Jump to content

Alkisgti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alkisgti

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alkisgti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα σε ολους, θελω να κανω μια απλη ερωτηση αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου και δεν μπορω να το βρω. πως μπορω να κανω να μην φαινονται τα μνμτα που ερχονται στην οθονη κλειδωματος και απλα να δειχνει μονο το ονομα...εχω ηδη βαλει κωδικο αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι.... help please!!!
  2. Ειχες δικιο τελικα απλα το ειχα ψαξει στ δουλεια και το εκανα λιγο βιαστικα...:D:D
  3. παιδια καλησπερα! εχει καποιος να προτεινει καποια rom που να εχει ελληνικους χαρακτηρες? εχω την revolution hd αλλα ελληνικα απο οσο μπορεσα να καταλαβω δεν παιζουν...!:mad: thank you!
  4. καλησπερα παιδες, Εχω το desire HD. ειχα λοιπον το ιντερνετ κλειστω για το προφανες λογο της μπαταριας. Οταν το ενεργοποιησα γιατι ηθελα κατι να ψαξω στο ιντερνετ μου εβγαλε στη μπαρα ειδοποιησεων το σηματακι του yahoo το οποιο γραφει "Enable background data in setting..." απο οτι φανταζομαι ειναι για το mail αφου εχω κατεβασει το προγραμμα απο το market. το θεμα ειναι οτι μου το βγαζει σαν "εν εξελιξει" και δεν μπορω να το σβησω. και οταν παταω πανω του με βαζει στο Λογαριασμοι και Συγχρονισμος και στις γενικες ρυθμησεις συγχρονισμου. εκει οτι και να εχω πατησει δεν εχει σβησει το εικονηδιο. αν πατησω πανω στο εικονηδιο του yahoo κανει κανονικα update, μου ερχονται και το mail αλλα παλι το σηματακι δεν σβηνει.:mad::mad: Τι θα μπορουσα να κανω...:O
  5. Παιδια, ξερω οτι αυτο που ρωταω ειναι καπου χαμενο στις τοσες σελιδες αλλα δυστηχως λογο φορτου εργασιας και λογο των τοσων σελιδων δεν μπορω να ψαξω τοσο. Μπορει καποιος να μου ποιο προγραμμα να βαλω στ wildfire για τα μηνυματα γιατι αυτο που εχει, με πολυ λιγους χαρακτερες μου βγαζει οτι στελνω πολλα μηνυματα? Thanks!
  6. καλησπερα παιδια, μολις χθες πηρα το htc wildfire και ολα μια χαρα εκτως απο το να μπορεσω να συγχρονίσω το mail με το yahoo mail μου...το θεμα ειναι οτι εκει εχω ολες τις επαφες...προσπαθησα ξανα προσπαθησα αλλα τπτ... το εχει καταφερει κανεις??αν ναι ας πει τι βαζω στις επιλογες...
  7. Ναι φιλε μου ειναι jailbroken αλλα δ εχω εσχοληθει καθολου με partition..και εχω επισης προσεξει οτι η μπαταρια εχει αρχησει να τελειωνει και πιο γρηγορα απο οτι συνηθος το τελευταιο διαστημα! Τι μπορω να κανω γιαυτο;
  8. Ρ παιδια;θ βοηθεισει κανεις με το τι ειναι το "your iphone is running in low memory" μου το βγαζει κ δ ξερω τ ειναι ενψ εχω αρκετο χωρο στ σκληρο!
