Jump to content

GIORGOS123456789

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GIORGOS123456789

  1. Δυστυχώς και με το snap camera πάλι τα ίδια... Στα δύο παραπάνω Link δεν υπάρχει αυτή η λεπτομέρεια!!! Περιμένω από την Vodafone μήπως φιλοτιμηθεί και το αλλάξει (το έχω μέσα στο κουτί του) αλλά μάλλον μάταια. Πραγματικά μου είναι χρήσιμη λειτουργία γιατί το χρησιμοποιώ ως μεγεθυντικό φακό..τεχνικός γαρ...:(
  2. Καλημέρα και καλή χρονιά!!! Δυστυχώς δεν βρήκα τόσο αναλυτικό site με προδιαγραφές...:)
  3. Αλήθεια Specs που θα βρω? Πάντως κάπου είδα και νομίζω στην Vodafone ότι έχει λειτουργία focus.
  4. Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, έχω πάρει ένα Vodafone Smart 4 εδώ και δύο μήνες από τους οποίους ο ένας ανήκει στο service... Συγκεκριμένα μετά από χρήση 15 ημερών διαπίστωσα ότι η κάμερα του δεν μπορεί να κάνει αυτόματη ή χειροκίνητη εστίαση όπως τουλάχιστον στο Smart 3 που χρησιμοποιώ αναγκαστικά μέχρι τώρα. Σε κοντινή φωτογραφία δηλαδή η εικόνα είναι θολή πχ οι αλφαριθμητικοί χαρακτήρες από ένα τηλεκοντρόλ. Το κινητό πήγε δύο φορές για επισκευή ,αλλαγή firmware την πρώτη, αντικατάσταση πλακέτας την δεύτερη...όπως επίσημα έγραφε το χαρτί του service...:lol: To πρόβλημα δεν διορθώθηκε και η απάντηση που έλαβα σήμερα που το παρέλαβα ξανά είναι ότι δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία!!! Σαφώς και δεν μπορώ να το πιστέψω μιάς και το smart 3 -παλιότερο μοντέλο το υποστηρίζει εξαιρετικά. Υπάρχη ανάλογη εμπειρία ,μπορώ να κάνω κάτι με κάποια εφαρμογή να το διορθώσω;;; Eυχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Τελικά το επέστρεψα πίσω. Είχε έκδοση 2.1 και μάλλον το α προβλήματα ήταν από software.
  6. Δυστηχώς το πήρα πριν μια εβδομάδα και έχει πρόβλημα.''Κολλάει'' συνεχώς και μου κάνει επανεκινήσεις ...μάλλον έπεσα στην περίπτωση. Κάποιος άλλος με πρόβλημα???
×
×
  • Create New...