Jump to content

babis01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by babis01

  1. Ερώτηση... και γιατί δεν περνάς ένα prerooted custom kernel να τελειώνεις;;;
  2. Χρησιμοποίησε το s1tool για να το ελέγξεις.. αν δεν το έχεις πάρτο απο εδώ. Άνοιξε το s1tool, σύνδεσε το τηλέφωνο, πάτα το "Identify" και ακολούθησε τις οδηγίες στην οθόνη. Όταν εμφανιστούν οι πληροφορίες του τηλεφώνου σου θα γράφει κάτι του στύλ "R(μερικά νούμερα και γράμματα)" αν σου βγάλει κεφαλαίο "R" τότε ο bootloader είναι κλειδωμένος,αν σου βγάλει μικρό "r" τότε ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος!
  3. :oops: φαντάστηκα ότι θα είχες κάποιον explorer περασμένο στη συσκευή.. σύνδεσε το τηλ. μέσω usb με το pc για να δεις τα αρχεία της κάρτας, βρες τον φάκελο TitaniumBackup κι αν είναι γεμάτος το πήρες το backup!
  4. Πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα!! :lol: Ξεκίνα απο ενα οδηγό του wertyo εδώ μετά πέρνα μια βόλτα κι απο εδώ για να μπείς στο νόημα και ότι απορία έχεις ρωτάς! ;)
  5. Να κάνω 2 ερωτήσεις.. με ποιο τρόπο φαίνεται το bootloader οτι είναι ανοιχτό;; και με ποιό "εύκολο" τρόπο ξανακλειδώνει;;
  6. Ολα καλά μέχρι εδώ αλλά.. το setCPU και τα άλλα "προγραμματάκια" γιατί δεν τα βρίσκω;; HYBROM v15 εγκατεστάθηκε!!!! Προβλήματα : 0 :yahoo::yahoo: Mr. wertyo :up::bow::bow::bow::bow:
  7. Το προσπάθησα μαν αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν μπαίνει σε CWM :mad: προφανώς επειδή δεν είναι rooted.. Λές να προσπαθήσω να περάσω το CWM ξανά έτσι όπως είναι το τηλέφωνο ή θα φάω ήττα;; Το backup του CWM υπάρχει έτσι κι αλλιώς μέσα στην sd.. ααααα και το πιο κουλό απ'όλα είναι οτι το εικονίδιο SuperUser το έχω ακόμα :blink: :wacko: Θα δούμε απόψε που θα ασχοληθώ γιατί εχθές.. :yawn::yawn:
  8. Να 'σαι καλά :bow: Δεν είναι τίποτα δύσκολο ή χρονοβόρο.. είναι το σπάσιμο του οτι πρέπει να το ξανακάνεις... :dash:
  9. Ακριβώς πρίν ξεκινήσει το βήμα ένα έχει τρία .rar αρχεία "guide.part1.rar guide.part2.rar guide.part3.rar" εκεί μέσα θα το βρείς! Το κακό είναι οτι σήμερα που έκανα update στην .62 απο το Pc Companion έχασα το root :cry: έπρεπε να μείνω στην .42 ... :( έτσι κι αλλιώς δεν έχουν και καμιά διαφορά, άντε ξανά απο την αρχή απόψε..
  10. http://talk.sonymobile.com/thread/23778 http://talk.sonymobile.com/message/142967#142967 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387605 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1555916
  11. Με βαση αυτον τον οδηγο εβαλα την .42 αλλα οχι αυτην που εχει εκει γιατι ειναι για Neo V.. Μετα απο μπολικο ψαξιμο βρηκα την .42 για το Mini εδω !!! Το βημα 2 μου πηρε περιπου 1 λεπτο και επιτελους... Rooted!! Μετα εβαλα και το CWM (βημα 3) και τελος! Στην προσπαθεια να κανω update σε .62 ΟΤΑ απετυχα (δεν ξερω γιατι) και προσπαθησα μεσω Pc Companion και παλι απετυχα!!!!! http://i725.photobucket.com/albums/ww257/pbfox_gr/PC%20MOD%20CM%20STACKER/th_PcCompanion.jpg Εις αυριον τα σπουδαια!!!!
  12. Το εχει και μεσα σε ενα απο τα cd που υπαρχουν στη συσκευασια του Diamond..:)
  13. Συνδεμένο το Διαμάντι στο pc και και πέρνεις backup με το Sprite Βackup !! Το Sprite Backup θα το βρείς μέσα στο cd του Διαμαντιού, το κάνεις εγκατάσταση και κάνεις τη δουλειά σου.. serfistas1 Το Microsoft Windows Mobile Device Center το έχεις εγκατεστημένο?
  14. Το κατεβαζεις και με το τηλεφωνο συνδεμενο με activesync με το καλωδιο το κανεις εγκατασταση απο το pc..
  15. Google it !! :D http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=E3821449-3C6B-42F1-9FD9-0041345B3385&displaylang=en Καλημερα σε ολους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
  16. Ναι... Κάντο εγκατάσταση,τρέξτο και ρύθμισε το.... Wind Internet - DISABLED Wind MMS - ENABLED
  17. Και επειδή ξαναμπήκα στη σελίδα του σήμερα για να σας δώσω το link, έψαξα λιγάκι και παρήγγειλα και αυτό :D:lol: Ο κινέζος τρελλάθηκε !!!:lol:
  18. Ρίξτε μια ματιά εδω oups και ακόμα φθηνότερα εδω
  19. Εδω και 3 εβδομάδες μου ήρθαν οι 2 μπαταρίες και ο φορτιστής που παρήγγειλα απο Hong-Kong μέσω Ebay και δουλέυουν αψογα και με μεγαλήτερη διάρκεια !! Και είναι και ολο'i'διες :rolleyes: γράφουν επάνω και "htc innovation":D Kαι ολα αυτά στην εξωφρενική τιμή των 15 δολαρίων με δωρεάν μεταφορικά :lol:
  20. ATHANASOOOOOOO:yahoo::clap::thanks: Δούλεψε με Vista... Ευχαριστώ πολύ:)
  21. Οκ ευχαριστώ για τον χρόνο σας... :respect: Θα το ξανακάνω το βράδυ και τα λέμε :)
  22. Συγχρονίζει κανονίκα.. Vista το βραδυ.. Hub δεν έχω επειδή το pc έχει πολλές θύρες usb αλλά μάλλον θα τις δοκιμάσω όλες:( Φίλε μου Athanaso έχεις δικιο,ξεράθηκα στον ύπνο!:) Καμά παρεξήγηση :cool: Και σήμερα όλη μέρα στη δουλειά δεν είχαμε internet να μπώ να σας γράψω και μου την έδωσε..:mad: Οσο για το λειτουργικό που λες εχω και XP και Vista και ανάλογα με τις ανάγκες εναλλάσονται,τα δουλέυω και τα δυο.. Καμία ιδεα ακόμη για το πρόβλημα μας???
  23. Εχω ActiveSync και δουλέυω με ΧΡ. Εχω και Vista ομως.. να το γυρίσω εκεί μήπως δουλέψει με το Windows Mobile Device Center? Εδω που τα λέμε δεν το δοκίμασα καθόλου (δεν πρόλαβα)..
×
×
  • Create New...