Jump to content

spyros135

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spyros135

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

spyros135's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μαγκες μιπως εχει κανεις ακουστα δυο πολοι καλες εξατμισεις την yy pang και την nob 1 μηπως της εχει δει κανενας εδω στην Ελλαδα ; Ευχαριστω για τις απαντισεις..:)
  2. Παιδια ενας φιλος μου μου ειπε πως εχει βγει για το μηχανακι μας κιτ 68mm!!!!Εχει ακουσει κανενας τπτ και αν ναι ποσο κοστιζει;; Οσο αναφορα το θεμα με τον συμπλεχτη και το 6ταχυτο σασμαν πηγα και ρωτησα και μου ειπανε πως μπαινει το σασμαν απο το yamaha Z στο μηχανακι μας.:)(δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει αυτο):)
  3. Γνωριζει κανενας αμα εχει βγει 6 ταχυτο σασμαν για το μιχανακι μας;:)
  4. γεια σε ολους ,ηθελα να ροτησω αν καποιος εχει δει τιν yoshimura tri-oval εδω στην Ελλαδα και αν ναι που και ποσο κοστιζει?
  5. Γεια σου φιλε Μαννος και καλιριζικο το μαγαζη σου .Επειδη με ενδιαφερη πολη αυτο το θεμα με την YOSHIMURA θα ηθελα να σου κανω καποιες ερωτησης. 1.Αξηζη κατα την αποψη σου να δοσουμε τοσα χρηματα για την (ORIGINAL) YOSHIMURA?? 2.Θα μπορουμε μεχρι το καλοκαιρι να βρουμε την εκξατμιση ευκολα στην αγορα ή θα πρεπει να ψαξουμε για να την βρουμε . Α .και για κιτα και αυτο το video αυτη δεν ειναι η εκξατμιση??
  6. Mαγκες κοιταξτε λιγο αυτο ;) ΑΚΟΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ
  7. ερπαναλαμβανω εαν βγαλεις το καπακι με τισ τεσσερις βιδες αφαιρεσεις το φιλτρο και κοιταξεις μεσα στο φιλτροκουτι θα δεις ενα λαστιχενιο σωληνα που παει προς την εισοδο του injection αυτο το κομματι αφαιρεστε χρησιμοποιοντας μια φαλτσετα και κοβωντας την σηριζα.το μηχανακι θα ακουσεις την αλλαγη στην πιεση του αερα που ερχετε στην εισοδο του injection.αποτελεσμα μια καλυτερη ροπη απο τις 5000 και πανω. λοιπον αυτα ολα τα εχω κανει ειδη και βρισκομε στο στροσυμο τωρα.ο rapid bike ειναι ενας παραλληλος εγκεφαλος που λειτουργει με το εργοστασιακο.δηλαδη βγαζεις την φησα του ψεκασμου την φησα του τριμερ απο το injection και καλωδιο στο ματι του αβανς και βαζεις του rapidbike.εν συνεχεια βαζεις το κομπιουτερ στο usb και βλεπεις αμεσως τον χαρτη που τρεχει.εν συνεχεια βαζεις μπροστα και βλεπεις πατωντας το γκαζι την αποκριση του μηχανακιου σε διαφορες βαθμιδες του γκαζιου.οπου εχεις κοψιμο απο την καμπυλη αποκρισης αυξηνεις η ελατωνεις καυσιμο.μονο καυσιμο οχι αβανς μην ακουω μ....κιες οτι θα σπασει το μηχανακι και τετοια γιατι κανεις μεχρι τωρα δεν εχει βαλει τετοιο πραγμα στο μηχανακι του και επισης κανεις μεχρι τωρα αποδεδιγμενα να εχει βαλει κυλινδρο πιστονι στα 60 cc πιστονι vixion yamaha με πιστονι σφηριλατο και τριτο σταδιο κεντροφορο vvpang με βενζινη στις 3500-5000 28% παραπανω.εγω και mikecrt εχουμε παρεψει παρα πολυ με αυτα και οι απαντησεις ειναι απολυτες.σε λιγο θα αναιβασουμε φοτο για να τα δειτε. δεν πηραζεις το αβανς γιατι ο χαρτης ειναι μονο για βενζινη.ειδες που δεν ξερεις και δινεις λαθος απαντησεις και μπερδευεις ολους εδω που διαβαζουν τα μηνυματα σου.ρυθμιζεις μονο βενζινη. οχι δεν γινεται με τον ιδιο εγκεφαλο πρεπει να βαλεις εγκεφαλο απο καρπιρατερατο μηχανακι και μετα ειναι ολα καλα.[/quote ΜΠΡΑΒΩ σου ρε φιλε εισαι και πολυ γαματος με ολλη την ενοια ....επιτελους και καποιος να μας ανοιξη τα ματια. Βαλε μας και μια φοτο να γουσταρουμε:)
  8. Οντως σακι πολυ οραιω το παπι σου;) Τορα ηθελα να σας ροτησω κατι. ενας φιλος μου εχει αγορασει το χ και το εχει μονο για τα καλοκαιρια διακοπες 2 μηνες, τορα ειναι στην γερμανια και θα κατεβει ΕΛΛΑΔΑ το καλοκαιρι . Αφισε το παπι με πολυ λιγο βενζινη μεσα στο γκαραζ .... Εγω ηθελα να σας ροτησω αν το τεποζιτο θα σκουριασει; Και αν ναι τοτε μπορει να το καθαρισει και πως ;
  9. Κιτα σελιδα 250 εκει θα δεις φοτο με την αυθεντηκια yoshi στο x
  10. Ναι.... εχετε δικιο ειναι μουφα η εξατμιση yoshi αλλα τορα ξερουμε πος ηπαρχει και αυθεντικια yoshi για το μηχανακι μας και αν καποιος την βαλει στο χ πιστευω οτι θα πεταει το μηχανακι . γιαυτο ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.., αν και πιστευω πως θα ειναι λιγω ακριβη:(
  11. Για πες μας κατι παραπανω για αυτο το ΚΙΤ ρε φιλε. Ποσο σου κοστισε;
  12. Ρε φιλε με τοσα λεφτα που θα δοσεις για αφτα καλυτερα να παρεις καινουριο Πρεπει να καταλαβαιτε οτι αγορασατε παπακι και καλα ολλα αυτα και εγω θελω να το πηραξω το μηχανακι αλλα αμα θελεται να εχεται 20+ αλογα τοτε καλυτερα να παρετε μια καινουρια μηχανι . ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:)
  13. Και εγω θα συμφονεισω με τους αλλους .. Ναι.. αμα βγαλεις τον πνιχτη το μηχανακι πηγαινει λιγο καλυτερα..:) δικη μου αποψη:)
  14. Εδω φιλε μου θα σου δοσω δικιο.:) απλος ολλο αυτο ξεκινησε απο το παραδειγμα που εδωσα στον φιλο μου τoν sisos. Και να ξερεις πος δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν εδω ... και ζητω συγνωμη απο ολλους αν το εκανα:)
  15. Κιτα φιλε εγω δεν ηθελα να σε προσβαλω ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλον εδω.. Εδωσα ενα παραδειγμα για να με καταλαβει ο φιλος μου ο SISOS .. Και αυτο με τα 142km μπορει να ειναι αληθεια μπορει και ψεματα. ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ...
×
×
  • Create New...