Jump to content

PThanasisc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PThanasisc

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

PThanasisc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους. Τρέχοντας σήμερα το Samsung Apps μου εμφάνισε ένα μήνυμα για αναβάθμιση της εφαρμογής. Επιλέγοντας ΟΚ (δεν είχε άλλη επιλογή) ξεκίνησε την αναβάθμιση. Όταν τελείωσε η λήψη, μπαίνω στο μενού και βγάζει το εικονίδιο σωστό Samsung Apps αλλά έγραφε "Σφάλμα" . Εκτελώντας την εφαρμογή, βγαίνει το μήνυμα ότι η εφαρμογή εμφάνισε σφάλμα και πρέπει να διαγραφεί. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή Samsung Apps κινητό?
  2. Η έκδοση του sygic είναι δοκιμαστική για 7 ημέρες και μετά χρειάζεται αγορά? Το product code που ζητά το sygic ποιο είναι?
  3. Με ποιο τρόπο θα μπορούσα να το κάνω? Υπάρχει περίπτωση να χαθεί η εγγύηση? Τι ακριβώς είναι το doa? Θα το αντικαταστήσουν στο Γερμανό?
  4. Καλημέρα σε όλους. Εδώ και 4 ημέρες είμαι κάτοχος ενός Ν8 αγορασμένο από Γερμανό. Μέχρι στιγμής το κινητό έχει κολλήσει/παγώσει 4 φορές: 1)Στην προσπάθεια μου να τραβήξω φωτογραφία 12MP. 2)Στην προσπάθεια να τραβήξω φωτογραφία 6MP. 3)Στην προσπάθεια να τραβήξω φωτογραφία 3MP πανοραμική. 4)Στην προσπάθεια μου να ακούσω ένα αρχείο mp3. Σκέφτομαι να το στείλω για επισκευή/αναβάθμιση. Υπάρχει άλλος τρόπος να διορθωθούν τα κολλήματα αυτά?
  5. Tha mporouses se parakalw na mou steileis tous xartes 3 se 1?

    Psaxnw se diafora links pou diabazw alla einai ola katevasmena.

    Se eyxaristw ek twn proterwn.

     

    Thanasis P.

  6. Πιστεύετε ότι με 0.5 βαθμούς λιγότερο στους φακούς των γυαλιών θα υπάρχει πρόβλημα στα μακρινά αντικείμενα? Μήπως προσπαθώντας να διορθώσουμε τη μυωπία οι οφθαλμίατροι μας δίνουν συνταγές που ξεπερνούν το 100% της κανονικής όρασης?
  7. Φοράω γυαλιά με βαθμούς Δ 4.75 και Α 5.25. Πήγα σε άλλον οφθαλμίατρο και μου έδωσε συνταγή Δ 4.25 και Α 4.75. Μου λέει, καλύτερα μισό βαθμό κάτω για να είναι πιο ξεκούραστα τα γυαλιά όταν είσαι στον υπολογιστή και γενικά στο διάβασμα. Γνωρίζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο? Μακρινά θα βλέπω καλά?
×
×
  • Create New...