Jump to content

cicilianos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.308
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by cicilianos

  1. Αν έμπαινες/μπεις στον κόπο να διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμα μου, είπα ότι σε περίπτωση που είναι σε κάποιες ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ οι χρεώσεις είναι δυσθεώρητες και ίσως και πάνω από 20 ευρώ το ΜΒ δεν μίλησα για εντός χώρα ή από κάρτα CU. Πρόσεξε δεν μιλάμε για ΕΕ αλλά για ζώνες 3+ για παράδειγμα.

    Επίσης ξαναλέω ότι καλό είναι να έχουμε ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ επιλογές και ανάλογα την περίπτωση ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ την πιο σωστή. Αλλού σε συμφέρει να στείλεις e-mail, αλλού messenger, αλλού με κάποιο άλλο πρόγραμμα και αλλού με bluetooth, είτε σε περιπτώσεις όπως είπα του εξωτερικού είτε κάπου στην μέση του πουθενά που δεν υπάρχει δίκτυο. Εμένα μου έχει τύχει άπειρες φορές να είμαι σε ορεινά σημεία που μόνο 2G της κακιάς ώρας υπάρχει στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ των περιπτώσεων και έπρεπε να μοιραστούμε μεταξύ μας κάποιες φωτογραφίες. Γιατί να μην έχω την επιλογή του μπλε δοντιού ως ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ επιλογή; Προσθέτει σε βάρος την συσκευή; :lol:

    Ελα το τραβηξες στα ακρα.....ζωνη 3 κτλπ...:):):)

    Ενταξει εκει θα πεθανουμε απο ασφυξια!Αν και Αμερικα και ΗΑΕ κτλπ που εχω κατεβασει μια χαρα χρεωσεις ειχα με βοντα :lol:

  2. Έξυπνος τεχνολογικά είναι αυτός που είναι γνώστης όλων των τεχνολογιών και επιλέγει συνειδητά εκείνη που θα κάνει την δουλειά του πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Αυτός που καταπιεζει τις ανάγκες του, ενώ έχειεναλλακτική επιλογή και ταυτόχρονα εκθειάζει την αναγκαστική του επιλογή για να πείσει πάνω απ'ολα τον εαυτό του ότι έκανε το σωστό, όχι μόνο τεχνολογικά έξυπνος δεν είναι, αλλά έχει και πολλά άλλα κουσούρια που δεν θέλω ν'αναφερω.

     

    Σχετικά με το wifi, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό κάποιος που είναι στο εξωτερικό σε ζώνη που χρεώνεται €20 το Mb, ότι δεν έχει διάθεση να δώσει μερικές 100αδες ευρώ για πλάκα επειδή εσύ τον θεωρείς για λύπηση επειδή έχει συσκευή των €1000 ευρώ;

     

    Τα σενάρια είναι πολλά φίλτατε και καλό είναι να έχουμε επιλογές, αλλά πάνω απ'ολα ν'αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των άλλων και να μην θεωρούμε ότι ο τρόπος που λειτουργουμε ατομικά (είτε συνειδητά είτε εξαναγκαστικά) είναι και ο κανόνας!

    Οκ τοτε ειμαι γνωστης και εξυπνος και σ αευχαριστω:):):) Κανεναν εν αντιθεση με τους αντροιντ φανς δε προσπαθησα α πεισω οτι η σωστη επιλογη ειναι το ΙΟΣ!Ποτε δεν υποστηριξα οτι ξερω τα παντα και εχω το αλαθητο !!Που ειδες να χρεωνεται 20 ευρω το μεγκα?Μηπως υπερβαλεις για να υποστηρηξεις τη θεση σου?Μηπως εσυ προσπαθεις να πεισεις?:happy:

