Jump to content

vaios_d

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaios_d

  1. εχω ενα πολυ σπαστικο προβλημα με την gigabreadv0.06 που προσπαθω να λυσω εδω και πολυ καιρο αλλα χωρισ αποτελεσμα. εκει που δουλευουν κανονικα οι ηχοι του κινητου. για ενα ανεξηγητο λογο μετα απο καμια μερα που ειναι ανοιχτο το τηλ σταματουν και οταν με περνουν δουλευει μονο η δονηση. εχω ξαναπερασει την ρομ απο την αρχη εχω κανει τα παντα και δεν χρησιμοπιω δικουσ μου ηχουσ αλλα μονο του κινητου αν εχει καποιοσ καμια ιδεα τι αλλο να κνω τον ευχαριστω.
  2. Κουρο καλημερα φιλε. εχει βγει καινουριο update απο gigabread v0.6.6 ενα pre final ειναι update;
  3. Κουρο ευχαριστω φιλε. εχω και ενα αλλο προβλημα με το μαρκετ. μου βγαζει πολυ λιγες εφαρμογες οταν μπαινω περιπ ου 17 στις καθε κατηγοριες γιατι; εκανα εγκατασταση αλλο μαρκετ, εσβησα το upadate, εβαλα το putch απο το Shadow αλλα τπτ συνεχιζει να μου βγαζει πολυ λιγες εφαρμογες. καμια ιδεα;
  4. καλημερα παιδια εχω την gigabread rom και ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενοσ το μονο που μου την σπαει ειαναι οτι δκει που ο ηχοσ κλησης και μηνυματων δουλευουν μια αχαρα πρεπει, σταματανε να δουλευουν ξαφνικα και οταν χτυπαει τηλ μετα αλουγεται μονο η δονηση. και πρεπει να κλεισω το κινητο και να το ξαναανοιξω για να ξαναδουλευουν οι ηχοι. το κανει σε καποιον αλλο αυτο ευχαριστω.
  5. καλησπερα, ειδα και σε προηγουμενα thread οτι υπαρχει προβλημα με το μαρκετ τησ google. Εγω εχω το εξης θεμα καθε φορα που παω να καταιβασω κατι μου γραφει η συσκευη σας δεν ειναι συμμβατη με αυτην την εκδοση. Πηγα να κανω αυτο που ειπε ενασ φιλοσ σε προηγουμενο μην, να διαγραψω τα update μεσα απο τις ρυθμισεισ εφαρμογεσ κτλ,αλλα δεν εχει καμια τετοια επιλογη. Τωρα οταν μαπινω σττο μααρκετ μου βγαζει πολυ λιγεσ εφαρμογεσ που μπορω να καταιβασω. τι μπορω να καν αλλο ευχαριστω.
  6. το κινητο ανοιξε και ειναι κομπλε ευχαριστω ολουσ που ενδιαφερθηκαν και κυριωσ τον κουρο που με βοηθησε αν δεν ηταν αυτοσ η συσκευη μου θα ταν ακομα χαλασμενη, ευχαριστω πολυ φιλε. περασα την gigabread ρομ. γιατι εφαγε τετοιο κολλημα τλτκ πριν?
  7. τπτ φιλε μου βγζει προσθηκη νεου υλικου MSM7X30 και δεν το εγκαθιστα, με αποτελεσμα το odin να μην αναγνωριζει την συκευη μου. το προγραμμα το τρεχω ηδη ωσ διαχειριστησ
  8. δεν αναγνωριζει το κινητο μου το odin multidownloader. μου βγαζι παλι εγκατασταση νεων συσκευων και με ρωταει να μπει στο νετ ο υπολογιστησ για να βει το αρτχειο που θα το αντικαταστησει και μετα λεει δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση και το υλικο σας ισωσ δεν λειτουργει σωστα. το μονο αρχειο που εχω στην sd zip στην rom φιλε κουρο ειναι αυτο τησ gigabread.
