Jump to content

panakos1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panakos1989

  1. φορματ στην μνημη που κανω?ειμαι λιγο ασχετος με τα κινητα
  2. συνεχιζει να μου κολαει,δεν σβηστηκαν ολα τα αρχεια ομως γιατι?Μολις ανοιξε μετα μου εγραφε εγκατασταση,και μετα αδυνατη η αποθηκευση,και κατι τετοια
  3. στην οθονη αναμονης εννοεις πριν βαλω το πιν?γιατι το εκανα και τιποτα,κατι κανω λαθος (μολις το εκανα ευχαριστς φιλε μου)
  4. Γεια σας παιδια εχω το nokia n81 8g,εδω και καποιες μερες μου κολαει πολυ,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω,δοκιμασα να το κανω full format,με αστερακι,3,και πληκτρο κλησης,οταν το κινητο ειναι κλειστο,το ανηξα αλλα δεν μου εβγαλε κατι,μηπως ξερει καποιος να μου πει τι να κανω για να το σωσω,τοσα λεφτα εδωσα δεν λεει να το πεταξω
  5. file mporis na mou pis pou mporo na bro to destinator 7 kai 8 gia na peraso
  6. εβαλα το γκαρμιν παιδια,αλλα εχω σημα απο ενα με δυο δορυφορους,και ειμαι θεσσαλονικη, ξερει κανεις τι φταιει?? εχει σημα μια γραμμη μονο.
  7. Γεια σας παιδια εχω το ομνια και θελω να του περασω gps μπορει καποιος να μου δωσει ενα link γιατι δεν μπορω,να βρω τιποτα ευχαριστω.
  8. panakos1989

    Wind Plus

    σας ευχαριστω παιδια ολα οκ,για να βλεπω βιντεο στο youtube,τι πρεπει να κανω?
  9. panakos1989

    Wind Plus

    παιδια καποιος να με βοηθησει εχω το sony ericson p1 και θελω να ενεργοποιησω το wind plus non stop με 3,90 το μηνα,αλλα μπαινω στο σιτε της wind και δεν εχει το κινιτο μου,πως θα ενεργοποιησω τισ ρυθμισεις? για να μην χρεωνομαι??
×
×
  • Create New...