    Πολλα λοιπον τα σεναρια ναι...ολοι ομως θα ξανα πω δεν εχουμε τον ιδιο ελευθερο χρονο και τη διαθεση γιαπαιχνιδια...αγοραζουμε λοιπον συνηδειτα συμφωνα με τις αναγκες μας τον ελευθερο χρονο μας και την τσεπη μας;)Θα συνεχισω να λεω πως ανθρωπος που εχει δωσει(?)1000 ευρω για τηλεφωνο δε φοβαται να στειλει ενα αρχειο με αλλο τροπο εκτος μπλε δοντιου και αν φοβαται μη τελειωσουν τα ΜΒ απο την καρτα cu τοτε ειναι για να :lol::lol::lol:

    Το μπλε δοντι ειναι μια τεχνολογια που εγω δε χρειαστηκα ποτε και ναι δεν βλεπω να χρειαζομαι οπως λειτουργω.Δε προσπαθω να σε πισω αν θες κανουμε παρεα και το ζεις :lol::lol::happy:

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Ευτυχώς οι καλοί developers φροντίζουν με τις εφαρμογές τους να καλύπτουν κάποια κενα της apple.

    Χάρη στην εφαρμογή PhotoSync μπορείς κάνοντας το Iphone η την android συσκευή hot spot συνδέοντας τες ετσι σαν σε μεταξύ τους δικτυο χωρίς μεσολάβιση πάροχου και να στείλεις όσες φωτογραφίες και βίντεο θέλεις ακόμα και αν είσαι μεσαοπέλαγα όπου δεν υπάρχει σήμα κινητής.

     

    Το ios και τα iphone - ipad έχουν πάψει να κάνουν θαύματα όπως λέει και ο Μύθος.

    Το ότι τόσα χρόνια ήταν το πιο smooth οφείλεται στον ίδιο λόγο που είναι smooth και τα WP. Δεν χρειάζεται να ανφέρω πως επιτυγχάνεται αυτό.

    Η διαφορά με τους άλλους κατασκευαστές είναι ότι εκεινοί προσπαθούν να πουλήσουν εντυπωσιάζοντας το κοινό με περιτές δυνατοτητες κάνοντας έτσι το λειτουργικό βαρύ και δυσκίνητο, ενώ η apple το καταφέρνει με την γοητεία του brand name της.

    Ευτυχώς η εξέλιξη του hardware και αγανάκτηση του κοινού, έφερε αποτέλεσμα στο android, ακόμα και σ αυτό της SAMSUNG.

     

    Η φιλοσοφία με την οποία είναι χτισμένο το ios απλά απαιτεί την μιση ram σε σχεση με το android, αλλά το ίδιο αν όχι ακόμα πιο δυνατούς επεξεργαστές κάτι που φαίνεται.

     

     

     

     

    Αγαπητέ μου γίνεται περιπου, εδω και χρόνια αλλά με διαφορετικό τρόπο.

    Πρακτίκος και χρησιμος βεβαια και ο νεος τροπος της apple επειδή γίνεται στο εικονιδιο των εφαρμογών. Λείπουν ομως ακόμα πολλά ωστε να γινει το ιδιο παραγωγικό με το android.

     

    Στην συσκευή σου ας υποθέσουμε οτι λαμβάνεις ενα mail, όπως είσαι κατεβάζεις την μπαρα ειδοποιήσεων πατας πανω της και σε παει στην εφαρμογή στο mail που ήλθε.

    Με press and Hold σε οποιδήποτε σημείο της οθόνης σου, εμφανίζεται πάνω διάφορες επιλογές όπως επιλογη ολων (κάτι που δεν έχει το ios, επιλογη συγκεκριμενου σημειου και διαμοιρασμός σε άλλες εφαρμογες.

    μονιμως επεξηγηματικος πραος και ρεαλιστης!Χαιρομαι να σε διαβαζω .

