Jump to content

mercedakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by mercedakias

  1. Ποιο firmware έχεις; Όπως διαβάσα, υπάρχει βελτίωση στο τελευταίο update. Μήπως έχεις ανοιχτά πολλά προγράμματα ταυτόχρονα; Αν θες κλείσε και τα transitions.

     

    CDA:1214662 R2A

  2. βρε παιδια κολαει πολυ στα μενου.τι γινετε?πηγα να κανω αναβαθμηση και μου λεει πως δεν υπαρχει νεα εκδοση η κατι τετοιο!
  3. Συγγνωμη απο Ν95 πηγες στο g900 ?

    Συνηθως κανουμε αναβαθμιση στη συσκευη μας , εσυ μαλλον και συγγνωμη που στο λεω εκανες υποβαθμιση :lol:

     

    oxi aplos epese apo to mixanaki kai den emeine tipota.to G900 den to agorasa mou to edwse o pateras mou.den tha edina lefta gia na parw ayto to kinito.

  4. Επειδη διαβαζω πολλα αρνητικα,και επειδη στα sms πρεπει να γραφεις με κεφαλαια για να εχει παραπανω χαρακτηρες.δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης.ειχα το Ν95 το οποιο ηταν πολυ καλο κινητο.
  5. Slick / Fring / IM+ / Agile Messenger 3

     

    Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο για να σου προτείνω. Τα 2 πρώτα είναι δωρεάν. Το slick βρίσκεται σε πρώιμη φάση ανάπτυξης αλλά βλέπω να το προτιμούν πολλοί χρήστες. Για την προβολή βίντεο από το "κανονικό" youtube, είναι απαραίτητο το Flash Lite 3 plug-in το οποίο ακόμα δεν είναι διαθέσιμο. Αναμένεται να ενσωματωθεί στον Opera Mobile 9.5 σε κάποιο μελλοντικό firmware update. Τουλάχιστον έτσι έλεγε το white paper του G900. Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος για να δεις youtube είναι μέσω του CorePlayer που δεν είναι δωρεάν.

    ευχαριστω για την απαντηση σου.

×
×
  • Create New...