούμενά μου δεν ήταν 6600. Με τις παραξενιές που έχει αυτό δεν ξέρω τι να περιμένω... Thanks πάντως!
  5. Αν μπορέσει ας μου απαντήσει κάποιος για να μην κάνω καμιά βλακεία και το κλαίω μετά... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  6. Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Έχω το 6600 μου για δεύτερη φόρτιση. Είναι ανοιχτό, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν το δουλεύω συγχρόνως;;;;;;;;
  7. Παιδιά καλημέρα!Μόλις άνοιξα και εγώ για πρώτη φορά το 6600 μου και αφου διαπίστωσα τα γνωστα προβληματα με τα μηνύματα,ειδα μετα λύπης μου οτι το δικο μου πασχει και απο μεγάφωνο!δεν λειτουργει καθολου!εχει συμβει σε κανεναν αλλο? :cry:
  8. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΩΡΑ!ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΙΟΛΑΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΩ!
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM .ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ 6600!ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΒΡΩ ΠΟΛΛΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΙΝ. ΜΟΥ! ΦΙΛΙΚΑ...ΓΙΑΝΝΗΣ
×
×
  • Create New...