    Στο θεμα μας τωρα...τα παραπανω φανταζουν δυσκολος δρομος...γιατι απλα δε γινονται με την ευκολια του μπλε δοντι προς μπλε δοντι!Η εν λογω εφαρμογη κυκλοφορησε καιρο τωρα....αλλα μολις ανακαλυπτουν οι λοιποι το ζεστο νερο :)

  3. Πες μου σε παρακαλώ, προχθές που πήγα για έναν καφέ με τον κουμπάρο μου ο οποίος μου έδειξε ένα βίντεο με τα πρώτα βήματα του γιου του που βαφτισα, και το ήθελα, όμως ήταν 200 κάτι mb, πως θα του έστελνε χωρίς bt;

    Εγω με τη γυναικα μου δουλευω μειλ...κανενα προβλημα αμεσα γρηγορα .Μπαταρια σας εμεινε μετα?:lol::lol::lol:

    wi fi εχει πλεον παντου και τα πακετα δεδομενων δεν ειναι τοοοοοσο τραγικα για να θεωρουμε τεραστιο προβλημα την ελλειψη μπλε δοντιου:)

    Περι ορεξεος οποτε....ο καθεις με τα γουστα του!

    Ποιο ηταν το θεμα μας?:wacko::wacko::wacko:

  4. Το bt δεν ήταν δημιούργημα μιας εταιρίας που το επέβαλε, ο κόσμος το ανέδειξε σαν την κυρία μέθοδο αποστολής αρχείων. Υπήρχαν και εναλλακτικές. Τώρα αν εσένα δεν σου άρεσε, δεν σε εξυπηρετησε, καλώς! Όμως δεν σημαίνει ότι ήσουν ο μέσος χρήστης.

     

    Πλέον η αλήθεια είναι, δεν ξέρω πόσο το χρησιμοποιεί ο μέσος χρήστης, εγώ πάντως το κάνω

    Κριμα που εχεουν αφαιρεσει το ir γιατι ξερεις σε ποσους βολευε?:lol::lol::lol:

     

    Η αππλε δε το εβαλε ΠΟΤΕ!!!ετσι αρχισε να πουλαει!εξ αρχης!δε κοροιδεψε κανεναν.Επισης πεταξε τα φλοπι ντισκς και γελουσαν σε πρωτη δαση αυτοι που στη συνεχεια τα αφαιρεσαν κατα τον ιδιο τροπο...:D και στην τελικη ο καθενας ας στειλει τα αρχεια του οπως τον βολευει!Χαζομαρα να ειναι κλειστο το nfc και να μη μπορουμε με ενα αγγιγμα να παρουμε ο ενας απο τον αλλον αρχεια γρηγορα και με ασφαλεια :mad: Αν και νομιζω υπαρχει εφαρμογη που παιζει και στα 2-3 λειτουργικα που κυριαρχουν:)

  5. Εσυ θεωρεις οτι δεν προτεινεις την δικια σου "ιδιαιτερη" λυση με το πιο πανω μνμ σαν το απολυτως φυσιολογικο για καποιο με Samsung και αντιστοιχο προβλημα?[/QUOTΕ] Μα εγω την προσωπικη μου εμπειρια παραθετω και το πως αντιμετωπιζω εγω το θεμα χωρου.Αναγκαστηκα ετσι θα πραξει καποιος που θελει ενα edge+ πχ...το θεμα ειναι οτι η Σαμμυ φροντισε να τον κρεμασει!Η αππλε ηταν ετσι εξ αρχης αυτο κουβεντιαζαμε:)Επισης δεν ειναι μια ιδιαιτερη λυση αλλα το μελλον...δεν κανω καμια πατεντα θελω να πω...τα αυτονοητα πραττω

    :happy:

  6. Μα προτεινεις την χρηση του cloud ως καλυτερη εναλλακτικη εναντι της ελλειψης sd...Κ την προτεινεις μαλιστα κ στους χρηστες Samsung που αντιμετωπιζουν αντιστοιχες ελλειψεις. Και σου γραφουμε οτι δεν αποτελει εναλλακτικη καθως 1)η υπαρξη του ενος δεν αναιρει την υπαρξη του αλλου, 2)δεν κοστιζουν το ιδιο, 3) δεν εχουν την ιδια χρησιμοτητα (δεν εξαρταται απο την υπαρξη σηματος) και 4) το cloud αποτελει αναγκαστικη λυση κ οχι "επιλογη" σε περιπτωσεις σαν τις πιο πανω.

