Jump to content

zednorR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zednorR

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zednorR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σου απαντησα στο σχετικο θεμα...φυσικα ειναι δικη σου επιλογη φιλε δεν θα δεις τις τραγικες διαφορες και στο θεμα ηχου η Protech ειναι λιγο πιο μπασα..
  2. Δηλαδή Χρονη αν δεν ανοιξω την εξατμιση δεν θα ειναι το ιδιο οπως θα ειναι οταν δεν θα την έχω πειραξει?????? Εννοω απο αποδοση οχι απο ήχο.... Και κατι αλλο το καρμπυρατερ τ Mikuni που φορας εχεις καταλαβει διαφορα προς το καλυτερο γτ ενας φίλος μου ειχε δοκιμασει ενα Shark 24 και το μηχανακι πνιγοταν μετα απο τα 100 δεν εδινε καλα.... Κατι τελευταίο το Δισκόφρενο που φοράς Μπροστά τι μαρκα ειναι???? Ποσο σου κόστισε????
  3. Αλλο Χρονη.Χρειαζομαι Λιγο βοήθεια σε περιπτωση π δν δεις την ερωτηση μ στο τοπικ

    Εχω Crypton R και θα ήθελα βοηθεια γτ σκεφτομαι να βαλω Dragon εξάτμιση.....

    Σου έδωσε μεγαλη διαφορα????? Απο πλευρα ηχου πως ειναι????(δν θελω να ξυπνάω τους πάντες)

    Ελπίζω σε απάντηση :)

  4. συμφωνώ 95ε ειναι πάρα πολλα. Εγω πληρωνω 65ε στην Καρδίτσα.......
  5. Εννοεις για να ασφαλισεις το μηχανάκι η ασφαλει απο τα ρευματα????
  6. Εγώ εννοώ με το αυτοκολητο γιατι μ αρεσει περισοττερο στο Crypton.Αλλα περιμενω τη γνωμη του Χρονη γτ μ αρεσει και η Dragon....
  7. Γεία σας παιδιά.Εχς και εγω ενα Yamaha Crypton R με 8500χλμ. Αποφάσισα να βάλω εξάτμιση. Είμαι ανάμεσα σε Dragon και Protech.Ποια δινει τη μεγαλύτερη διαφορα???? Την Protech την ξερω σαν εξατμιση και σαν ηχο αλλα εχω αμφιβολίες για την Dragon γτ τα 125ε δν ειναι λιγα.Ενννοώ απο πλευρα ηχου(δν θέλω να ταράζω την γειτονία) αλλα και απο απόδοση.ΧρονιςR θέλω ειδικα τη γνώμη σου και την βοηθειά σου μιας και το Crypton σου φοραει Dragon :)
×
×
  • Create New...