Jump to content

volcat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About volcat

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

volcat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, παιδιά. Μια χείρα βοηθείας κι εδώ. :D Ας ξεκαθαρίσω τη φάση αρχικά. Είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο motorola moto e με 60 ευρώ, πολύ συμπαθητικό και βολικό, αλλά πριν με μερικούς μήνες μάς άφησε χρόνους. Δεν έχω την τεχνογνωσία να ξέρω τι ακριβώς έπαθε, αλλά από την εμπειρία που έχω, πιστεύω ότι δε σώζεται με τίποτα... Μετά δανείστηκα ένα Iphone 4s, ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ και τώρα ούτε που θέλω να το βλέπω. Οπότε τώρα είμαι ξανά σε αναζήτηση συσκευής με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1. Κάτω από 100 ευρώ και value for money, να αξίζει κάθε ευρώ :p 2. Να μπορεί να κάνει τα βασικά με αξιοπρέπεια, τουτέστιν να χωράει με άνεση viber, whatsapp, messenger και μια-δυο εφαρμογές ακόμα 3. Να κρατάει η μπαταρία (αν και με το iphone, προπονήθηκα μπορώ να πω) 4. Καλή κάμερα, όχι κάτι τρελό, αλλά να έχει εστίαση κατά προτίμηση ξερωγω Ελπίζω η τομή των παραπάνω να μην είναι το κενό! ευχαριστώ. :)
  2. εγω το πήρα και είναι ΠΑΡΑ πολυ καλο αν και μου εμφανισε μερικα προβληματακια όπως κολλουσε κ εκλεινε απο μονο του...... το w580 είναι σχεδον ασχετο με το w595....το 1 ειναι 3g,με ηχεια και καλη ποιοτητα ήχου......εχει μεχρι 3.2 mp,ο8ονη τελεια και πολυ καλη τιμη για αυτα π προσφερει..εγω μ απλο ματι το βλεπω καλο......ας τα πει πιο σωστα ενας ειδικος:ninja:
  3. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΆΤΙ ΗΛΙΘΙΟ....... ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ VODAFONE LIVE!!!! KAI AN EXEI ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ??? ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ VODAFONE ΑΠΟ ΤΗΝ WIND?? ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ VODAFONE, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE...??? παιδια sozzzzzz...αλλά έχω κολλήσει. επειδη δεν ειμαι παλια στο myphone. σορυυ αν το θέμα δεν είναι στο σωστό μέρος:O:O:O.....τυυυ
  4. w610!!!!ειναι πολυ-πολυ ωραίο........είναι έτσι κι αλλιώς το πρπηγουμενο που ειχα... μαλλον w810i ή w800 θα πάρω
  5. μετα το καταλαβα....απλως δεν 3ερω πως γινεται μετακινηση....τεσπα........ βασικά δεν μου αρέσουν σαν σχέδιο.αλλα μάλλον κάτι τετοιο θα πάρω;););)
  6. μα να μην μπορω να βρω ενα κινητο se της προκοπης......ολα εχουν καποιο σοβαρο κουσουρι!!!:down::down::down::down::down::down:
  7. κινητο sony ericsson walkman με καλη ανάλυση να βγάζει video στυλατο λεπτο να παιρνει καρτα μνήμης(ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ) θυρα usb οικονομικο(ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΕΥΡΩ) ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ????μαλλον:shifty:
  8. παιζει να μην έχει sms..:blink::blink::blink::blink: ??? εγω μαλλον αυτο θα πάρω αν φυσικά μπορει να στείλει γραπτο μήνυμα
×
×
  • Create New...