     

    Μα εγω αναφορα εκανα :(δεν τη προτεινω ! Η Apple οταν σκεφτηκε τι θα κανει στο μελλον(πριν καμια 10 χρονια το κουβεντιαζαμε)ειδα τα πραγματα μ αυτη τη ματια και ετσι επραξε εξ αρχης.Εμενα μια χαρα με βολευει το icloud αλλα σιγουρα δεν ειναι η φθηοντερη λυση.Αν ωστοσο η φθηοντερη λυση ηταν και η βελτιστη τοτε η oneplusone η η xiomi θα ηταν μωνοπωλειο σ ολη την γη απ ακρη σ ακρη!Γιατι δε συμβαινει αυτο?Ολοι ζομπι?Οχι....απλα δεν υπαρχει βελτιστη λυση..υπαρχουν διαφορετικοι δρομοι!

    Και τελος για να φανταστουμε ενα ι φον με 8 πυρηνες ες ντι Καρντ ανοικτο ΙΟΣ και μεγαλυτερη μπαταρια...τι πιθανοτητες εδινες σε οποια αλλη :lol::lol::lol:

  7. Καλά ότι έχω το edge δεν σημαίνει ότι το πλήρωσα και 900, αλλά βρες μου εσύ άλλη συσκευή που να προσφέρει όλα αυτά από άλλη εταιρία να πάω εκεί, δεν έχω κανένα θέμα.

    Γιατί τα 128gb που η κάθε apple/samsung κοστολογούν 200+€, υπάρχουν και με ένα 50άρικο.(Φυσικά δεν είναι τα ίδια αλλά για multimedia χρήση που τα θέλουμε μια χαρά αρκούν)

     

     

     

    Δεν είναι μόνο το κόστος(που είναι υψηλό), αλλά σε σχέση με sd το cloud είναι πιο αργό, δεν έχει καλή κάλυψη, θέλει πολύ καλή μπαταρία.

    Γενικά, θεωρώ ότι έχει άλλη χρησιμότητα από την sd. Στην τελική δώσε και τις δύο επιλογές και ο καθένας επιλέγει όποια θέλει, αλλά αν έδινε sd(τα ίδια ισχύον και για τη sammy) ποιος θα χρησιμοποιούσε το cloud ή θα έπαιρνε τη μεγάλη έκδοση??(εδώ είναι το ζουμί για μένα)

     

    Εγω τραβαω καμια φορα βιντεακια με το gflex 2 μου...κ πιστεψε με, με 3gb τον μηνα κ ειμαι οριακα καθε φορα. Που να ανεβαζα κ τα παντα στο cloud...Εκτος κ αν προτεινεις να δινω 100ε τον μηνα στον παροχο μου αντι να τα αποθηκευω στην sd...

     

    Ε οχι βεβαια... κανεις δε μιλησε εδω για τη φθηνοτερη λυση!Επισης δεν ειπα οτι βρισκω τη λυση της εσ ντι ακυρη..εγω απλα δε τη χρησημοποιω:O

  8. Ναι έτσι ακριβώς όλοι το δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα, κανείς δεν αντέδρασε.

    Όσο για την έκδοση των 128gb που αναφέρεις παραπάνω, προτιμώ τα 200+ ευρώ να τα δώσω κάπου αλλού & όχι να τα χαρίσω στην apple ή τη samsung.

     

    Ποιες ειναι αυτες οι εφαρμογες; Το zedge θελει itunes αφου κατεβασεις πρωτα το ringtone.

    Αν θες πες μου μία για να την εχω υποψη μου οταν ξαναπαρω iPhone!

