Jump to content

CommandanteGeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CommandanteGeo

  1. συνδεθηκε μετα απο ποσην ωρα δεν ξέρω τωρα το επανεκκινω με συνδεση (Α-GPS) και ηδη περασαν γυρω στα 3 λεπτα και ακομη ψαχνει τοσο πολύ πρέπει να αργει?
  2. πόσες μπάρες πρέπει να εμφανιστούν εμφανίζονται 3 μπαρες οχι εντελώς γεμάτες και απευθείας οταν παταω το κουμπι του nokia maps στην γραμμή των δορυφόρων αναβοσβήνει μόνο μία κίτρινη και το κινητο ειναι εξω στο μπαλκόνι πανω στο καγκελο (χωρίς να υπάρχει πολυκατοικία τοιχος 180 μοιρες για πανω απο διακοσια μετρα)
  3. το κινητο το εχω απο τον φλεβαρη και το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η διαρκεια μπαταρίας εχω μια ερωτηση το nokia maps οπως και το garmin παλιοτερα δεν μπορούν να συνδεθούν σε δορυφόρο αυτο το κανει απο τοτε που το πηρα αλλα δεν το χρησιμοποίησα ποτε και συν το διαβασμα για πανελληνιες δεν το πολυεψαξα το χρειάστηκα όμως προχθές και δεν μπορούσα να βρω τη θέση μου δεν μιλάω για χρηση πλοηγησης και να μου δείξει το δρομο απλα να συνδεθεί σε δορυφόρο και να μου δείξει τη θέση μ το εχω δοκιμασει σε παρκο αναμεσα σε πολυκατοικιες σε χωραφι σε οτι θέλετε αρα δεν παίζει θέμα μπλοκαρίσματος του σηματος επίσης του αδερφού το n85 το ιδιο όπως και το n96 ενος φίλου ειναι κλειδομένο για ελλάδα? ή μηπως θέλει καμοια ιδιαίτερη ρυθμιση για ελλάδα?
×
×
  • Create New...