Jump to content

inps123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by inps123

  1. Θα πας Έναρξη->ρυθμίσεις->διαγραφή μνήμης και από κει και περά τα κάνει όλα μόνο του.Αφού τελείωσει με την διαδικασία του hard reset(format) θα σου ζητήσει να ρυθμίσεις ωρα/ημερομηνία να ευθυγραμμίσεις την οθόνη κτλ.
  2. Προσωπικά σαν εμφάνιση μου αρέσει το 1.Αν και σαν χαρακτηριστικά θα επαίρνα το 2 θα το προτιμούσα με την εμφανίση του 1.
  3. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2324829&postcount=39
  4. Να σου πω ακριβώς τι έκανα.Πέρασα την 1,93 πέρασα το stock spl της 1,93 και μετά πέρασα την 2,03.Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά μόνο έτσι κατάφερα να την περάσω.Αν κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα και βρήκε κάποια πιο εύκολη λύση ας μας δώσει τα φώτα του...
  5. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=413910 Είναι η 1.93 europe.
  6. Δοκίμασε να περάσεις πρώτα την 1.93 και μετά την 2.03.Είχα το ίδιο πρόβλημα και ετσί το έλυσα.
  7. Όντως έχει κάποια προβληματάκια αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλα.Γενικά είναι μια πολύ καλή προσπάθεια από το φίλο Γρηγόρη.
  8. Έχω την εντύπωση πως παίζει Video από κάποια sites αλλά όχι από όλα.Νομίζω υποστηρίζει μέχρι flash player 7 o opera.Από mini opora 4.2 δεν θα δεις video.δεν υποστηρίζει flash καθόλου.
  9. Τρέξε πάλι το αρχείο εγκατάστασης της rom από το pc σου και θα στην περασει κανονικά. Αν δεν σου αναγνωρίζει η usb τη συσκευή σου δοκίμασε σε μια άλλη.
  10. Μήπως σου ζητάει flashlite???Αν ναι το κεταβάζεις.
  11. 3ον κανενα προγραμμα γοα να ρυθμιζει το φωτισμο της οθονης; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=450318
  12. Έλεος πια με την microsoft.Ότι καλο γίνεται στο internet αμέσως να το πνίξει.Γι αυτό και πρέπει να κλείνει σιγά σιγά.Linux και πάλι linux.Ας τελειώσει πια αυτή η ιστορία.
  13. Ναι ρε παιδια,ετσι ειναι.Ολοι μας σιγουρα εχουμε κανει τα απιστευτα πανω στα windows.Και το ppc δεν εχει καποια διαφορα.Ετσι κι αλλιως στο 95% των περιπτωσεων οτι και να κανουμε η κατασταση ειναι αναστρεψιμη.Οποτε καλο ειναι να το ψαξουμε.Και το hard reset γι αυτο υπαρχει:)
  14. Καλησπερα και απο μενα.Επιτελους πηρα κι εγω το διαμαντακι μου απο wind.Καταπληκτικο εργαλειο.Eιναι το πρωτο μου ppc.την πρωτη μερα πελαγωσα με τις πολλες του δυνατοτητες.διαβασα παρα πολλα κι εδω στο forum και πραγματικα με βοηθησατε να μαθω την συσκευη μου ακομα πιο ευκολα και σας οφειλω ενα ευχαριστω γι αυτο.και μια συμβουλη στους νεους των ppc.Πειραματιστειτε.Ετσι θα μαθετε τι μπορουν να κανουν οι συσκευες σας.:)
×
×
  • Create New...