     

    Πάντως στις συσκευές που υπάρχει

    -θύρα sd, δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της αν θες την αγνοείς & χρησιμοποιείς cloud ή otg(αν επιτρέπεται και αυτό)

    -ράδιο, δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του, αν θες το αγνοείς & ακούς μέσω tune in ή bluetooth ακουστικό

    Η διαφορά είναι ότι στις συσκευές που δεν υπάρχουν αυτά είσαι αναγκασμένος να πας σε cloud ή tune in, τα ίδια έγραφα και στη samsung, νομίζω είναι ηλίου φαεινότερον ότι θέλουν να μας σπρώξουν στις cloud υπηρεσίες.

    Όσο για τα 1000+ ευρώ, δεν ήξερα ότι αν δώσεις τόσα πρέπει να χαρίζεις και ένα 50άρικο το μήνα στην cosmote.

    Σαν λες ότι επειδή πήρα αμάξι 50000€, δεν με νοιάζει να μην καίει πολλά αφού έχω λεφτά να πετάω στα βενζινάδικα.

    θελω να πω...δε κολλας μετα στα δεδομενα...:)
  9. παιδια εξυπνος τεχνολογικα δεν ειναι αυτος που εχει περισσοτερα με λιγοτερα..αυτο θελω να σας πω.Εχω ηδη χαρακτηρηστει φαν μπου γιατι δε βλεπω τα πραγαμτα οπως οι περισσοτεροι εδω..Τεχνολογικα ειναι κανεις εξυπνος οταν αυτο για το οποιο τα σκαει του κανει τη δουλεια του με τον καλυτερο τροπο που αυτος πιστευει!

    Εγω πχ δε χρησημοποιω ες ντι καρτες..εχω μια 8 αρα στο αμαξι για μουσικη και την εχω γεμισει μια φορα ολη κ ολη..θα προτιμουσα να εχω car paly και να ακουω οταν θελω οτι θελω απο το συννεφο πχ.

    Και ετσι για να μιλαμε σοβαρα...οποιος αγοραζει (?)1000+ κινητο και ακομα ψαχνει γαι wifι ειναι για λυπηση .

  10. Την επόμενη φορά θα ΧΑΖΟστειλω 40 φωτογραφίες μέσω messenger γιατί είναι πιο βολικό. Τουλάχιστον μέχρι να μου πει η Apple το αντίθετο

    Mα δε σ αναγκαζει...η Αππλε πιστεψε πρωτη στο συννεφο και στη κοινωνικη δικτυωση...ηταν αυτη που επεβαλε τα μεγαλα πακετα δεδομενων στις τιμες που εσυ απολαμβανεις σημερα... αν ηταν κατι που δε μπορουσαμε να ζησουμε χωρις...ευκολα το προγραμμα celeste στο cydia θα ειχε φτασει σε επιπεδα κανονικου σερ με μπλε δοντι :)

  11. Όταν έκραξε πενάκια δεν υπήρχαν ipad πιθανόν ούτε καν ως concept. Οπότε ήταν φύσει αδύνατο αυτό που είπε για το τότε νέο iphone να ισχύει και για συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες όπως τα ipad. Άλλωστε τότε σε όλα τα μικρά κινητά το πενάκι δεν έκανε τίποτα πέρα από κατάδειξη, κι εννοώ σε όλες τις τότε πλατφόρμες, uiq, palm, win mob κτλ

    Θα είχες δίκιο να τον κράξεις άμα έβγαινε η apple σήμερα να σου δώσει ένα άψυχο «πλαστικό καλαμάκι» με τα iphone της. Ούτε το ένα έκανε όμως, ούτε το άλλο. Το μεν πενάκι είναι interactive, η δε χρήση του προορίζεται για το μεγάλο ipad όπου όντως θα κάνει τη διαφορά, αλλά και εκεί ακόμα η χρήση του είναι προαιρετική, όποιος δεν το θέλει δεν θα το πάρει και θα χρησιμοποιεί το νέο ipad όπως ακριβώς και τα προηγούμενα.

