Jump to content

SchumiGr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SchumiGr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

SchumiGr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ειναι η καινουργια διαφημιση της Sprite.Ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι? Διαβασα κατι για Liquid Freedom στα σχολια του YouTube εκανα ενα search αλλα μου βγαζει την παλια διαφημιση. Βοηθεια καποιος?
  2. Λοιπον, μια και καηκαν τα Creative που ειχα λεω να παρω καινουργια 5.1. Τα οικονομικα ειναι περιορισμενα οποτε αναγκαστικα και οι επιλογες λιγες: 1) http://www.apothema.gr/Product/5-1-350-50270/Hercules/XPS_5_170_SILVER.html 2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580121 3) http://www.shoxx.com/product_info.php?products_id=8261&osCsid=ec4387518b92f607717b1ff12dd12086 Οπως καταλαβαινετε μπορω να διαθεσω το πολυ μεχρι 60-70ε.Ο χωρος που θα μπουνε ειναι μικρος (25τμ), οποτε δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ η δυναμη. Οσον αφορα τα ηχεια: Για τα Hercules δεν ξερω κατι, τα ειδα τυχαια και διαβασα εδω μεσα καλες κριτικες. Για τα Easytouch μου εκανε εντυπωση το μεγαλο Bandwidth (20Ηz-20KHz θεωρητικα) και η χαμηλη τιμη τους. Ακουω γνωμες........
  3. Μια που δεν βρηκα αναλογο θεμα ανοιγω καινουργιο σχετικα με το πως θα καθαριζουμε τα παπουτσια μας. Ξεκιναω με τα δικα μου. Εχω ενα ζευγαρι γαλαζια μοκασινια σουεντ απο τον Harala τα οποια θελουν καθαρισμα-συντηρηση. Πηγα σε εναν τσαγκαρη ο οποιος μου εδωσε ενα καθαριστικο αλλα δεν εκανε τιποτα. Εχετε να προτεινετε καποια ιδεα, καποιο συγκεκριμενο προιον ισως? Ακουω προτασεις...:)
  4. Για να ενεργοποιησω τις Genius Playlists, πρεπει να εχω λογαριασμο στο iTunes Store USA?
  5. Εννοειται οτι βγηκα εξω και μαλιστα κυκλοφορω καθε μερα με αυτα εδω και 1 περιπου χρονο. Δεν εχουμε ολοι την πολυτελεια για 2 τετραδες λαστιχα. :( Παντως στο βρεγμενο ειναι πολυ καλυτερα απ' οσο ακουγεται. Μιλαω παντα για βρεγμενο δρομο, χωρις λιμναζοντα νερα στην τυπικη ελληνικη ασφαλτο. Αν πετυχεις τπτ τετοιο......περνας πολυ ομορφα. :lol:
  6. Φοραω τα ημισλικ της Toyo, τα R888 σε ενα Fiesta 1.4. Eιμαι υπερευχαριστημενος και σε λιγο καιρο θα βρεθουν στο φυσικο τους περιβαλλον. Serres circuit here we come.....:up:
  7. Eισαι λαθος φιλε μου. Ειμαι φοιτητης στο 5ο ετος και δουλευω εδω και 2 χρονια νομιμα με ενσημα, ΙΚΑ κλπ στον ιδιωτικο τομεα. Δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στερουμαι των διαφορων επιδοματων ή αλλων παροχων. Επισης, φιλοι μου φοιτητες που ειχαν συμπληρωσει τα απαιτουμενα ενσημα, εχουν βγει ταμειο ανεργιας. Αυτο μας ελειπε τωρα.....Να μη μας αφηνουν να δουλεψουμε.....:mad:
  8. Mαλλον εγω καταλαβα λαθος. Let me rephrase... Με ποιο τροπο (με ποιο car audio βασικα) συνδεεις το iPod στο αμαξι σου μεσω dock connector?
  9. Mπορεις να μου πεις πιο προιον της Logitech χρησιμοποιεις, γιατι εψαξα και δεν βρηκα κατι σχετικο.
  10. Δεν εχω να περιμενω τιποτα και κανεναν. Δυστυχως γι αυτους, ειμαι 22 χρονων και τα ονειρα μου δε χωρανε σ αυτη τη μιζερη χωρα. Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος σε 1,5 χρονο θα φυγω στο εξωτερικο....:happy:
  11. Μην μπερδευεσαι και μη μασας αυτα που σου πουλανε. Δεν ειπα οτι η οικονομια μας επρεπε να πεταει σε αυτο το διαστημα ΑΛΛΑ: Δεν εχουν δειξει ουτε μισο σημαδι οτι εστω βρισκεται σε μια πορεια ανακαμψης. Αντιθετως: --Οι βουλευτες εχουν το αφορολογητο --Ζουνε με καθε ανεση εις βαρος του ελληνικου λαου --Τα οικονομικα σκανδαλα και τα φακελακια για διευκολυνση των υπερ-εχοντων, ξεφυτρωνουν το ενα μετα το αλλο. Δεν εχει να κανει με την πορεια της οικονομιας αλλα το πως εχεις μαθει να διαχειριζεσαι το δημοσιο χρημα. Αν θελεις μπορεις, αν δε θελεις τα τρως.
  12. Η εικονα της οικονομιας ειναι χαλια επειδη ΟΛΟΙ τρωνε απο τα λεφτα του Ελληνα πολιτη.Εχουμε: --Τις υψηλοτερες τιμες στη διασκεδαση (ποτα, κινηματογραφους κλπ). --Τις υψηλοτερες τιμες στα αυτοκινητα. --Τους υψηλοτερους φορους στα μεταχειρισμενα αυτοκινητα απο το εξωτερικο. Για την ακριβεια ειμαστε η μονη χωρα (αν δε κανω λαθος) που εχει ακομα αυτο το συστημα. --Τις υψηλοτερες τιμες σε ειδη καθημερινης αναγκης. Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω πολυ, που πανε αυτα τα λεφτα και χρειαζεται επιπλεον ενισχυση η οικονομια απο τα τεκμηρια αυτοκινητων και τα νεα φορολογικα μετρα?
  13. Εαν δεν δουλευω θα ερθω και εγω. Βεβαια δεν ξερω κανεναν, αλλα υγεια να υπαρχει και τα αλλα ερχονται....:D Που θα παμε?
  14. Eννοεις να το εχω διαβασει σε καποιο αλλο φορουμ? Οχι ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση, αλλα θα το ψαξω.
  15. Ειχα την 2.0 η οποια ειχε τα παντα αλλα..: Ο ηχος ηταν χειροτερος σε σχεση με την 1.1.5 και αυτο δεν μπορουσα να το δεχτω. Αλλωστε μη ξεχναμε οτι η βασικη ιδιοτητα του iPod, ειναι να παιζει μουσικη σε πολυ καλη ποιοτητα και οχι να μας "ξετρελαινει" με διαφορες εφαρμογες και μαρκετινιστικα τρικ (βλ. Stocks, iTunes κλπ). Για να απαντησω στον συμφορουμιτη πιο πανω, ναι η εκδοση 2.0 επιτρεπει την εγκατασταση applications ΜΟΝΟ απο το apple store, εφοσον δεν εχεις μπει στη διαδικασια Jailbreak.
×
×
  • Create New...