  9. Σίγουρα μετά την εγκατάσταση επέλεξες "reboot system now", ή κάτι άλλο; Που βρίσκεσαι τώρα; φιλε κουρο εκνα οπως τα ελεγε στην ρομ, κατα βημα γι να μην γινει και κατι. φλασαρε κανονικα την ρομ και μου εγραψε reboot system now οπωσ και εκανα, μετα ξανανοιξε στην cwm και ξαναεκνα reboot. δεν ξερω τι πηγε στραβα. τωρα διαβαζω απο δω και απο κει να δω πως μπορω να το επαναφερω. εχετε κατι να μου προτεινετε καταρχασ ευχαριθστω ολουσ για το ενδιαφερον και περισσοτερο εσενα κουρο γιατι σε χω πριξει φιλε. τωρα το μονο που μου κανει ειναι οτι ανοιγει στην cwm. εκανα τα παντα format system wipe cache wipe data ξαναπερασα την rom δν γινεται τπτ απλα ανοιγει εκει. ειμαι στην δουλεια για αυτο και αργω να απαντησω.
  10. εγω εγκατεστησα την rom αυτη εγραψε εππιτυχης εγκατασταση και να κανω reboot αλλα τωρα οταν κανω reboot μπαινει και παλι σε recovery mode. χαλασε η διορθωνεται.
  11. kouro σε πρηξα ρε φιλε, σε ποια επιλογη να το χω στις ρυθμισεις usb τησ συσκευησ εγω το χω συσκευη αποθηκευσης. και οταν βαζω το καλωδιο οταν ειναι κλειστο λεει παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την εγκατσσαση το νεο υλικο ισωσ δεν λειτουργει σωστα ακυρο ολα οκ μολισ το ρουταρα
  12. καλησπερα διαβαζω πως να κανω ρουτ το κινητο και εχω καταλαβει τον τροπο. απλα οταν σβηνω το κινητο για να μπω σε recovery mode και το βαζω στο usb μου βγαζει οδηγο ευρεσης νεου υλιικου και μου ζηταει συνδεση με το ιντερνετ για να το κανει εγκατασταση πρπει να κανω κατι μεσα απο τις ρυθμισεις usb του κινητου σε ποια επιλογη πρπει να το εχω ευχαριαστω
  13. ευχαριστω κουρο. διαβασα για την ρομ που λεσ και γενικα πολλα πραγματα απο το σαιτ και θα προσπαθησω να περασω την ρομ που ειπες.εκανα εργοστασιακεσ ρυθμισεισ ναι αλλα το προβλημα με την οθονη παραμενει. η μονη μου αναστολη στο να βαλω αλλη ρομ αυτη που ειπεσ που φενεται πολυ καλη, ειναι το οτι δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο και φοβαμαι μην κανω καμια @ και το αποτελειωσω εντελως το κινητο. υπαρχουν καμια μετρα που μπορω να παρω σε περιπτωση που κανω καποιο κακο χειρισμο για να γυρισω στην προτερη κατασταση και τι πρεπει να προσεξω στο να φλασαρω αλλη ρομ ζητω την εμπειρια σου. ευχαρισ.τω για το ενδιαφερον
  14. σχετικα με πληροφοριες που ισως σας βοηθησουν με το προβλημα μου ειναι οι εξης: Firmware: 2.3.6 Εκδοση βασικου φασματος: i9001 XXKPG ΕΚΔΟΣΗ KERNEL: 2.6.35.7-perfroot@Dell89#1 Αρ κατασκευης gingerbread xxkps σας ευχαριστω εκ των προτερων.
  15. καλησπερα παιδια θα θελα τα φωτα σας. εχω το galaxy s plus περιπου 3 μηνες δεν ξερω απο roms firmware kernel και πως να τα βαζω στο κιν. πριν ενα μηνα το κινητο ηταν μια χαρα πολυ γρηγορο δουλευε αψογα χωρισ να κολλαει μεχρι που μου επεσε κατω και αλλαξα οθονη και πλακετα. Μετα μου το κανανε αναβαθμιση απο το service σε 2.3.6 απο τοτε το κινητο δεν εχει δουλεψει ποτε σωστα, αναβει η οθονη απο μονη της οταν ειναι σε αδρανεια, κολλαει ο browser τα παιχνιδια οι φωτογραφιες σχεδον στα παντα. κανει επανεκινησεισ μονο του μου χει σπασει κυριολεκτικα τα @..... μου ρχεται να το σπασω. μπορει σας παρακαλω να μου πει καποιος πως να αλλαξω το firmware η καποια rom που εχετε χρησημοποιησει και ειναι εγγυημενα καλη και που θα βρω οδηγιες να το κανω αυτο. βοηθηστε με σας παρακαλω μπασ και ξαναχω το κινητο μου οπως ηταν δεν εχω προλαβει να το χαρω καθολου.
×
×
  • Create New...