    Την έχω κράξει πολλές φορές την apple, όμως εδώ πραγματικά δεν βλέπω ούτε αλλαγή πλεύσης ούτε κωλοτούμπα.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    δεν «παίζεις» γιατί δεν μπορείς. Και δεν μπορείς όχι επειδή το αποφάσισες εσύ κρίνοντας ότι δεν σε βολεύει κτλ, αλλά επειδή το αποφάσισε η apple για σένα, πριν από σένα και κυρίως: χωρίς εσένα. Τώρα αν τελικά σε βολεύει ο τρόπος που αποφάσισε η apple, αυτό είναι αποτέλεσμα καθαρής σύμπτωσης και όχι σκόπιμης ενσυνείδητης δικιάς σου επιλογής.

    Μα δεν επαιζα πριν δε παιζω και τωρα...η εμπειρια χρηςης και το τελειο αουτ οφ δε μποξ ειναι αυτα που με οδηγουν στην Αππλε...η αππλε δε μ αναγκασε να αγορασω προιοντα της ισα ισα ηταν γνωστοι οι περιορισμοι!Παλιοτερα εγραψα 3000 μνμ στο μαι φον πλεον γραφω 15-20 το 6μηνο...δε παιζουμε ολοι μας ολη μερα με τα τηλεφωνα οσο καψουρα και αν το εχουμε το σπορ.

    Στο φιλο πιο πανω να πω οτι εχει εφαρμογες που βαζεις ηχο κλησης αμεσα και δε χρειαζεσαι itunes...:happy:

     

    Τελος αλλά επειδή το αποφάσισε η apple για σένα, πριν από σένα και κυρίως: χωρίς εσένα αυτο θα το ελεγα περισσοτερο για τη Σαμσουνγκ η οποια εκανε σημαια της σε σχεση ε την αππλε το γεγονος οτι ειχε ραδιο μπαταρια αποσπομενη αλλα και ες ντι και ξαφνικα μια ωραια πρωια....χωρις εσας για εσας πριν απο σας τα ε β γ α λ ε.....και τωρα ολοι &%&*$@%(&$:lol::lol::lol:

  12. Να διαφωνήσω με κάτι... οι powerusers της Samsung είναι αυτοί που χαλάστηκαν με τις αφαιρέσεις, όχι οι χρήστες γενικά. Εκτός άμα θεωρούμε ότι τα 100εκ που αγοράζουν κάθε Galaxy και Note είναι πιο τεχνολογικά ευφυείς από τους αντίστοιχους των iPhone. Οι ίδιοι χρήστες είναι σε όλα τα κινητά. Από κει και πέρα επέτρεψέ μου να επιμείνω σε αυτό που είπα. Οι χρήστες iPhone μεγάλωσαν με τις ελλείψεις και κάποιος τους έπεισε ότι δεν είναι καν ελλείψεις. Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα άλλα τα κινητά όπου η κάθε εταιρεία πείθει το κοινό της για το τι είναι σωστό και τι όχι. Και για να γίνω πιο κατανοητός σε αυτό που λέω να προσθέσω ότι ΔΕΝ θεωρώ την πτώση της Samsung αποτέλεσμα των περικοπών στα χαρακτηριστικά. Χοντρικά, διότι είναι μεγάλη κουβέντα, θεωρώ την πτώση της αποτέλεσμα της εισόδου των κινέζων καθώς και στο γεγονός ότι ήταν και πολύ "μόδα" η οποία ξέφτισε. Και όλα αυτά διότι τα εκατομμύρια των πωλήσεων είναι διότι το 99.9% των καταναλωτών δεν έχει μπει ποτέ σε site σαν το myphone. Θεωρώ ότι είναι καιρός να σταματήσουμε να νομίζουμε ότι ο μέσος χρήστης προτιμάει το Galaxy από το iPhone επειδή έχει Bluetooth.

