Jump to content

voudarxos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About voudarxos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

voudarxos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Tι ακριβως εκανες?για πες γιατι νομιζω οτι ενδιαφερει και αλλους
  2. To δικο μου εχει 1000αρα μπαταρια......πριν 1.5 μηνα το πηρα.
  3. Ναι.....το βλεπει το pc suite αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο
  4. :lol:Οχι φιλε μου....παπαλα = δεν καταφερα τιποτα......αφου πατησουμε δεξι κλικ στο αρχειο που θελουμε να μετακινησουμε και επιλεξουμε read (μεσω του efs media builder παντα) αυτο μας πεταει ενα ωραιοτατο :lol: error και ......παπαλα:lol:
  5. Λεγοντας μνημη του τηλεφωνου ενοω την ενσωματωμενη μνημη της συσκευης και οχι την καρτα μνημης την οποια βλεπει χωρις προβλημα.......απλα συνδεοντας το τηλεφωνο μεσω θυρας usb βλεπει μονο τα αρχεια που υπαρχουν στην καρτα μνημης και οχι αυτα που υπαρχουν στην μνημη του τηλεφωνου αυτο εκανα τελικα και μετα με τον κλασικο τροπο τα μετεφερα......επισης δοκιμασα πριν λιγο να κανω μετακινηση απο την μνημη του τηλεφωνου με το efs media builder αλλα παπαλα!!!!!!
  6. καπως ετσι.....εγω παντως και στην 2αρα που την εχω καργαρισμενη με τραγουδια παλι κατι σκαλωματακια τα κανει και ειναι λογικοτατο.....εδω ενας υπολογιστης και αν πας να ανοιξεις φακελο με πολλα αρχεια βλεπεις μια σχετικη καθυστερηση.....το κακο μ'αυτη την συσκευη ειναι οτι για να αλλαξεις την καρτα μνημης πρεπει να βγαλεις την μπαταρια...:( Τωρα ενα προβληματακι που εχω εγω.......προχθες εβγαλα αρκετες φωτο με αποτελεσμα αφου γεμισε τελειως η καρτα μνημης να γυρισει αυτοματα την αποθηκευση στην μνημη της συσκευης.....ολα καλα εως εδω.....τις φωτο αυτες πως θα τις μεταφερω στον υπολογιστη?????με bluetooth δεν λεει γιατι αργει....με usb συνδεση δεν βλεπει την μνημη του τηλεφωνου......(εκτος αν δεν κανω κατι εγω σωστα) και τελος το lg pc suite απλα στα vista δεν λειτουργει σωστα.....:worry: τι κανουμε στην περιπτωση αυτη?????
  7. ρε παιδες το high capacity δεν σημαινει υψηλων ταχυτητων.......high speed ειναι υψηλων ταχυτητων oi high capacity ειναι αλλο πραμα ......;););) Και ετσι για την ιστορια.....το τηλεφωνο δουλευει με 4αρα hc μια χαρα ....αν εχεις 6-7 ταινιες δεν εχει κανενα προβλημα τα διαβαζει ολα μια χαρα......αν τωρα χωσεις στην 4αρα μερικες χιλιαδες τραγουδια mp3 τοτε βαραινει παρα πολυ και η καθυστερηση ειναι αστα να πανε......αυτα οσο αφορα την δικη μου συσκευη
  8. Βρες καποιον με το ιδιο κινητο ....αντεγραψε τα αρχεια που εσβησες στον υπολογιστη σου και ξαναπερασε τα στο κινητο σου το κινητο να ειναι χωρις μπαταρια και το μυνημα που θα σου βγαλει το αγνοεις και συναιχιζεις
  9. Παιδια οποιοι το παρουνε καινουριο με την μπαταρια μην απογοητευεστε......μετα απο 5-6 φορτισεις αρχιζει και δουλευει σωστα....τωρα μου παει 4 μερες γεματες με αρκετη ομιλια και τουλαχιστον μιση ωρα μουσικη καθημερινα......τις πρωτες μερες εβγαζε 2 μερες με το ζορι
  10. Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193293&page=2 και συγκεκριμενα στο ποστ 25.... εγω αυτον τον οδηγο ακολουθησα κατα γραμμα και τα θεματα δουλεψανε τελεια;)
  11. Το εκανα .....και σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ...ηταν στο αυτοματο ......παντως κανοντας αυτο μαζι με την εξοικονομηση ενεργειας που εκλεισα βλεπω οτι εχει βελτιωθει αρκετα η ομιλια του...στο υπογειο της δουλειας μου ενω δεν μπορουσα να μιλησω με τιποτα τωρα μιλαω.....οχι οπως μιλουσα με το w810i αλλα μιλαω παντως.... Τελικα εκτος απο αυτα τα 54 θεματα που αναφεραμε πιο πριν και να βλεπουμε βιντεακια τι αλλο μπορουμε να κανουμε με αυτη την συσκευη?
  12. Οχι φιλε μου δεν το δοκιμασα αν και με την εξοικονομηση ενεργειας ειδα διαφορα......θα δοκιμασω με το 3G σημερα να δω τι γινεται και θα σας πω......πρεπει να βρω ομως πως απενεργοποιηται:lol:
  13. Παιδια εχω απενεργοποιησει την εξοικονομηση ενεργειας και νομιζω οτι το σημα του εχει βελτιωθει αρκετα......παιζει ρολο αυτο η ειναι ιδεα μου?????στο προσπεκτ παντως δεν αναφερει αν η εξοικονομηση επηρεαζει το σημα η οχι.
  14. Μπαβο βρε φιλε αυτο ρωτησα πιο πανω......αρα το δικο μου εχει προβλημα και δεν ειναι γενικο. Για να ξερω τι να κανω υπαρχει κανεις αλλος που εχει προβλημα με το σημα της συσκευης η να αρχισω να ψαχνω για σερβις?
  15. Ναι ρε παιδια ειπαμε οτι ειναι ολα τα αλλα εκτος απο τηλεφωνο.....τι να το κανω που τραβαει το καλυτερο βιντεο και για να μιλησω πρεπει να το κραταω ψηλα για να εχω σημα........ενταξει με 250€ συμφωνω οτι κατι καλυτερο στο συνολο δεν παιρνεις αλλα πανω απ'ολα δεν πρεπει να ειναι τηλεφωνο??????το viewty δηστυχως δεν ειναι!!!!!!
×
×
  • Create New...