Jump to content

thanasis_991

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thanasis_991

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

thanasis_991's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά..Έχω ένα ZTE Blade έχει παγώσει στο λογότυπο του Android στα καλά καθούμενα....Προσπαθώ να το βάλω σε FTM (Αν το λέω σωστά) Mode και αρνείται πεισματικά.. Τι να κάνω..? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  2. Χμ ..Nα σου πω την αλήθεια όχι δεν το κοίταξα..Θα το δοκιμάσω..
  3. Ευχαριστώ αλλά το Kies δεν μου διαβάζει την συσκευή.. Γράφει : Σύνδεση και δείχνει το καλώδιο και το γράφημα της συσκευής αλλά παραμένει εκεί χωρίς να μου το εμφανίζει ότι βρέθηκε σαν συσκευή έτσι ώστε να κάνω όλα όσα λέει το πρώτο Post.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Πριν μερικές ημέρες ήρθε στα χέρα μου ένα Galaxy S3.Η συσκευή είναι Root και φοράει την έκδοση Rom CyanogenMod 10.1 και εγώ θέλω να την επαναφέρω στα εργοστασιακά δεδομένα (Rom).Είδα διάφορους τρόπους , rom Ελληνικές κτλ , αλλά αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι η συσκευή είναι από Γερμανία (Αν δεν κάνω λάθος..Πως το ελέγχω?) και έχει ακόμα ενεργή εγγύηση. Στις αναζητήσεις που έκανα για επαναφορά έπεσα στο εξής : Ότι μπορεί λέει να χαθεί η εγγύηση αν φορτώσεις λέει "λάθος" Rom με αποτέλεσμα να μην ισχύει πλέον . Αυτό λοιπόν που ρωτάω είναι το εξής..Πως μπορώ να το επαναφέρω στην μορφή που το δίνει η Samsung και ΧΩΡΙΣ να χάσω την εγγύηση. Παρακαλώ τα φώτα σας.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αφού φοράει ήδη άλλο ρομ επάνω. Η εγγύηση έκανε φτεράκια (θεωρητικά δλδ) από όσο έχω καταλάβει ήδη.
  5. Για την ακρίβεια έμπαινε με πατημένα το menu - volume+ - power. :) Μόνο με volume+ και power δεν έκανε τίποτα..
  6. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι το Default γιατί και τώρα που το δοκίμασα να μπω στο μενού αυτό είναι ακριβώς το ίδιο.. :
  7. Μάλλον μέσα στην ατυχία μου είμαι τυχερός.. Πήρα την πρωτοβουλία και παρέκαμψα το μεγαλύτερο μέρος των οδηγιών σου και "έτρεξα" το πρόγραμμα που δίνεις στο βήμα 4 της Wind και η συσκευή μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία επανήλθε κανονικά σε πλήρη λειτουργία.. Σε ευχαριστώ και πάλι για τις οδηγίες σου :) Υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει κάτι σωστά και να το βρω μπροστά μου ή συγκεκριμένη διαδικασία κάνει φορμάτ εξολοκλήρου το root κτλ με αποτέλεσμα να είναι οκ?
  8. Αρχικά σε ευχαριστώ φίλε μου για το χρόνο σου και τις πληροφορίες. Ακολουθώντας το βήμα 2 δεν βλέπω κάπου μέσα στις διαθέσιμες επιλογές την επιλογή " Flash zip from sd card "..Οι επιλογές που μου δίνει είναι οι παρακάτω : http://s8.postimg.org/y0cayc7p1/ZTE_Menu.jpg Οπότε πιθανόν να λείπει κάτι. Κάπου είδα για ένα πρόγραμμα "Clockwork " μέσω του οποίου "φλασάρεις" τις Rom αν δεν κάνω λάθος..Το οποίο μου λεει ότι θα κάνει Reboot και εγκατάσταση τoυ αρχείου που μου έδωσες στο βήμα 1 αλλά μόλις κάνει Reboot βγάζει μια μπάρα προόδου με το ανθρωπάκι του Android αλλά πριν πάει έστω και στο 1% με πετάει εδώ : http://s21.postimg.org/ed9klyf9z/ZTE_Error.jpg
  9. Καλησπέρα παιδιά. Προέρχομαι από ένα εντελώς διαφορετικό λειτουργικό σύστημα (iOS) και αντιμετωπίζω το εξής το πρόβλημα με το ZTE blade που πήρα από ένα φίλο ως δεύτερη συσκευή : Θέλω να επαναφέρω την συσκευή στα εργοστασιακά της δεδομένα και η συσκευή αρνείται.. :) Μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει το κρυφό μενού της συσκευής (Power & volume button) και πατάω επαναφορά αλλά η συσκευή ανοίγει με ένα λειτουργικό σύστημα CyannogenMod και όχι με το δικό της. Όλο το πρόβλημα είναι που με κάνει να θέλω να κάνω επαναφορά σε εργοστασιακά δεδομένα είναι ότι η συσκευή δεν έχει σήμα.Πριν περαστεί αυτό το CyannogenMod είχε κανονικά αλλά από την στιγμή που μπήκε αυτό το πράγμα δεν διαβάζει την κάρτα Sim. Μπορείτε να με κατατοπίσετε το πως μπορώ να το επαναφέρω σε εργοστασιακή μορφή ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. παιδια γεια σας εχει μια φιλη μου ενα G502 και μαθημενος απο το iphone εψαξα μοιπος υπαρχει κατι σε unlock,αυτο ειναι απο βουλγαρια και ειναι κλειδωμενο και δεν διαβαζει αριθμους (sim card)της Qcard7vodafon και δεν αναγνωριζει καμια αλλη καρτα εκτος απο cosmote υπαρχει κατι σχετικο που να μπορω να κανω? ευχαριστω Θανασης.
×
×
  • Create New...