    Καλα το προτιμα ειναι μεγαλη κουβεντα μιας και το αι φον πουλα περισσοτερο:lol::lol::lol:

    Ειμαι χρηστης ΙΟΣ εδω και πολλα χρονια περασα απο γουιντος αντροιντ και με κρατησε το ιος. Το μπλε δοντι δε το χρειαζομαι ποτε.Απλα δε το χρειαζομαι δε παιζω με ηχους...αν θελω ηχο τον κατεβαζω ειτε δωρεαν ειτε πλερω στο itnues δε χαζοστελνω φωτο με τους φιλους μου μεσω μπλε δοντιου αλλα αμεσα στο μεσσεντζερ η βαιμπερ η γουατσ απ...δεν ακουω ποτε ραδιοφωνο μιας και δε μπαινω ποτε σε λεωφορειο! Αυτη ειναι η πραγματικοτητα που βιωνω εγω.Δε με επεισε κανεις οτι οι ελλειψεις ειναι προτερηματα...αν η ζωη μου γινοταν δυσκολοτερη απο την ελλειψη των 2 αυτων χαρακτηρηστικων θα ειχα ηδ φυγει για αλλες πολιτειες!

    Το μεγαλο μου προβλημα ητα η μπαταρια με το 5 αρι !Αυτο με την ελευση το 6 πλας λυθηκε για τα καλα!

    Τελος απο χωρο....χμμ αγορασα το 128 και με το dropbox και το icloud ειμαι περαν του δεοντως καλλυμενος!Το διο μπορει να κανει οποιοσδηποτε θελει Σαμσουνγκ και του την εσπασε η μη υπαρξη Εσ ντι καρντ.Οι διαστασεις και ο πολεμος για το ποιος το εχει μικροτερο εφεραν εξελιξεις....αυτες βιωνουμε παω τωρα να παρω κατι παλια φλοπι ντισκσ να τα δω στο νεο μου πισι....:lol::lol::lol:

  13. Αν το σκεφτείς καλά 8 χρόνια στην τεχνολογία από το τελευταίο πραγματικό break through είναι αρκετά. Κάπου εδώ θα έπρεπε να είχαμε δει κάτι πραγματικά καινούριο που να μας κάνει να μείνουμε με ανοικτό το στόμα. Νομίζω οτι αν ζούσε ο Jobs, θα είχαμε δει κάτι νωρίτερα, γιατί ήξερε σε ποια κατεύθυνση να ψάξει και πως να πιέσει τους γύρω του - εκτός ορίων πολλές φορές- για να το καταφέρει.
    Καπως ετσι το φανταομαι το ρου της τεχνολογιας .....αυτος για να μη γινει ρομπα κατι θα εκανε πιστευω επ αυτου!Θα αλλαζε τα παντα μονο και μονο :O
  14. Ειμαι πολυ περιεργος αραγε αν ζουσε ο Στηβ ποια θα ηταν η πορεια ....τι λετε θα εκανε ?κωλοτουμπα η θα εφερνε κατι το πρωτοποριακο στην αγορα για μια καομη φορα?
  15. APPLE Οπως και τα τελευταια 6 χρονια......απροβληματιστος ομορφος και χαλαρος!

    Δε μπορω ναμε σκεφτω....με κατι αλλο ποσο μαλλον να μπω στη διαδικασια να περασω σ αλλο λογισμικο και να εχω τα γνωστα θεματακια.....

  16. Αδιάφορο το μικρο 4,7" οπως επισης και το ρολόι...πραγματικα δε πιστευω πως ο ιβ ειπε Swiss prod are ****ed up μ αυτο που εκανε!μ αρεσει το 6λ αν και αυτο ειναι to be seen...λογικα θα το αγοράσω...μα πρωτα θα το πιάσω στα χερια μου!
×
×
  • Create New...