Jump to content

Stelakosss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stelakosss

  • Ημ. Γέννησης 13/11/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Stelakosss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά μου ήρθε μία ενημέρωση με αυτό το σύμβολο > :!: στο χώρο ειδοποιήσεων. Έγραφε City Alert και από κάτω Wind. Το είδε κανείς άλλος? Απ' ότι έψαξα λίγο στο Google, υπάρχει δικτυακή υπηρεσία στις ΗΠΑ με αυτόν τον τίτλο που προειδοποιεί για καταστροφές, σεισμούς, πολέμους και άλλα. Τι γίνηκε?
  2. Γιατί δε παίζει αρχεία τύπου .m4a το ρημάδι? Γιατί την έκανα την αναβάθμιση ρε ****το... :protest:
  3. Παιδάκια εγώ την έκανα την αναβάθμιση, όλα οκ.. Το θέμα μου τώρα είναι ότι τρώει σκαλώματα. Με καλεί κάποιος, για παράδειγμα, και όλα γίνονται σταδιακά! Ξεκινάει η δόνηση, μαυρίζει η οθόνη, ακούγεται ο ήχος κλήσης, εμφανίζεται ο αριθμός μόνος του (σαν να μην είναι αποθηκευμένος στις επαφές μου) και μετά εμφανίζεται το όνομα αυτού που με καλεί. Έχω κατεβάσει το GoTaskManager EX και φτάνει στο κόκκινο (90%).. Τί γίνηκε? Τί μπορώ να κάνω? Κ όσο για τα μηνύματα.. πολύ μου τη σπάει που δε μπορώ να γράψω ένα φυσιολογικό μήνυμα στα Ελληνικά! Ουφφ... Βοήθεια! :blink:
  4. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποκατάστασης για το Vivazάκι?? Δεν ανοίγει για κάποιο λόγο. Κολλάει στην αρχική λευκή οθόνη "Sony Ericsson".. Τί κάνουμε τώρα?? :(
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια.. 1) Τί διαφορά υπάρχει στο Xperia Pro με την έκδοση .69? Ακριβώς ίδιο μου φαίνεται.. :/ 2) Είδα σε προηγούμενο post πως κάποιος αναβάθμισε στο Vivaz Pro σε Xperia Pro. Παίζει να γίνεται κάτι παρόμοιο και με το απλό Vivaz? Πχ να αναβαθμιστεί σε Android? Thank you για το χρόνο σας.. Είστε τέλειοι.. (και τέλειες εννοείται! :happy: )
  6. Αγαπητά μου παιδιά γεια σας! Έχω στα χέρια μου το Xperia Pro (MK16i) από τις 11 Νοέμβρη, αλλά δυστυχώς δεν είχα ίντερνετ. Μαύρο χρώμα, QWERTZ, εισαγώμενο από Γερμανία όπως και του παιδιού που το πήρε πρώτο. Πολύ φοβάμαι πως θα είναι ακριβούτσικο όταν βγει στα ελληνικά καταστήματα και με ελληνικό πληκτρολόγιο. Ας μην ξεχνάμε πως όλα είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα απ' ότι στο εξωτερικό. Είναι βολικότατο κατά τη γνώμη μου. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το ότι δε σχολίασε κάνεις τη λειτουργία [Β]xLoud[/b] που κάνει την ένταση του τηλεφώνου πολύ πιο δυνατή από τα προηγούμενα Xperia που πέρασαν από τα χέρια μου την οποία προσωπικά δεν έχω ξαναδεί σε καμία συσκευή. Όσο για το θαύμα που έχει κάνει η SE με το BRAVIA Engine δεν έχω λόγια. Υπέροχες φωτογραφίες συγκριτικά με πολλά άλλα κινητά των 8.1 MP. Μου τη δίνει το όλο θέμα της βίντεο κλήσης αλλά τι να κάνουμε. Κάλλιο 5 κ στο χέρι παρά καθόλου βίντεο κλήσεις. Σας έπρηξα λίγο αλλά καταλαβαίνετε.. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος! :D
  7. Παιδιά υπάρχει σε κάποια καταστήματα απ' ότι είδα στο skroutz.gr! Ξέρει κανείς κάτι να μας φωτίσει??:confused:
  8. Δεν το ξέρω αυτό... Στο κρυφό Μενού μπήκες?
  9. Κρίμα δεν είναι τόσο όμορφο και ακριβό κινητάκι? Μια φορά το κοπάνησα στον τοίχο (καταλάθος βέβαια) και κόντεψα να βάλω τα κλάμματα! :P
  10. Πιθανότατα έχεις φρικάρει ε? Εγώ αυτό θα είχα κάνει στη θέση σου!! Μπες στο Κρυφό Μενού > Δοκιμή Συσκευής > Δόνηση
  11. Υπάρχει εξουσιοδοτημένο service της Sony Ericsson στο εμπορικό κέντρο City Plaza στη Γλυφάδα. Δεν ξέρω αν μένεις κάπου εκεί κοντά πάντως τα παιδιά εκεί τα εμπιστεύομαι εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο ούτε στο service αλλά ούτε και στο χρόνο παράδοσης της συσκευής μου. Arvato Teleservice 210.96.14.540 Καλύτερα να τους πάρεις πρώτα ένα τηλέφωνο να τους ενημερώσεις για το θεματάκι για να έχουν παραγγείλει το πληκτρολόγιο και να είναι έτοιμο για αντικατάσταση :)
  12. Στο δικό μου πατιούνται όλα τα κουμπιά κανονικά. Οπότε είναι μάλλον πρόβλημα... Όχι τόσο αξιοσημείωτο βέβαια από τη στιγμή που λειτουργεί αλλά είναι.
  13. Σε άλλες σελίδες μπαίνεις δηλαδή? και δεν το γράφεις σωστά... http://www.youtube.com πρέπει να πατήσεις κανονικά...
  14. Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει κατευθείαν στη σελίδα που επιλέγεις. Αν όμως το δίκτυο στο οποίο συνδέεσαι δεν έχει πρόσβαση στο internet ή έχεις βάλει λάθος κωδικό δε μπορεί να σου ανοίξει σελίδα. Μου έχει συμβεί και γι αυτό σου το λέω. :)
  15. Αυτό που λες μπορεί να γίνει μόνο με το Vodafone Messenger. Όπου και να βρείς την εφαρμογή για το C905 η Vodafone θα σου πει ότι "Η υπηρεσία δεν παρέχεται από το δίκτυό μας και γι αυτό δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όταν γίνει διαθέσιμο το Vodafone Messenger για το C905 επικοινωνήστε και πάλι μαζί μας" :P Και το e-buddy έχει διαφορετική χρέωση. Δε μπορεί με τίποτα να υπολογιστεί στο πάγιο σαν messenger. μόνο αν έχεις free internet απο τη vodafone
×
×
  • Create New...