Jump to content

panmark21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by panmark21

  1. Καλησπέρα... θα ήθελα τα φώτα σας αν είναι εύκολο καθώς είμαι λίγο άσχετος... έχω ενα jailbreak iphone 4 ios 4.3.3 με Modem firmware 04.10.01 το οποίο έιναι κλειδωμένο στην Βρετανική "Three". Υπάρχει κανένας τρόπος για να κάνω unlock μόνος μου?

     

    ευχαριστώ....

  2. Παιδιά τα φώτα σας λίγο please... το έκανα jailbreak αλλά μέσα από το cydia δεν μπορώ να περάσω το installous η το ifile και γενικά δεν μπορώ να περάσω τίποτα... όσο και να προσπαθώ μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα... τι πρέπει να κάνω?

    http://img402.imageshack.us/img402/5465/pnga.png

     

    Uploaded with ImageShack.us

  3. παιδιά συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετος...! έχω iphone 4 με περασμένη την 4.1 και jailbreak μόλις κατέβασα και το καινούριο itunes 10.1... για να περάσω την 4.2 υποθέτω πως θα χαθεί το jailbreak και θα πρέπει να το ξανά κάνω εκ νέου με το που κυκλοφορήσει το αντίστοιχο για την καινούρια ios 4.2! μπορεί να μου πει κάποιος την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την 4.2 από την στιγμή που έχω jailbreak συσκευή χωρίς να χαθούν μηνύματα επαφές και εφαρμογές που έχω κατεβάσει από το appstore? ευχαριστώ...!!! :)
  4. Παιδιά να ρωτήσω κάτι? πως αγοράζω εφαρμογές μέσω cydia... το έχω περάσει στο iphone αλλά δεν μπορώ να βρω πως αγοράζω μια εφαρμογή και με ποιο τρόπο την πληρώνω? λογικά πρέπει να κάνω κάποιο λογαριασμό και να βάλω αριθμό πιστωτικής έτσι? αλλά πως γίνονται όλα αυτά στο cydia? :wacko:
  5. Παιδιά παρέλαβα και εγώ σήμερα με απλό φάκελο και χωρίς mail ένα μαύρο bumper από την apple... του πάει απίστευτα και εφαρμόζει τέλεια...!!!! πάρα πολύ ωραίο... :p
  6. Παιδιά 2 ερωτήσεις.....

     

    1) Αν κάνω update το itunes στην έκδοση 10 τότε ότι δεδομένα από εφαρμογές και μουσική έχω περασμένα στο παλιό θα σβηστούν η θα παραμείνουν ως έχουν?

     

    2) Αν κάνω update από την 4.0.1 στην 4.1 που θα βγει τώρα στα κοντά θα σβηστούν όσα έχω περασμένα στο κινητό (εφαρμογές, επαφές, μηνύματα) και αν ναι πως τα επαναφέρω μετά το update στην συσκευή?

     

    ευχαριστώ εκ τον προτέρων.....! :happy:

  7. Αν πατησεις 2 φορες γρηγορα το κουμπι κ συρεις προς τα δεξια το δακτυλο σου εκει που εμφανιζονται οι ανοιχτες εφαρμογες σου βγαζει ενα λουκετο...αυτο...

    Ευχαριστώ πολύ...... έψαχνα και εγώ στις ρυθμίσεις!

  8. Παιδιά να ρωτήσω κάτι? υπάρχει επιλογή να κλειδώνω την περιστροφή της οθόνης και να μην γυρνάει όταν φέρνω το κινητό σε οριζόντια θέση?
  9. Καλημέρα παιδιά που όπως φαίνεται θα είναι.... έκανα την παραγγελία μου από το vodafone.gr την παρασκευή και είμαι απο Θεσσαλονίκη.... μου τηλεφώνησαν μόλις ότι σήμερα θα παραλάβω επιτέλους την συσκευή!! ελπίζω και σε όλους όσους παράγγειλαν από vodafone.gr μέχρι δευτέρα σήμερα να είναι η τυχερή τους μέρα....

    :p:p

  10. Παντως σχετικα με τη microSIM, το θεωρω ολιγον απαραδεκτο απο τους παροχους που προσφερουν τη συσκευη, να σε υποχρεωνει να πληρωσεις για αυτην απο τη στιγμη που εχει υποχρεωση να σε βαλει στο δικτυο της οταν κανεις ανανεωση ή νεα συνδεση. Αναφερομαι σε αυτες τις δυο περιπτωσεις μονο. :rolleyes:

    Εγώ πάντως που το παρήγγειλα από το vodafone.gr η microSIM προσφέρεται δωρεάν μαζί με την παραλαβή της συσκευής!

  11. SOS! ξερει κανει αν η βονταφον δινει τη μικροσιμ αμεσα αν παω σε καταστημα???

    Απο οσο ξερω την δινει αμεσα απλα θελει κανενα 2ωρο να ενεργοποιηθει

  12. Για να δούμε φίλε. Και εγώ αυτό περιμένω. Πάντως μου έστειλαν μήνυμα πριν από λίγο ότι ενεργοποιήθηκε το καινούριο μου συμβόλαιο.

     

    Μόλις μπήκα στο myaccount και τρελάθηκα. Αναφέρει πως η κατάσταση της παραγγελίας είναι ακυρωμένη. Πήρα τηλέφωνο το τμήμα εξυπηρέτησης και μου είπαν πως θα με καλέσουν εντός 24 ορών για να πουν τι συμβαίνει. Από ότι βλέπω το πρόβλημα είναι γενικό. Ίσως να έχει να κάνει με το σύστημα τους. Τι να πω.

