Jump to content

geokip

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geokip

  1. Ναι ακολούθησα κανονικά την διαδικασία του nuked αλλά ... όχι δεν έσβησα το vendor.xml :O:O:O Νόμιζα ότι το έσβησα ... Ξαναδοκίμασα και όλα καλά :) Thanks Όλα αυτά γιατί με την 5.0 δεν μπορούσα να στείλω sms και δεν έβρισκα άλλον να έχει αυτό το πρόβλημα. Την ξαναβάζω και βλέπουμε
  2. Καλησπέρα φίλοι μου, κατά την διάρκεια downgrade από την 5.0 στην 297 το bold μου κόλλησε σε άσπρη οθόνη ενώ από το desktop manager πήρα ένα μήνυμα λάθους που δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή. Μετά από μερικά reboot κλπ το bold επανήλθε κανονικά χωρίς κανένα εμφανές πρόβλημα προς το παρόν ... μόνο που πλέον δεν μπορώ να το αναβαθμίσω σε κάποια άλλη εφαρμογή. Έχω δοκιμάσει και από το application loader και από το desktop manager και ουσιαστικά μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για την συσκευή μου. Ακόμα κι εαν πάω να φορτώσω ένα alx αρχείο μέσω του application loader, βγαίνει το μήνυμα "This application is not compatible with your device and cannot be loaded"!! Δοκίμασα και με την διαδικασία για nuked blackberries, ακόμα και hard reset έκανα αλλά τίποτα!!! Έχεις κανείς καμιά ιδέα ή να το βάψω μπλε και ... :)
  3. Υπάρχει official έκδοση για Cosmote? Αυτή την στιγμή έχω την .266 (εδώ και δυο ώρες).
  4. :):):):):):) Ευχαριστώ πολύ :)Ακολούθησα την συμβουλή σου και όλα καλά :) !!! Ή σχεδόν όλα ... Η Vodafone αποδέσμευσε το pin μου και μέσω του κινητού έστησα νέους λογαρισμούς, αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω λογαρισμό στο "https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=cosmotegr" μου βγάζει το παρακάτω msg "Your account is not accessible via HTML browser. Please use your device to access BlackBerry Internet Service." ΟΚ, δεν με καίει τόσο αλλά έχω ένα βασικό πρόβλημα. Μέσω του κινητού δεν μπορώ να βρω τα exception, έτσι ώστε να μην παραδίδονται κάποια email στο BB μου, κάτι που χρεισημοποιούσα πριν και το είχα στήσει μέσω του site της Vodafone. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω τώρα;
  5. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω :-) Το άλλο πρόβλημα είναι ότι είναι πιο αργό από την Vodafone και τα email έρχονται καθυστερημένα σε σχέση με πριν. Αλλά πρέπει να είναι από την Cosmote γιατί το έχουν όλοι στο γραφείο.
  6. Καλησπέρα, έχω εταιρική σύνδεση και προσφάτως αλλάξαμε provider από Vodafone σε Cosmote. Με την ενεργοποίηση της νέας SIM (το ίδιο νούμερο), είχα κανονικά όλες τις υπηρεσίες, τους λογαριασμούς μου κλπ χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι. Όμως, προσπαθώντας να συνδεθώ στο BB Internet Service (Mobile site της Cosmote) από το κινητό μου δεν αναγνώριζε το user name, ούτε με άφηνε να φτιάξω άλλο λογαριασμό. προσπαθώντας να συνδεθώ από το internet στο site της Vodafone (https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=vodagr) κάνω κανονικά login αλλά σε αυτό της Cosmote (https://bis.eu.blackberry.com/html?brand=cosmotegr) δεν με αφήνει. Τέλος δεν μου επιτρέπει να δημιουργήσω account αφού το PIN μου είναι δεσμευμένο σε ένα account (το δικό μου στην Vodafone)!! Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; PS Από την εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών της Cosmote δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα και τώρα περιμένω από την τεχνική τους υποστήριξη να με καλέσουν.
×
×
  • Create New...