  9. Καλησπερα!εχω το iphone 3g και εχω κατεβασει το football manager,ενω ανοιγει κανονικα οταν παω να επιλεξω ομαδα μου λεει iphone is in low memory..!τ εννοει;μηπως πρεπει να βαλω καποιο task manager αν βεβαια υπαρχει για να δω τ παιζει;
  10. παιδια sos!!!!!! εκανα restore το iphone 3g που εχω στην τελευταια εκδοση ολα μια χαρα αλλα οταν πηγα να το κανω jailbreak εκανα μια πατατα ολα τα λεφτα.... απο κεκτημενη ταχυτητα πατησα το 3gs :wacko: και οπως καταλαβαινεται μπηκε απο οτι καταλαβα σε recovery mode...δεν κανει τπτ:(:( το εβαλα στ itunes και πατησα restore ξανα με βαρκα την ελπιδα...αλλα τπτ, λεει οτι το itunes δεν μπορει να κανει restore το iphone για καποιο λογο..χωρης να λεει τπτ αλλο!!! τι κανουμε???:confused::confused:
  11. καλα ολα αυτα αλλα δ μπορεσα να βρω το DMZ που λεει.. ειναι κατι που μ διαφευγει? εχω το Jet Speed 520 της Intracom..που να μην ειχα...:mad::mad:
  12. καλησπερα!μια ερωτηση.. αντιμετοπιζω το προβλημα τοu nat type 3.Το θεμα ειναι οτι εχω το router Jet Speed 520 το οποιο δεν ειναι wifi κ ετσι αγορασα ενα access point. το θεμα ειναι οτι εχω κανει τα απαραιτητα βηματα απο το site port forward κ εχω βαλει το ip 192.168.1.4 οταν παω να κανω τις ρυθμισεις στ ps3 και να βαλω: ip adreess: αυτην που ειπα subnet mask: 255.255.255.0 default router: 192.168.1.1 primary DNS: 194.30.220.114 secondary DNS: 194.30.220.117 οταν τ παταω μου λεει error. αν το κανω automatic μου βγαζει τα εξεις ip adreess: 10.0.0.4 subnet mask: 255.255.255.0 default router: 10.0.0.1 primary DNS: 10.0.0.1 secondary DNS: 0.0.0.0 αλλα παλι στ τελος μου βγαζει nat type 3. ξερω οτι ειχα ξανααναφερθει στο ιδιο προβλημα κ ζητω συγνωμη αν προσβαλα ισως καποιον(βλεπε marvin :X) αλλα ακρη δ βγηκε. αν μπορει να βοηθησει κανεις θα τον ευχαριστουσα πραγματικα!
  13. μια ερωτηση θελω να κανω, εχω παρει προσφατα ενα home cinema κ θελω να τ συνδεσω με το ps3 με digital optical out. βαζω τα κολωδια κ τ μονο π εχω να κανω ειναι οι ρυθμισης απο τ ps3?τ ρωταω γιατι τ κανω κ δεν ακουγ τπτ απο τ ηχεια του home cinema!!λετε να εχει προβλημα η θηρα του cinema?
  14. φιλε marvin, εχω διαβασει πολυ καλα τ ποστ του Dejavu..το θεμα ειναι οτι δεν παιζει..:confused: εχω ανοιξει το ports οπως λεει αυτο το site: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Intracom/jetSpeed520/PS3_NAT_Type_3_to_2.htm επειτα εχω βαλει IP address: 192.168.1.200 οπου δεν την δουλευω καθολου... subnet mask: 255.255.255.0 to default Default router: 192.168.1.1 που την περνω απο το eth-0 μιας κ εχω ethernet kalodio DNS Primary: 194.30.220.114 DNS Secondary: 194.30.220.117 τα οποια τα βρηκα τηλεφωνοντας στ vodafone μιας κ εχω vodafone. Τα βαζω και μου λεει οκ για την ΙΡ και Fail occured για το DNS...:mad::mad::mad: A! και οσον αφορα το static IP εννοεις για το PS3 kai οχι για το router ετσι? γιατι στ router δεν εχω static IP..!
  15. μπα φιλε τπτ.. εβαλα την ΙP: 192.168.1.1 για το Primary DNS και εβαλα τη μια φορα την ιδια για το secondary DNS τπτ... μετα εβαλα μονο το Primary χωρις να βαλω το secondary...παλι τπτ..μου λεει παλι το ιδιο πραγμα..an error occured...DNS error... μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στ router?η να βαλω ισως static IP?την οποια προσπαθησα να βαλω αλλα δεν βρηκα πως οσο και ν εψαξα! παντως οταν μιλαμε για default IP λεμε για τ IP address απο eth-0 και οχι απο το ppp-0 ετσι?
×
×
  • Create New...