     

    http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/30499-iphone-4-από-vodafone-τιμές-προγράμματα-διαθεσιμότητα/page__st__160__gopid__248547#entry248547

     

    Update

     

    Λοιπόν μίλησα μόλις τώρα με μία ευγενέστατη κυρία, από το τμήμα myaccount της Vodafone η οποία με ενημέρωσε σχετικά με το ζήτημα. Όσοι βλέπουν ως ακυρωμένη την παραγγελία τους στο myaccount να μην ανησυχούν καθώς όπως με διαβεβαίωσε υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα με την επικοινωνία των συστημάτων της vodafone με τα συστήματα της εταιρίας courrier με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η δημιουργία καινούριων id κωδικών παραγγελίας. Ο λόγος ήταν ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός παραγγελιών τις δύο πρώτες μέρες. Αυτό οδήγησε στο να πέσει ο server της μεταφορικής εταιρίας. Για αυτό ακριβώς τον λόγο έγινε εικονική ακύρωση της παραγγελίας. Μάλιστα μου εξήγησε και πως επικοινωνούν τα δύο συστήματα αλλά δεν νομίζω πως είναι της παρούσης να το αναφέρω. Η ουσία είναι δυστυχώς πως από σήμερα και όχι από την Δευτέρα ξεκίνησε η αποστολή των καινούριων κωδικών στην μεταφορική εταιρία με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αποστολή αύριο το πρωί. Για όποιον επιθυμεί να απευθυνθεί στην μεταφορική εταιρία το τηλέφωνο είναι : 210 2582950. Ελπίζω να βοήθησα. ;)

    Και το τηλ για αποστολές εκτός αττικής είναι το 2130167104

  13. μολις μίλησα με την υπεύθυνη του my account της vodafone για να ρωτήσω τι γίνετε με την παραγγελία μου μιας και έκανα την αγορά από το vodafone.gr την παρασκευή και μου είπε πως είχαν κάποιο τεχνικό πρόβλημα καθώς έγιναν πάρα πολλές αιτήσεις για αγορά iphone 4 ταυτόχρονα και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε σήμερα και οι συσκευές παραδόθηκαν σήμερα στην μεταφορική εταιρία και πως από αύριο θα ξεκινήσουν την διανομή συσκευών.... άντε να δούμε....! Τα νεύρα μου....! :mad:
  14. Νεο iphone ως προς την σχεδιαση κεραιας απο τελος Σεπτεμβριου οπως ανεφερε παροχος κινητης στο Μεξικο.

    Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε όλοι όσοι αγόρασαν πριν τις 30 Σεπτεμβρίου το iphone 4 βγαίνουν κορόιδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που το αγόρασαν μέχρι τώρα, αντιθέτως... πάντως αν συμβεί τότε πιστεύω πως πολλοί θα γυρίσουν στην apple την πλάτη και μέσα σε αυτούς και εγώ.... θα κανει μεγάλο λάθος για μένα και δεν τον έχω για χαζό τον Steve Jobs...!

  15. άλλαξε και εμένα από "Εκκρεμεί" σε "Σε εξέλιξη" αλλά ούτε τηλ ούτε ενημέρωση ακόμα.... μέγιστος χρόνος αποστολής λέει 4 εργάσιμες μέρες εκτός Αθηνών.... εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και έκανα την παραγγελία μου ξημερώματα Παρασκευής άρα πιάνεται και η Παρασκευή σαν μια εργάσιμη... λογικά αύριο έπρεπε να μου το φέρουν αν και δεν το βλέπω...! Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει και αυτό.... :confused:
  16. http://www.stealthguards.com/index.php/apple-iphone-4-full-body-protection.html

     

    τρελο προιον (ψαξτε στο youtube) και τρελη προσφορα.. μονο 2.80$ τα μεταφορικα και τιποτα αλλο.. εγω προσωπικα παρηγγειλα ηδη για το desire

    Μόλις παρήγγειλα και εγώ άντε να δούμε τι είναι.... πόσες μέρες λέει ότι θέλει για να έρθει Ελλάδα?

  17. Παιδιά να ρωτήσω κάτι?

    1) πως μπορούμε να δούμε ποιας εβδομάδας παραγωγής είναι?

    2) αλλάζει κάτι ανάμεσα στις εβδομάδες παραγωγής?

    3) διάβασα κάπου για αλλαγή μέσα στην συσκευασία από δυο σε ένα διαχωριστικά.... ισχύει αυτό? και αν ναι έχει κάποια διαφορά και η συσκευή?

  18. ωραια !

    καρτα sim κοπηκε κ δεν ταιριαζει ακριβως οποτε τρεχα για νεα καρτα γιατι θα μεινω χωρις εταιρικο και 2ρο ετρεχα να προλαβω την συσκευη κ τωρα θα πρεπει να περιμενω μισο μηνα για να γινει η φορητοτητα κ να χρησιμοποιησω την micro sim της βοντα για να ανοιξω την συσκευη ! ! ! !

    Καμια ιδεα για να κανω micro την κοτε που εχω;(δεν ξανακοβω να παει στραφη)

    Δεν υπαρχει καπου (Γερμανος η κατι αλλο) να δινεις την sim να στην κοβουν με μηχανημα;

    Η πολύ απλά κάνεις αντικατάσταση κάρτας και σου δίνουν μια καινούρια micro sim με το ίδιο νούμερο που έχεις τώρα!

×
×
  • Create New...