Jump to content

markospao007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About markospao007

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

markospao007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποσο είναι το ψηφαικο ζουμ στα 5mpx? διοτι εγω θελω κινητο κυριως για φωτο και υστερα για όλα τα άλλα. Ειστε ευχαριστημένοι με τους χαρτες garmin ή ειναι καλύτερεσ οι αλλές εκδοσεις χαρτων?
  2. Ρε κοπέλια το omnia εχει ψηφιακο ζουμ ή οπτικο 2 ???
  3. Μονη ερωτηση ειναι αν ο γερμανος εχει χαρτες προεγκατεστημένους ?
  4. Αυτο το ξερατε? Εγω ΟΧΙ ο γερμανος διαφημηζει το omnia 16g με 560 Ευρω . και δεν το εχει ως preorder αρα το εχει ήδη ...? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=46480&category=93
  5. Το οομνια τσαμπα... http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=46001&preorder=true&category=93&stats=8
  6. Στο γερμανο το έχουν στο περιοδικο τους 559 με χαρτη garmin τα 8g, αλλα δεν λεει αν κυκλοφορει και στο site που το είχε για προπαραγγελία τώρα το εχουν βγάλει.Μηπως ξέρει κανεις κατι?
  7. Πριν 40 λεπτα ημουν στην vodafone και ακοθσα οτι ερχεται 3 / 10
  8. Ρε κοπέλια η vodafone γιατι δεν το εχει στο site της το omnia ??
  9. Να ρωτήσω στο omnia που διατηθεται από την vodafone θα αναγραφεται πανω του το σήμα της vodafone ή μονο το samsung.
  10. Στο πλαίσιο εχει το omnia με 256.000 χρωματα ... ???
  11. Πηγα στην vodafone και μου είπαν ότι η σησκευή θα κυκλοφωρήσει 26 σεπτεμβριου και η τμή της θα είναι 599 Ευρώ μαζι με προγραμμα πλοήγησης. Ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλη την Ελλάδα ? Το εξωτερικό ηχείο ειναι καλής ποιότητας ? Παιρνει παιχνιδια που χρησιμοποιουν g-sensor?
  12. Το βίντεο που τραβάει το diamond τι αναλυση και πόσα ftps/sec. είναι ? και το ηχείο ειναι δυνατο, εχει καλή ανάλυση ή είναι μάπα. Σαν τίνος κινητού είναι?
  13. Στο phone arena εχει ένα τρομερο συγκριτικό τεστ μεταξύ iphone-diamond-omnia όπου το ΟΜΝΙΑ θριαμβεύει (οχι πως δεν το ξέραμε αλλά επιβεβεώθηκε για άλλη μια φορά).αξιζει να το δείτε!!!
  14. ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΣΤΟ PC MAGAZINE ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ 499 (ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ 8 GIGA) ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ 630.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΠΟΥ ?
×
×
  • Create New...