Jump to content

manosxxa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manosxxa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

manosxxa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξ'ερει κανείς κάποιο link με πρόγραμμα που να παίζει το κινητό 6220 ταινίες divx avi ktl.Επίσης τέλείωσε η συνδρομή με το NOKIA NAVIGATOR που είχε δωρεάν και θέλω να βάλω το garmin , μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες που θα το βρώ και πως θα απεγκαταστήσω το νοκια nav?
  2. Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχουν οι χάρτες της nokia maps σπασμένοι γιατί όπου να ναι τελειώνει η δωρεάν συνδρομή και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος!
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ MALL 14 ΕΥΡΩ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ GARMIN ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο DESTINATOR 7?
  4. Πάντως παιδιά δοκίμασα σήμερα στο αυτοκίνητο την πλοήγηση της Nokia και ήταν ακριβέστατη και γρήγορη και το κινητο το είχα στην τσέπη του μπουφάν μου. Ξέρει κανένας στην εξοικονόμηση ενέργειας να μου δείχνει ανολογικό ρολόι και όχι ψηφιακό με ημερομηνία?
  5. Φίλοι μου θα ηθελα να σας ρωτήσω , σκέφτομαι να πάρω το 6220c απο το πλαίσιο γιατί η vodafone που εχω αναβάθμιση δεν το φέρνει, αξίζει? Στο πλαίσι μου είπαν οτι δίνει και 1 μήνα δωρεάν τους χάρτες με φωνητική καθοδήγηση? τι σημαίνει αυτό μετα? τι γίνεται δεν θα έχω GPS? μπορώ να βάλω άλλους χάρτες πχ garmIN της Ελλάδας ? (απο που θα τους κατεβάσω?) το gps το πληρώνω? ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...