Jump to content

antonysss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonysss

  1. είδα ότι ανέβηκε η v13c. την έχει δοκιμάσει κανείς ακόμα?
  2. Και εμένα έφαγε χθες την πρώτη του τούμπα! Κάποιος με έσπρωξε και εφυγε το κινητό και έχει χτυπήσει φανερά στο νικέλιο. :wacko:
  3. εγώ,ενώ είμαι συνδεδεμένος με wi-fi με χρεώνει κανονικά σαν μπαίνω στο internet :wacko:
  4. άμα κατεβάσουμε μία από αυτές τις εκδόσεις χάνουμε την εγγύηση της lg?
  5. είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι αυτοκόλλητο;σε εμένα είναι χαραγμένο :S
  6. δεν έχω καταλάβει πιο ακριβώς αυτοκόλλητο εννοείς,εξήγησε καλύτερα για να δούμε άμα μπορούμε να σε βοηθήσουμε
  7. Επειδή δεν απαντάω σε πολλά μηνύματα,αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν μπορώ να απαντάω σε όλα τα μηνύματα. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχουμε διαβάσει -αν όχι όλες- τις περισσότερες σελίδες και τους έχουν λυθεί οι απορίες-τουλάχιστον οι περισσότερες-. Απλά μερικοί προτιμούν να την έχουν την απάντηση στο "πιάτο". Δεν βλάπτει να ψάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω. Αυτό το θέμα το αναφέρω γιατί ενώ εμείς ακόμα συζητάμε πως δουλεύει το gps τα γαλλάκια έχουν αλλάξει τα φώτα στο κινητό.
  8. Δεν αναφερόμουν σε σένα γιατί όντως δεν έχουμε ασχοληθεί με άλλο πρόγραμμα εκτός του wetravel αλλά σε μηνύματα όπως: άμα αγοραστεί το κινητό από το εξωτερικό άμα θα έχει ελληνικά,που βρίσκουμε το εγχειρίδο του κινητού online,για το jogging buddy και το gps και άλλα πολλά. Είναι λίγο εκνευριστικό να βλέπεις ερωτήσεις σε ήδη απαντημένα θέματα και μάλιστα όταν η απάντηση μπορεί να είναι μερικά posts πιο πάνω :)
  9. Ρε παιδιά,έχει καταντήσει βαρετή η κατάσταση. Έχουμε φτάσει τις 89 σελίδες και συνέχεια υπάρχουν ερωτήσεις από υποψήφιους αγοραστές για τα υπέρ και τα κατά,gps,camera κ.α. και από κατόχους για το wetravel και διάφορα άλλα. Έχει καταντήσει βαρετό να απαντάμε συνέχεια στα ήδη απαντημένα θέματα. Διαβάστε από την αρχή,κάθε σελίδα και θα λυθούν όλες οι απορίες σας. :blink:
  10. καλό θα ήταν να το αφήσεις 8-10 ώρες
  11. πρέπει να αλλάξεις το αρχείο keylock για να έχεις διαφορετικό κλείδωμα. παρόμοια αλλά σε άλλο αρχείο γίνεται και για το player. εγώ έχω αλλάξει τα icons,τα wallpaper,το keylock κ.α.
  12. Άμα λες τη δερμάτινη,την έχω αγοράσει εγώ. Θα τη βρεις στο http://www.mobilefun.co.uk
  13. εγώ την παράγγειλα από το mobilefun και μετά από μια εβδομάδα μου ήρθε.είναι πολύ καλή θήκη αλλά έχει δύο μειονεκτήματα: Είναι πολύ σφιχτή και το κινητό δεν βγαίνει εύκολα Ακουμπάει στο ηχείο και δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο
  14. Εγώ έκανα αναβάθμιση αλλά δεν παρατήρησα καμία τρελή διαφορά. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η default αλλαγή του μενού. Όσο για το jogging buddy ακόμα δεν μου δουλεύει. Το Gps δούλευε και πριν την αναβάθμιση.
  15. Δεν νομίζω να πει το "μετάνιωσα" και εκείνοι να το πάρουν πίσω.Πρέπει να πει τι ακριβώς πρόβλημα έχει.
  16. Δες εδώ για το manual http://uk.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf
  17. Είμαι,αλλά το θέμα είναι ότι είδα πάρα πολλά κινητά και πάρα πολλά site τα οποία ήταν καλύτερα από αυτό της lg. Απλά, το Renoir ήταν για μένα :p
  18. γενικά το site της lg ήταν αυτό που με έκανε να πάρω το κινητό :P
  19. κανονικά ναι. το δικό μου πάντως έχει πάρα πολλές γλώσσες
  20. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την ζελατίνη που υπάρχει μέσα στο κουτί για να προστατεύει το κινητό;
  21. Και σε μένα το ίδιο έκανε,πρέπει να επεξεργαστείς κάθε επαφή ξεχωριστά. Θέλει λίγο χρόνο :)
  22. Καλησπέρα και από μένα, είμαι νέος χρήστης αλλά παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum έτσι και αγόρασα το Renoir πριν μια εβδομάδα. Έχει την έκδοση f μέσα και λειτουργεί το GPS τέλεια με wi-fi αλλά και χωρίς. Αντίθετα το jogging budy δεν δουλεύει. Σας έχει τύχει το κινητό ενώ το χρησιμοποιείτε να κάνει reboot από μόνο του;
×
×
  • Create New...