Jump to content

lykgag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lykgag

  1. Προσωπικά, δεν θα χαρακτήριζα "απαίτηση" τα διάφορα αιτήματα που κατά καιρούς παρουσιάζονται. Είμαι σίγουρος ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ένα καλό και χρήσιμο λογισμικό το οποίο μπορεί είτε να γίνει ακόμη καλύτερο είτε να προσαρμοστεί στα δεδομένα νεώτερων συσκευών, πάντα βέβαια στα πλαίσια της διάθεσης και του ελεύθερου χρόνου του δημιουργού του.
  2. που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους ρίχνει στα ξένα χέρια κύριε Πετροχείλε μου ... Ευχαριστώ ...
  3. Το σημείο αυτό είναι το πιο σημαντικό διότι δεν φαίνεται το περιεχόμενο της στήλης, καθιστώντας άχρηστη την πληροφορία που περιέχει. Δουλεύω με Touch HD (480x800). Ούτως ή άλλως δεν είναι σημαντικό θέμα, εφόσον υπάρχει η λύση των arrows και αφορά κυρίως settings τα οποία ο χρήστης επισκέπτεται σπάνια. @athanaso77 Σεβαστό ! Δεν θα επαναληφθεί. Από απροσεξία μου δεν είδα ότι το edit μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και όχι μόνο για λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του αρχικού μηνύματος. Από την άλλη όμως, πολλές φορές όταν κάποιος δεν παίρνει απόκριση για κάτι απλό, προσπαθεί να επινοήσει τρόπους για να ξανα-αναδείξει το μήνυμά του μήπως κάποιο μέλος μπορέσει να τον βοηθήσει.
  4. Τα 1-2 λύθηκαν. Καμία ιδέα για τα 3-5 ? Δεν πιστεύω ότι μόνο εγώ έχω αυτά τα προβλήματα ...
  5. Το εγκατέστησα στο Today ενός Touch HD όπου έχω απεγκαταστήσει το TF3D. Μετά από το κλασσικό kill της εγκατάστασης δούλεψε κανονικά αλλά έχω ακόμα κάποια μικροπροβλήματα. 1) Αν χρησιμοποιήσω το color map για να επιλέξω χρώματα, το OK button δεν φαίνεται στην οθόνη οπότε δεν μπορώ να ξεφύγω παρά μόνο με reset. 2) Αν προσπαθήσω να δώσω manualy κωδικό χρώματος, δεν καταλαβαίνω την αντιστοίχηση αριθμού-χρώματος. Καμία βοήθεια σε αυτό ; 3) Οταν ζητώ πρόγραμμα TV, υποτίθεται ότι το κατεβάζει. Στη συνέχεια η Opera προσπαθεί να βρει το αρχείο 1.html στο My documents/TVP το οποίο όμως δεν έχει δημιουργηθεί ... 4) Υπάρχει τρόπος να αλλάξει μέγεθος και γραμματοσειρά στο Today screen ; 5) Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το πλάτος των στηλών στους διάφορους πίνακες (π.χ. στις κοντινές εορτές) ; 6) Ορισμένα controls είναι πολύ στενά και δεν φαίνεται ολόκληρο το περιοεχόμενο, π.χ. το έτος στο Πασχαλιο. Πρέπει να δώσω focus και να παίξω με τα arrows για να δω ολόκληρη τη χρονιά Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη
×
×
  • Create New...