Jump to content

Stathisgr7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Stathisgr7

  1. ρε παίδες έψαξα αλλα δεν βρήκα κάτι. Γϊνεται να βλέπουμε μόνο τις επαφες sim/τηλεφωνου;

     

    Και επίσης εχει κανεις καμιά ιδέα για ποιο λόγο αδυνατεί να συνδεθεί με wifi ενώ πριν ήταν όλα μέλι γάλα;

  2. Ευχαριστώ όλα γίνονται πιο εύκολα σιγά σιγά. Πάντως τρόπος το cosmote wap να μην υπάρχει καθόλου στο τηλέφωνο δεν υπάρχει ε?

    Μήπως ξέρει τελικά κάνείς πως μπορώ να φορτώσω τουε google maps? Έχω gps στο αυτοκίνητο και δεν χρειάζομαι το destinator!

     

    Τo google maps το έχει...απλά χρειάζεται ιντερνετ για να σου τους φορτώσει...είτε αυτο θα προέλθει απο gprs/3g είτε απο wifi...

  3. Αυτα τα ξερω...μονο που το active sync δεν κανει για vista...

     

    Eπισης βρηκα εναν τροπο να συγχρονισω μεσω wmp αλλα πηγαινε την ταινια τη μικρη μνημη και δεν μπορουσε να την περασει...Δεν υπαρχει ρυ8μιση απο το κινητο oτι βαζεις μεσα να πηγαινει στην μεγαλη μνημη?

     

    Εκτός και εάν έχει Windows Vista στο PC του όπου χρειάζεται το Windows Mobile Device Center.

     

     

    εμ....σορρυ φιλαρακι , εγώ απλά έβαλα το CD και μου το περασε , όντως το Windows mobile center...ήταν απλή παραλειψη το ονομα.

     

    ρε σταθη, μια micro sd παντου υπαρχει, ειναι οπως ο Μυθος. εψαξες μεσα στην ντουλαπα? κατω απο το κρεβατι ? μεσα σε καμια τσεπη? που ειναι η micro sd οεο ?

    :lol:

     

    XAXAXXAXAXA! Eιπες ατάκα!! πραγμάτικα δε παίζει , γιατί αν είχα θα ηταν σιγουρα κάπου χύμα πάνω στο γραφείο μου μαζί με τα υπολοιπα...:P δυστυχως δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου καμία μέχρι τώρα...

  4. Ρε παιδια βοηθεια...το πηρα σημερα...Θελω να περασω καμια ταινια και κανενα τραγουδι...ττι να κανω?

     

    Καταρχας ψυχραιμία....

    Προτείνω δευτερον να το αφησεις να φορτίσει full time 12ωρο πριν το ανοιξεις.

    Τώρα όταν με το καλό το ανοίξεις για τα καλά , περνάς

    Α) Το ActiveSync στον υπολογιστή σου

    Β) Συνδέεις το συνοδευομενο usb καλώδιο με pc & κινητο

    Γ) στη περιπτωση που σου εμφανισει αδυναμία συνδεσης τρέχεις γρήγορα στο κινητο σου και πας στη ρυθμίσεις > συνδέσεις > usb σε pc : και ξετσεκάρεις την επιλογη "Ενεργοποιηση προηγμένης λειτουργίας δικτύου" .

     

    Δεν ξέρω γιατί έκανες παράθεση το μνμ μου αλλά εγώ πάντως ότι θέλω το περνάω στην κάρτα από το card reader και δεν ξέρω πόση ώρα κάνει από το pc στο κινητό κατευθείαν. Πάντως θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που κάνω κι εγώ. Σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο.

     

    Το μήνυμα σου το έκανα παράθεση για να αναφερθω κυριως σε εσένα ή σε κάποιον άλλο που έχει περάσει ταίνίες οπότε και θα ήξερε το χρόνο μετάφορας.Μόλις πάρω καρτούλα θα το κάνω...προς το παρόν usb ole...

     

    Λοιπόν το ΞΑΝΑ επαναλαμβάνω ... ΟΣΟΙ ... έχετε πρόβλημα με την μπαταρία (δηλαδή δεν σας κραάταει πάνω από 20-22 ώρες ) ΠΡΕΠΕΙ να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ τα κινητά σας γιατί πρόκειται για ελλατωματικό κομμάτι. Αν επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Samsung θα σας το πει κι η ίδια ...

     

    εγω που το έβγαλα απο τη φορτιση (πληρως φορτισμένο , πρασινο ower button) περίπου στις 7,30 π.μ. , και αυτη τη στιγμή βρίσκεται στο 20% με πεοειδοποιηση τι να κάνω;;

     

    ΣΗμειωτέων , σήμερα έπαιξε λίγο gps , mp3 , radio και ένα τεταρτάκι ταινια...είναι σε λογικά πλαίσια;

  5. αν ειναι ετσι συμφερει να βγαζεται την καρτα μνημης και να τα περνατε εκει και να την ξαναβαζεται. καποια δευτερολεπτα θελει να περασει ο υπολογιστης στην καρτα μνημης ταινια divx 700 mb.

    :rolleyes:

     

    προσωπικά εγώ δεν έχω αγοράσει (ακόμη ίσως ) κάρτα μνημης , οπότε το καλώδιο είναι μονόδρομος...και δυστυχως έχει χαμηλη ταχύτητα μεταφοράς...

  6. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την μνήμη. Μπορεί να μας πει κάποιος τι παίζει?

     

     

     

    Δεν νομίζω να χρειάζεται μετατροπή. Εγώ που έκανα ταξίδι 9 ώρες εχτές είδα 2 ταινιούλες divx που τις είχα περάσει από το pc όπως ήταν και τις έπαιζε τέλεια. Με το tcpmp που μπορείς να βρεις εδώ μέσα.

     

    Το ξεθαψα απο πιο πισω , αλλα κρίμα να ξαναρωτάω , σας σέρνεται κι εσάς στη μετάφορα αρχειων απο το pc στο κινητο;

×
×
  • Create New...