Jump to content

angelos985

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by angelos985

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Θα ζητήσω την βοήθεια σας για ακόμα μια φορά. Να σας υπενθυμίσω αρχικά ότι δεν σκαμπάζω και πολλά από τεχνολογία και ότι το ipaq 514μου , έχει μονό ΑΓΓΛΙΚΟ μενού. (Αν και μου στείλατε τα πάντα που πρέπει να κάνω για να βάλω το ελληνικό(σε ευχαριστώ και πάλι KIOAN), μετά από τηλ. Μου στην ΗΡ και με επικοινωνία με τους τεχνικούς, μου είπαν ότι η διαδικασία αυτή ναι μεν θα αλλάξει την γλωσσά της συσκευής, αλλά σε περίπτωση λάθους μου, υπάρχει περίπτωση να καταστρέψω την συσκευή. Έτσι και εγώ σαν μεγας ΑΤΖΑΜΗΣ δεν θα ρισκάρω, γιατί ‘είδα και έπαθα’ για να πάρω νέο κινητό δεν έχω κλοτσιά να το ρισκάρω). Αυτή την φορά θα ήθελα να με βοηθήσετε με κάτι που έχει ξαναειπωθεί. Αν και διάβασα για αρκετή ώρα τις συμβουλές πάνω στο θέμα για τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ YOUTUBE δεν κατάφερα να λύσω το δικό μου πρόβλημα. Κάθε φορά που ανοίγω βίντεο από το youtube μου ανοίγει ο windows media player και στην συνεχεία μου βγάζει μήνυμα με error….. Έτσι όπως διάβασα και στο παρών site , κατέβασα το TCMP81. Αυτό ήταν έναs φάκελοs με 1 αρχείο που έλεγε player,28 αρχεία τύπου PLG και 1 τύπου PLL. Ακόμα κατέβασα και τα αλλά αρχεία FLASH videoBUNDLE που ήταν συμπιεσμένα γύρω στα 30-40 αρχεία, τα ξεσυμπιεσα και έπειτα πέρασα στο κινητό τον φάκελο με τον player και μέσα στον ίδιο φάκελο έβαλα όλα τα αλλά αρχεία FLASH VIDEO. Στην συνεχεία έκανα εγκατάσταση μονo τον player, ο οποίος λειτουργεί κανονικά. Κάθε φορά όμως που συνδέομαι στο INTERNET και μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ explorer πάω στο youtube, τα βίντεο πάλι ανοίγουν από το windows media player και μου βγάζουν το ίδιο μήνυμα για error….. Δεν μπορώ να βρω που είναι αυτό το εικονίδιο-video sites στο start menu που γράφετε ότι υπάρχει και οτι απο εκει θα πρεπει να βλεπω τα ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω πολύ.
  2. Οι περισσοτεροι που γραφετε ρε παιδια μετα απο μια συντομη ματια, ειστε ατομα του 1,70 και 1,80 και εχετε κομπλεξ με το ύψος σας. Ξέρει κανεις αν υπαρχει φαρμακευτική αγωγή που βοηθάει στο ύψος? Επισης πιθανη τιμή και παρενέργειες. Σας εύχαριστω και Ελπίζω να έχω την βοήθειά σας.
  3. Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την απάτνηση. Θα το κανω αυριο λογικά, αν και πιστευω οτι θα με δυσκολέψει .
  4. Καλησπέρα παιδιά, Έχω μείνει έκπληκτος καθώς διαβάζω όλα αυτά που γράφετε. Απορώ για το πως είναι δυνατών να γνωρίζετε όλες αυτές τις λεπτομέρειες και όλα αυτά τα site με τα προγράμματα και τις πληροφορίες. Θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε λίγη ακόμα από την γνώση σας και να βοηθούσατε έτσι όπως βοηθήσατε τόσα άλλα παιδιά. Αγόρασα το ipaq 514 πριν από 3εις ημέρες από ένα ιντερνετικο μαγαζί. Το βρήκα με 175 ευρώ και ήμουν υπερβολικά χαρούμενος ώσπου διάβασα τις συζητήσεις σας και κατάλαβα ποσό κοροΐδο πιάστηκα.. Πιο πριν είχα το ericsson j 110i χωρίς ράδιο, άρα καταλάβετε το τι πλακά έπαθα όταν είδα αυτόν τον μικρό υπολογιστή παλάμης με όλες αυτές τις δυνατότητες Το μεγάλο μου πρόβλημα τώρα είναι ότι το κινητό έχει μονό την αγγλική γλωσσά. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι ή να κάνω κάτι και να βάλω ελληνικό μενού (frimware) ; Αν είμαι τυχερός και αυτή η αλλαγή μπορεί να γίνει , μπορείτε να μου περιγράψετε κάπως την διαδικασία; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :wacko:
×
×
  • Create New...