Jump to content

large

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by large

  1. Να σε ρωτησω καταφερες και εκανες log in ? γιατι ολες οι εκδοσεις που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν σε αφηνουν να κανεις log in sto 5800 xm
  2. Υπαρχει κανεις που να εχει βαλει το coreplayer και να του παιζει καλα? εχω βαλει smartmovie 4.. οκ ο ηχος και η ποιοτητα εικονας , αλλα παιζει με πολυ λιγα frames ...το ιδιο συμβαινει και με το coreplayer ??
  3. Γεια σας παιδια να αναφερω κατι που παρατηρησα και εγω . Πριν ειχα την εκδοση 10..... και οπως και σε πολλους αλλους μετα απο λιγες μερες λειτουργιας του κινητου αρχισε και σε μενα το ακουστικο να κανει τα τρελα του ,,, Μου ειχε σπασει τα νευρα και ειχα αποφασισει μια μερα μετα την δουλεια να το παω στην νοκια για επισκευη. Αλλα εκει στην δουλεια που ημουν περασα με fota την 20.... εκδοση και παρατηρησα δια μαγειας το εξης: το ακουστικο δουλευε κανονικα χωρις κανενα προβλημα ...Ειναι δυνατον ρε παιδια ???Γιατι μολις εκανα update αρχισε να δουλευει κανονικα ??? Μηπως παιζει τπτ με το παλιο firmware?? Το παρατηρησε κανεις αλλος αυτο ??
  4. οκ θα ψαξω να δω αν την βρισκει το nsu h fota διαφορετικα υπομονη thanks ....
  5. Να κανω μια ερωτηση παιδια γιατι αν και εχω διαβασει ολο το θεμα και τις 100+ σελιδες , εγω που εχω το κινητο και ειναι μια χαρα απο αποψη software πχ ουτε κολιματα μια χαρα τα λεντ της καμερας και το κουμπι της ,να κανω αναβαθμηση σε version 11? υπαρχει περιπτωση να μην αρχισει μετα να μου δουλευει κατι σωστα? το εχει παθει κανεις?
  6. Υπαρχουν συσκευες ,απο οτι φαινεται απο το φορουμ, που δεν εχουν σχισμη η υπαρχει αλλα δεν γινεται ευκολα αντιληπτο .. π.χ στο δικο μου που το πηρα σημερα δεν καταλαβαινεις καποια σχισμη αν δεν σου εχει πει κανεις τπτ , αν το κοιταξεις και απο δεξια και απο αριστερα δεν καταλαβαινεις διαφορα.απλα αυτο που με ανησυχει ειναι μηπως βγαλει προβλημα το ακουστικο . Τοτε τι κανεις ? το πας για service se nokia store η το πας για αντικατασταση παιρνοντας μεγαλο ρισκο διοτι ενδεχεται η συσκευη που θα παρεις να ειναι χειροτερη απο αυτην που ειχες με αποτελεσμα να εχεις ακομα περισσοτερα τραβιγματα ???
  7. Παιδια και εγω μολις σημερα πηρα στα χερια μου το κινητο .Υστερα απο μια γρηγορη εξεταση ειδα οτι το κενο πανω δεξια δεν υπαρχει δλδ ειναι το ιδιο και απο δεξια και απο αριστερα δεν βρισκω διαφορα , το κουμπι της καμερας μια χαρα , δεν δειχνει να τρωει κολληματα, δεν τριζει και γενικα νομιζω οτι πετυχα ενα καλο κομματι. Ελπιζω να μην βγαλει το γνωστο προβλημα με το ακουστικο.εχει version 10.0.010.Κατι αλλο που αν χρειαζεται να προσεξω και να σας ενημερωσω ??.Ελπιζω να μην βγαλει προβληματα στην συνεχεια :) Υ.Γ ειναι το μπλε με το balkans code
  8. Ρε τους απατεωνες ... εκλεισα 2 χρονια με ν73 ,ηρθε ο καιρος αυτες τις μερες να το αλλαξω και σκεφτομαι το 5800 (καλη τιμη σχετικα) ...ελπιζω οτι δν θα εχω πολλα τραβηγματα :)
  9. Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σε σχεση με τα καμμενα pixel ...Ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν το κινητο αν εχει εστω και ενα pixel καμμενο?Εχω το ν73 και οταν το ειχα παρει και το ανοιξα ειχε ενα pixel καμενο και το πηγα για αντικατασταση και ο υπαλληλος μου ειπε οτι πρεπει να εχει πανω απο 3 καμενα για να μου το αλλαξει . Ισχυει κατι τετοιο ?
×
×
  • Create New...