Jump to content

mexicanaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mexicanaki

  1. Ευχαριστω!!!!!!!!! ααααααα!και αν κανω update μονη μου χανω την εγγυηση?:O
  2. έχω και εγώ μια ΄βδομάδα το κινητο και ενώ στην αρχη έβρισκε δικτυα wifi τωρα δεν βρισκει και δεν μου βρισκει και μια συσκευη bluetooth i-tech. Να το πάω στο e-shop για service?:happy::happy:
  3. ΤΟ ΙSO για καλες φωτος που το βαζουμε?:wacko:
  4. Ν α σε ρωτησω ? αυτη τη μπαταρια γιατι τη πηρες μηπως κραταει περοσσοτερο? και μηπως μπορεισ να μου πεισ καννα κολπακι για ωραιεσ φωτο το βραδυ?
  5. Κανέα tips για ωραιες φωτογραφιες για νυχτα και ημερα. Γαιτι εχει πολλες ρυθμισεις.
  6. Εμενα δεν μου αρεσε. Η μπαταρια ειναι σπαστικια. Αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι το οηρα μονο 230 ευρω
  7. Λοιπον και εγω το πηρα απο τον κωτσοβολο αλλα μποεισ να κανεισ σερβισ στην lg εγω αυριο θα το στειλω στην lg. Η εγγυηση ειναι κανονικα 1 χρονο.
  8. Γεια σας αυριο θα ερθει το κουριερ για να παρει το κινητο για service μεσα να βαλω τη γνησια αποδειξη η φωτοτυπια?:confused:
  9. Λοιπον αυριο θα σαςπω ποσο καλο ειναι το service thw Lg καθως παω κινητο 1 εβδομαδας με τις ζελατινες ακομα να μου το φταξουν για βλαβη που δεν ευθυνομαι εγω!
  10. παει το κινητο!! 1 εβδομαδας κινητο και αυριο θα παει για service. Δεν ακουγεται τιποτα ουτε οταν με παιρνουν τηλέφωνο ακούγεται ο ήχος κλήσης΄ούτε όταν μου μιλάνε ούτε τα mp3 παίζουν και ολα αυτα με ενταση στο 20. Λέτε να κάνω κάτι λάθος?
  11. Τελικα ισχευει οτι για να αποδοση το μεγιστο η μπαταρια πρεπει να γινουν 3-4 αποφορτισεις για να λειτουργησει σωστα η μπαταρια?
  12. Ενταξει μονο 3 γραμμες μπορουσε να ειναι διαφορετικη η ενδειξη της. Τωρα μιλας με ατομο που ειχε πολλα χρονια SE και μου κακοφαινεται η απεικονιση των LG
  13. Αυτή η χαζή ενδειξη μπαταρίας σταθερή αξία :mad:
  14. Να σε ρωτησω σου συμβαινει και εσενα να σε καλουν να πατασ το πρασινο κουμπι αλλα να ργει να ανοιξει η γραμμη δλδ οι αλλοι να σε ακουν κανονικα ενω εσυ οχι να ργει 2 δευτ. να τουσ ακουσεισ αλλα μετα κατα τη διαρκεια της συνομιλιας ολα οκ????????
  15. Δεν δεχετε αλλα θεματα το τηλεφωνο δυστυχως!!!!!!!!!!
  16. Ευχαριστώ!!!!!!!!1
  17. Ναι το μενου με μαυρο τηεμα ειναι ασπρομαυρο. Μηπως ξερει κανεισ αν γινεται να κλειδωσω το τηλεφωνο πατωντα καπιο κουμπι κ οχι αυτοματα?
  18. Ευχαριστω πολυ! και κατι ακομα οταν με παιρνοθν παταω το πρασινο κουμπι με το τηλεφωνο αλλα αργει λιγο να ανοιξει η γραμμη! Τυχαινει και σ'εσας η μονο σε εμενα?
  19. Και αν ακουω και μουσικη σχετικα με την μπαταρία??????
  20. Τελικά γιααταλάβω η μπατάρια πόσο κρατάει το έχω 2 μερες στη 1,5 μου τελείωσε με αρκέτα τηλέφωνα πόσο κραταει. Μετα τις 3 πρωτες φωρτισεισ θα κραταει περισσότερο?????????:(
  21. Tha ithela na rwtisw. TO LG KF50 sto paketo exei karta mnimis? an oxi exw mia karta apo to palio mou kinito ericsoon k800 M2 karta tairiazei sto LG KF750.Euxaristw
×
×
  • Create New...