Jump to content

imr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    129
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About imr

  • Ημ. Γέννησης 13/06/1984

imr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οτι και σε μενα μαλλον :lol: Ειχες καποιο νεωτερο απο το service? Παρατηρησα οτι και εγω εχω χαμηλο σημα μεσα στο σπιτι οποτε ισως η καταναλωση να σχετιζεται
  2. Ποια εκδοση εχεις? με snapdragon η exynos?
  3. Ενθαρρυντική η φωτό. Αν είχα και εγώ κάτι τέτοιο θα ήμουν υπερευχαριστημενος. Συνεχίζω να είμαι στο μάξιμουμ 4 ώρες screen on. Με αντίστοιχη χρήση. Επειδή δεν έχει στρώσει ακόμα μάλλον θα το πάω σερβις
  4. Τελικά με το ζόρι 4 ώρες sot ,στο 20% Η χρήση είναι τελείως χαλαρή και με 60ηζ και με dark mode. Κάνω κάτι λάθος?
  5. Αυτο ειναι νορμαλ? Απο full φορτιση απο το πρωι με ελαχιστη χρηση μολις 2.5 ωρες sot και ειμαι κατω απο 50%, δηλαδη χοντρικα με ιδια χρηση με το ζορι θα βγαλει 5.
  6. Λοιπον και εγω βλεπω αρκετα θεματα με την μπαταρια. Πεφτει μονη της χωρις λογο, Το Βραδυ ακομα και σε airplane mode χανει 2-3%, Χωρις πτηση, απο πληρη φορτιση ξυπναω και εχει χασει 5-6% Φορτιση χτες το βραδυ 100% Μολις ξυπνησα το πρωι ειχει 94% .ΜΕτα απο λιγο browsing (37 λεπτα sot) και εχει πεσει στο 90% Ειναι λογικο αυτο?
  7. Με ενδιαφερει η αυτονομια. Δεν θα επερνα το 5g καθως ειχα ταβανι τα 500 ευρω αλλα σκεφτομαι μηπως επρεπε να παω σε midrange πχ Α52-72 (χανοντας βεβαια πολλα περισοτερα οπως ασυρματη φορτιση και dex)
  8. Ευχαριστω, Τρομαζω λιγο με αυτα που διαβαζω για τον exynos και σκεφτομαι μηπως εκανα βλακεια. Ειναι τοσο πολυ χειροτερος σε σχεση με snapdragon?
  9. Καλησπερα Πηρα πριν 2 μερες το s20fe 4g με τον exynos (Λογω της διαφορας τιμης) Δεν το εχω χρησιμοποιησει ιδιαιτερα αλλα διακρινω οτι η μπαταρια πεφτει σχετικα γρηγορα, σε συγκριση με το nokia 7 plus που ειχα. Ειναι θεμα του exynos? εχουν σημαντικη διαφορα στην καταναλωση? Επισης οθονη την εχω στα 60hz προς το παρων, υπαρχει τροπος για κατι ενδιαμεσο, πχ στα 90?
  10. Τον ειχα δοκιμασει αρκετα παλαιοτερα αλλα δεν με ειχαν ενθουσιασει τα features και ημουν με stock. Τωρα μετα απο μεταβαση σε miui το σκεφτομαι. Στα 50 λεπτα θα τον αγορασω να υπαρχει απλα αξιζει να του αφιερωσω χρονο?
  11. Καλησπερα, υπαρχει τροπος να ενεργοποηθει family account στο playstore στην Ελλαδα? Εχω αλλαξει την χωρα μεσω του payments αλλα δεν εμφανιζεται η επιλογη (ενω εκπτωσεις μετρανε κανονικα)
  12. imr

    Redmi 4A

    Καλησπερα, Λεω να το παρω για την γυναικα μου απο public για την εγγυηση. Αξιζει σε αυτην τιμη?
  13. Τι πρεπει να αλλαξουμε σε χωρα για το another world? Μου το βγαζει στα 4 Ακυρο τα εχετε πει αναλυτικα και δουλεψε κανονικα!
  14. Καλησπέρα, Υποτίθεται ότι υπάρχει το family account στο οποίο μοιράζεσαι τα apps μεταξύ accounts. Σε εμεένα δεν εμφανίζεται η επιλογή και όταν πηγαίνω απο το link μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο για εμένα. Δεν παίζει Ελλάδα? Μπορει να ενεργοποιηθεί κάπως? Πχ αλλαγή χώρας?
×
×
  • Create New...